Ομάδα 1/2 από 9 έως 25 κιλά

Φίλτρα
ανά σελίδα

1 είδος

Φίλτρα
ανά σελίδα

1 είδος

Η επιλογή ενός παιδικού καθίσματος αυτοκινήτου είναι πολύ σημαντική όταν έχετε παιδί. Κάθε γονιός πρέπει να επιλέξει αυτό που κάνει το παιδί να νιώθει απόλυτη ασφάλεια όταν ταξιδεύετε μαζί, είτε στο πλησιέστερο κατάστημα είτε σε πολυήμερες διακοπές. Επιπλέον, κάθε οικογένεια γνωρίζει ότι για να ταξιδεύει με ένα παιδί σε αυτοκίνητο είναι υποχρεωτικό για να είναι σε καρέκλα, καθώς κινδυνεύει να υποστεί σοβαρές οικονομικές κυρώσεις από τα όργανα επιβολής του νόμου. Βιαστείτε λοιπόν και δείτε την τεράστια ποικιλία Στη Raya Toys καθισμάτων αυτοκινήτου 9-25 κιλών, που ανήκουν στην ομάδα 1/2.

Τι πρέπει να γνωρίζουμε για τα καθίσματα αυτοκινήτου 9-18 κιλά.

Μην τσιγκουνεύεστε την ασφάλεια του μικρού σας θησαυρού. Είναι υποχρεωτικό, και όχι προαιρετικό, η απόκτηση παιδικού καθίσματος αυτοκινήτου. Με τη βοήθειά τους δεν παρέχετε μόνο στο παιδί σας την απαραίτητη ασφάλεια, αλλά και την προσωπική σας ηρεμία. Τα μοντέλα της Ομάδας 1 χρησιμοποιούνται για παιδιά από εννέα μηνών έως 4 ετών. Πολλά από τα μοντέλα έχουν κάθε είδους επιλογές για εύκολη ρύθμιση του καθίσματος με λειτουργία ύπνου και διάφορα αξεσουάρ που περιλαμβάνονται στο κιτ. Ορισμένα είναι εξοπλισμένα με ένα μαλακό στοιχείο που βρίσκεται μπροστά από το στήθος του παιδιού, το οποίο εξασφαλίζει την ασφάλεια και τη σωστή θέση του. Στη Raya Toys θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από μοντέλα μωρών από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε σύμφωνα με τα κριτήρια και το γούστο σας.

Είναι συμπαγή και πρακτικά;

Τα περισσότερα μοντέλα παιδικών καθισμάτων αυτοκινήτου 9-25 κιλά. που ανήκουν στην ομάδα 1/2 έχουν συμπαγή σχεδιασμό που ταιριάζει σε κάθε κάθισμα αυτοκινήτου. Είναι στραμμένα προς την κατεύθυνση του ταξιδιού, αλλά με τη βοήθεια του πρακτικού ανακλινόμενου καθίσματος το παιδί σας μπορεί να αποκοιμηθεί με τη λειτουργία άνετου ύπνου. Πολλά μοντέλα είναι κατασκευασμένα από υφάσματα που αναπνέουν, τα οποία, εκτός του ότι δεν επιτρέπουν τον δυσάρεστο ατμό, καθαρίζονται εξαιρετικά εύκολα.

Γιατί η επιλογή στη Raya Toys είναι σωστή

Με μια τεράστια ποικιλία ποιοτικών προϊόντων σε καλή τιμή, η Raya Toys είναι η καλύτερη επιλογή σας από τη γέννηση του μικρού σας θησαυρού. Η Raya Toys σας προσφέρει έναν εύκολο και προσιτό τρόπο για να αποκτήσετε όλα όσα χρειάζεται το μωρό σας ενώ το αγκαλιάζετε άνετα στον καναπέ του σπιτιού με ένα μόνο κλικ. Επιλέξτε Raya Toys γιατί:

  • Σε εμάς μπορείτε να δείτε εξαιρετικά λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε προσφερόμενο προϊόν, γεγονός που κάνει την επιλογή σας πολύ πιο εύκολη.
  • Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα ειδών προσαρμοσμένων στις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν έχετε κάποια ερώτηση στην οποία δεν έχετε απάντηση. Από την πλευρά μας θα λάβετε επαγγελματική βοήθεια στην επιλογή προϊόντων για τον μικρό σας θησαυρό.