Για μας

Τα προϊόντα που εισάγουμε συγκαταλέγονται ανάμεσα στα καλύτερα παγκόσμιως.

Εάν είστε έγκυος, θα σας προετοιμάσουμε για την πιο συναρπαστική περίοδο της ζωής σας. Θα σας συμβουλέψουμε, θα σας φροντίσουμε, γιατί ξέρουμε πόσο ξεχωριστές στιγμές σας περιμένουν. Χρειάζεστε είδη υγιεινής, αξεσουάρ ταΐσματος, ρούχα και όλα όσα χρειάζεστε για να προετοιμάσετε και να δώσετε στο μωρό σας. Με τη βοήθεια των εταιριών Dr. Brown's, BabyOno, Baby Matex, Tega Baby, Lassig, Bebetto, Munchkin, Lindam, Texpol, Sofija θα βρείτε τα πάντα σε πολύ προσιτές τιμές.

Εάν είστε ήδη μητέρα, θα προσπαθήσουμε να αγοράσετε ποιοτικά προϊόντα, αλλά πρακτικά και οικονομικά. Πρώτα τα πιο σημαντικά πράγματα, καρότσι μωρού, κάθισμα αυτοκινήτου, ξύλινη κούνια και βρεφική κούνια, στρώμα, παιδικό καρεκλάκι, περπατούρα, bungee ή το πρώτο παιχνίδι που αναπτύσσει κινητικές και νοητικές δεξιότητες. Ρωτήστε για τα είδη των εταιριών που εισάγουμε: Cybex, Hauck, Jane, Be Cool, Tutek, Italbaby.

Γνωρίζουμε από προσωπική εμπειρία ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο πολύτιμο από την ευτυχία στα μάτια ενός παιδιού που λαμβάνει ένα παιχνίδι. Για τα παιδιά μας έχουμε επιλέξει εταιρείες ποιότητας όπως - Lego, Spin Master, Lisciani, Dino Bikes, Dolu, Melissa and Doug, Tikiri, Seven, Raya Toys και Azaria, που βασίζονται σε δημιουργικά και εκπαιδευτικά παιχνίδια, επειδή μαθαίνουμε καλύτερα διασκεδάζοντας.

Και για την πρώτη μέρα στο σχολείο μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς. Με τα προϊόντα των St.Majewski, Lassig και Cerda, οι αγαπημένοι σας χαρακτήρες θα ενθουσιάσουν τα παιδιά σας και θα μετατρέψουν τη μάθηση σε παιχνίδι.

RAYA TOYS - σημαίνει ο παράδεισος των παιχνιδιών. Μαζί μας, τα παιχνίδια και τα παιδιά βρίσκονται σε έναν νέο κόσμο δημιουργικότητας, ποικιλίας και ποιότητας.
Να αγοράσουμε τα πάντα για τα παιδιά μας; Και γιατί όχι, αν μέσω αυτών των αγορών μπορούν να αναπτύξουν τις δημιουργικές τους ικανότητες, τη φαντασία, τη δημιουργική σκέψη και εννεοείται το επιτρέπει και η τσέπη μας; Ρίξτε μια ματιά και θα πειστείτε, ότι έχουμε εμπειρία σε ό,τι αφορά τη σωστή επιλογή επιλογή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλά να μας εμπιστεύεστε. 

                                                                                                                   Η ομάδα της RayaToys