Χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων

Φίλτρα
ανά σελίδα

6 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

6 είδη

Τα παιδικά γκαράζ και οι χώροι στάθμευσης για αυτοκίνητα είναι από εκείνα τα παιχνίδια που νανουρίζουν τα παιδιά για ώρες. Γιατί είναι τόσο ενδιαφέροντα για αυτούς; Ποιο μοντέλο να επιλέξω; Δείτε μερικές ιδέες από την Raya Toys.

Τι γκαράζ αυτοκινήτων θα βρείτε

Στον κατάλογο της Raya Toys έχουμε συμπεριλάβει παιδικά γκαράζ από διάφορους κατασκευαστές και σειρές τιμών. Κάθε ένα από τα μοντέλα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και επιλογές παιχνιδιού:

Σε πολλά επίπεδα. Ορισμένες από τις προτάσεις έχουν δύο, άλλες - έως και 4 ορόφους για οδήγηση και στάθμευση μικρών αυτοκινήτων.

Με ασανσέρ διάδρομο προσγείωσης κ.λπ. Τα αυτοκίνητα δεν μπορούν μόνο να σταθμεύσουν σε διαφορετικά επίπεδα του γκαράζ, αλλά και να κατέβουν με ασανσέρ, να διασχίσουν έναν δρόμο με στροφές κ.λπ.

Αστυνομία, πυροσβεστική, κατασκευές κ.λπ. Μερικά από τα παιδικά σετ γκαράζ καροτσιών είναι θεματικά και περιλαμβάνουν μια ποικιλία πρόσθετων στοιχείων.

Συμπεριλαμβανομένων από ένα έως 10 αυτοκίνητα διαφορετικών τύπων: αυτοκίνητα, αθλητικά, αστυνομία, ασθενοφόρα, φορτηγά, κατασκευές.

Παιχνίδια στάθμευσης φορτηγών

Για ξύλινα οχήματα. Εδώ το προϊόν απευθύνεται στα πιτσιρίκια. Τα παιδιά μέχρι την ηλικία των 3 ετών είναι ακόμα αρκετά αδέξια και δεν μπορούν να παίξουν καλά με αυτοκίνητα με λεπτούς τροχούς. Συχνά τα σπάνε ή τα καταστρέφουν κατά λάθος. Ωστόσο, τα ξύλινα καρότσια είναι μια εξαιρετική επιλογή. Πιάνονται εύκολα από τα χέρια των παιδιών, μπορούν να πέσουν και να τα σπρώξουν χωρίς κανένα πρόβλημα. Μια διορατική απόφαση είναι να επιλέξετε ένα ξύλινο σετ για το πρώτο καρότσι του παιδιού σας. Τα μοντέλα με χώρο στάθμευσης περιλαμβάνουν πολλά αυτοκίνητα και είναι συμπαγή στην τακτοποίηση.

Γιατί είναι τόσο διασκεδαστικά

Τα σετ με αυτοκίνητα και γκαράζ είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα για τα παιδιά, καθώς προσφέρουν ποικίλες δράσεις και σενάρια που μπορούν να παίξουν μόνα τους ή με τη βοήθειά σας. Τα αυτοκίνητα μπορούν να οδηγήσουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις μεταξύ των ορόφων, να πάρουν το ασανσέρ, να περάσουν από το φράγμα ανύψωσης και να σταματήσουν στις πινακίδες… Αυτό είναι ένα παιδικό παιχνίδι με το οποίο τα παιδιά κάνουν τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα για αυτά - μιμούνται τον κόσμο των ενηλίκων.

Γιατί να παραγγείλετε από την Raya Toys

Όταν επιλέγετε ποιοτικά παιχνίδια, φροντίζετε για τον πλήρη και συναρπαστικό χρόνο που περνούν τα παιδιά. Στον κατάλογο του ηλεκτρονικού καταστήματος Raya Toys συμπεριλαμβάνουμε προσφορές από κορυφαίους κατασκευαστές, αποδεδειγμένες με τα χρόνια και κέρδισαν την εμπιστοσύνη των γονιών και τα χαμόγελα των παιδιών σε πολλές χώρες.

Πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε τις καλύτερες προσφορές σε λογικές τιμές και μια σειρά από συμφέρουσες προσφορές είναι ενεργές στις σελίδες μας καθημερινά. Γίνετε ο πρώτος που θα μάθετε γι 'αυτούς με την εγγραφή σας στο newsletter μας! Επιλέξτε το καλύτερο δώρο για το παιδί σας!