Καρότσια μωρού για δίδυμα

Φίλτρα
ανά σελίδα

16 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

16 είδη

Τα παιδικά καροτσάκια για δίδυμα πρέπει να ικανοποιούν όλες τις ανάγκες σας, προσαρμοσμένα στον συγκεκριμένο τρόπο ζωής σας, ώστε να είστε όσο το δυνατόν πιο άνετα και βολικά. Για παράδειγμα, αν είστε δραστήριος άνθρωπος, μπορείτε να βρείτε υπέροχα ελαφριά μοντέλα για δίδυμα που θα ταιριάζουν απόλυτα στον τρόπο ζωής σας. Αν προτιμάτε να πάτε για ψώνια και να κατακλύσετε τις μεγάλες αγορές και τα εμπορικά κέντρα, σίγουρα θα χρειαστείτε ένα με αρκετά μεγάλο μέγεθος καλαθιού και τσάντας αποσκευών και πολύ σταθερά και μεγάλα ελαστικά. Στην Raya Toys θα βρείτε το κατάλληλο για εσάς, οπότε μη διστάσετε να ψάξετε και να παραγγείλετε αυτό που ταιριάζει σε εσάς και τα αγγελούδια σας.

Ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των καροτσιών για δίδυμα

Με τη βοήθειά τους μπορείτε να μετακινήσετε τα δύο παιδιά σας ταυτόχρονα. Στην αγορά υπάρχουν διαφορετικοί τύποι και μεγέθη δίδυμων καροτσιών. Πολύ συνηθισμένα είναι εκείνα στα οποία το ένα παιδί είναι τοποθετημένο μπροστά και το άλλο πίσω, αυτός ο τύπος είναι προτιμότερος όταν μεταφέρετε ένα μικρό και ένα άλλο μεγαλύτερο παιδί. Η κλασική εμφάνιση είναι αυτή με δύο καθίσματα το ένα δίπλα στο άλλο ομοιόμορφα τοποθετημένα στο σασί. Η πρώτη επιλογή σίγουρα σας διευκολύνει να κινηθείτε στα πεζοδρόμια και να κάνετε ελιγμούς σε στενά δρομάκια. Ενώ η δεύτερη, κλασική έκδοση των διθέσιων μοντέλων το ένα δίπλα στο άλλο, παρέχετε αρκετό χώρο για τα πόδια των παιδιών και η άνεση είναι ίδια και για τα δύο μωρά.

Το είδος που θα βρούμε στο Raya Toys

Στην Raya Toys θα βρείτε ποικιλία καροτσιών για δίδυμα, διαφορετικού τύπου και μεγέθους. Κάποιοι από αυτούς είναι:

  • Καλοκαιρινά. Είναι αρκετά ελαφριά και πολύ συμπαγή. Τα υλικά από τα οποία κατασκευάζονται είναι δροσερά, πλένονται εύκολα και προστατεύουν το παιδί από την ανεπιθύμητη εφίδρωση τους καλοκαιρινούς μήνες. Χρησιμοποιούνται για τη μετακίνηση μεγάλων παιδιών λόγω του γεγονότος ότι το κάθισμα δεν είναι εντελώς οριζόντιο.
  • Συνδυαστικά 3 σε 1. Το κύριο πλεονέκτημά τους είναι ότι στο σασί τους μπορούν να τοποθετηθούν διάφορα παιδικά καλάθια και καθίσματα αυτοκινήτου, σύμφωνα με τις ανάγκες σας στην καθημερινότητά σας και όλα αυτά είναι εξαιρετικά γρήγορα και εύκολα.

Πώς να επιλέξετε το τέλειο καρότσι για δίδυμα

Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επιλέξετε το τέλειο καρότσι για δίδυμα στη Raya Toys με λίγα μόνο γρήγορα κλικ του ποντικιού ενώ αγκαλιάζεστε άνετα με τους μικρούς σας θησαυρούς στον καναπέ. Πριν κάνετε την επιλογή σας, δώστε ιδιαίτερη προσοχή:

  • Ασφάλεια. Διαβάστε προσεκτικά στις λεπτομερείς περιγραφές προϊόντων τι αξεσουάρ ασφαλείας διαθέτει το όχημα για τα δίδυμα σας.
  • Ικανότητα προς ελιγμό. Θα χρειαστεί να σπρώξετε το καρότσι σε ευθεία γραμμή και να το γυρίσετε μερικές φορές με το ένα χέρι. Αν έχει μπροστινούς περιστρεφόμενους τροχούς, αυτό είναι τεράστιο πλεονέκτημα.
  • Τα φρένα. Πρέπει να είστε σε θέση να τα χειριστείτε εύκολα.
  • Τα χερούλια. Το καλύτερο είναι αν βρίσκονται στο ύψος της μέσης του γονιού. Τα περισσότερα κατασκευάζονται στάνταρ.
  • Σκίαστρα. Με τη βοήθειά τους οι βόλτες θα είναι ακόμα πιο ευχάριστες, γιατί τα παιδιά θα προστατεύονται από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.
  • Αποθήκευση. Είναι μεγάλο προνόμιο να έχεις ένα μεγάλο χώρο και τσάντα που θα χωράει κάθε είδους αξεσουάρ για παιδιά.