Κατασκευές LEGO Technic Batman - Batmobile™ 42127

114,52 €
Εξαντλημένο
Παραγγείλετε ηλεκτρονικά με δωρεάν παράδοση στη διεύθυνση ή στο γραφείο ταχυμεταφορών σας - έως και 3 ημέρες

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ.

Για παραγγελίες αξίας έως 49,99 ευρώ, το κόστος αποστολής είναι 5 ευρώ.


Για παραγγελίες βάρους έως 20 κιλά (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο) η παράδοση γίνεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών της Γενικής Ταχυδρομικής. Για παραγγελίες άνω των 20 κιλών (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο), η παράδοση γίνεται με την ACS Courier.

ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ RAYA TOYS , BLACK FRIDAY ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΕΙΔΗ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!

Περιγραφή και χαρακτηριστικά

Καταπολέμηση του εγκλήματος. Υπερασπιστείτε τη δικαιοσύνη. Κρατήστε την Γκόθαμ Σίτι. Δημιουργήστε ξανά μια εικόνα ταινίας δημιουργώντας αυτό το LEGO® Technic BATMAN - BATMOBILE ™. Κατασκευάστε όλες τις λεπτομέρειες αυτού του εντυπωσιακού αυτοκινήτου και, στη συνέχεια, φέρτε τη μαγεία της μεγάλης οθόνης στο σπίτι ενώ βλέπετε τα αυθεντικά χαρακτηριστικά του. Υπάρχουν πολλά να εξερευνήσετε σε αυτό το επικό μοντέλο, με 2 ελαφριά τούβλα που περιλαμβάνονται, συν έναν 8κύλινδρο κινητήρα με κινούμενα έμβολα και μια περιστρεφόμενη φλόγα.

Μια ενδιαφέρουσα σχεδιαστική πρόκληση για τους θαυμαστές του Batman.

Συναρμολογήστε το αυτοκίνητο Batman από την ταινία BATMAN με αυτό το παιχνίδι LEGO® Technic BATMOBILE™. Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν 2 ελαφριά τουβλάκια για να ζωντανέψει το μοντέλο. Οι θαυμαστές του υπερήρωα θα απολαύσουν την ενδιαφέρουσα πρόκληση της συναρμολόγησης του εμβληματικού αυτοκινήτου BATMOBILE σε μορφή LEGO® Technic. Εμπνευσμένο από την τελευταία έκδοση του BATMOBIL από την ταινία BATMAN του 2022, αυτό το λεπτομερές κιτ συναρμολόγησης αυτοκινήτου διαθέτει ρεαλιστικό σχεδιασμό και είναι γεμάτο με σύγχρονα χαρακτηριστικά. Φωτίστε τη νύχτα Το μοντέλο περιλαμβάνει 2 ανοιχτόχρωμα τουβλάκια - 1 κόκκινο και 1 κίτρινο. Το κόκκινο φως προσθέτει μια υπέροχη λάμψη στον διαφανή κινητήρα στο πίσω μέρος του παιχνιδιού και το κίτρινο τουβλάκι φωτίζει την μπροστινή μάσκα. Άλλα εξαιρετικά χαρακτηριστικά είναι το τιμόνι στον μπροστινό τροχό, το διαφορικό στους πίσω τροχούς, η περιστρεφόμενη φλόγα και οι ανοιγόμενες πόρτες και η οροφή. Τα παιδιά θα χαρούν να μελετήσουν το μοντέλο πριν το τοποθετήσουν σε περίοπτη θέση προς τιμήν του αγαπημένου τους υπερήρωα. Διάσημη εισαγωγή στην τεχνολογία • Τα κιτ συναρμολόγησης LEGO® Technic διαθέτουν ρεαλιστική κίνηση και μηχανισμούς που επιτρέπουν στους κατασκευαστές όλων των ηλικιών να ανακαλύψουν το σύμπαν της τεχνολογίας με προσιτό και ρεαλιστικό τρόπο.

Συναρμολόγηση BATMOBILE ™ - αναπαράγετε όλες τις λεπτομέρειες του εμβληματικού αυτοκινήτου του υπερήρωα με αυτό το σετ παιχνιδιών LEGO® Technic BATMAN - BATMOBIL 42127 για παιδιά και ενήλικες.
Όπως φαίνεται στην ταινία BATMAN - αυτό το αυθεντικό μοντέλο είναι ένα ρεαλιστικό αντίγραφο του LEGO® Technic BATMOBILE™ όπως φαίνεται στην ταινία του 2022.
Δείτε πώς ανάβει το αυτοκίνητο - περιλαμβάνει 2 ελαφριά τουβλάκια με τα οποία το BATMOBILE ™ ζωντανεύει. Το κόκκινο φως προσθέτει λάμψη στον διαφανή κινητήρα και το κίτρινο τουβλάκι φωτίζει την μπροστινή μάσκα.
Γεμάτο χαρακτηριστικά - τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μπροστινό τιμόνι, διαφορικό πίσω τροχού, κινούμενα έμβολα, περιστρεφόμενη φλόγα και ανοιγόμενες πόρτες και οροφή.
Ιδανικό για ηλικίες 10+ - τα παιδιά και οι ενήλικες που αγαπούν τα αυτοκίνητα υπερήρωων θα χαρούν να συναρμολογήσουν το αυτοκίνητο προς τιμήν του αγαπημένου τους υπερήρωα. Αυτό είναι τέλειο αν ψάχνετε για το καλύτερο δώρο για τους θαυμαστές του Batman™.
Φτιαγμένο για έκθεση - απολαύστε να μαθαίνετε όλα τα χαρακτηριστικά αυτού του τρέχοντος παιχνιδιού και, στη συνέχεια, τοποθετήστε το σε περίοπτη θέση για να είστε περήφανοι για την αυθεντική του εμφάνιση.
Ιδανικές αναλογίες - με συνολικές διαστάσεις ύψους 11 εκ, συμπεριλαμβανομένου του τιμονιού και της επάνω φλόγας. Μήκος 45 εκ, συμπεριλαμβανομένης της πίσω φλόγας. και πλάτος 17 εκ.
Συναρμολόγηση πληρωμής - Το σύμπαν LEGO® Technic προσφέρει προηγμένα μοντέλα συναρμολόγησης για τους λάτρεις της LEGO έτοιμα για την επόμενη σχεδιαστική τους πρόκληση.
Η ποιότητα έρχεται πρώτη - τα εξαρτήματα LEGO® Technic πληρούν τα αυστηρά βιομηχανικά πρότυπα για να διασφαλίζουν ότι είναι συνεπή, συμβατά και ασφαλώς συνδεδεμένα κάθε φορά.
Εξασφάλιση ασφάλειας - Τα εξαρτήματα της LEGO® Technic αναλύονται και ελέγχονται με διαρροή, θέρμανση, συμπίεση και περιστροφή για να διασφαλιστεί ότι πληρούν τα αυστηρά παγκόσμια πρότυπα ασφαλείας.

Αριθμός εξαρτημάτων: 1360

Για παιδιά άνω των 10 ετών

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Εμπορικό σήμα Lego
Εισαγωγέας Rayaland Ltd
Συνολικό βάρος με συσκευασία σε κιλά 1.500000
Ειδικές προσφορές No
Ήρωας / Σειρά LEGO Technic
Χρώμα Πολύχρωμος
Φτιαγμένος από Πλαστικό
Αριθμός Τεμαχίων πάνω από 1000
Точен брой части 1360
Κατάλληλο για M
Αξιολογήσεις
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση:
Η Βαθμολογία σας
Πόσο θα κοστίσει η παράδοση?

Μπορεί να σου αρέσει επίσης
Κατασκευές LEGO Technic Batman - Batmobile™ 42127
Κατασκευές LEGO Technic Batman - Batmobile™ 42127