Σκεύη φαγητού

Φίλτρα
ανά σελίδα

10 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

10 είδη

Παιδικά μαχαιροπίρουνα - τι είδη υπάρχουν

Η μετάβαση από το γάλα σε ένα μενού στερεών τροφών ανοίγει μια νέα σελίδα στην ανάπτυξη του παιδιού. Όχι μόνο εισάγει νέα προϊόντα, αλλά αποκτά νέες δεξιότητες και σταδιακά προσεγγίζει τον κόσμο των ενηλίκων.

Γιατί είναι σημαντικό να επιλέγετε παιδικά μαχαιροπίρουνα

Στην αρχή τα νέα σκεύη για το μωρό είναι κάτι εντελώς ακατανόητο. Στην πρώτη προσπάθεια να φέρει το κουτάλι πιο κοντά, δεν ξέρει καν ότι πρέπει να ανοίξει το στόμα του. Πολύ σύντομα όμως, νιώθοντας την ευχάριστη γεύση του νέου φαγητού, περιμένει με ανυπομονησία την επόμενη μπουκιά.

Τα παιδικά μαχαιροπίρουνα πρέπει να πληρούν αρκετές σημαντικές προϋποθέσεις. Πρώτα απ 'όλα - να είναι λειτουργικό. Είναι σημαντικό να είναι άνετα για το μωρό και να έχουν το σωστό μέγεθος για το στόμα του. Πρέπει όμως και να κρατούν καλά το φαγητό, δηλαδή το κουτάλι να μην είναι πολύ επίπεδο και το πιρούνι να μην έχει άβολα άκρα. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, τα παιδικά μοντέλα πρέπει να είναι άνετα να τα κρατάει το ίδιο το παιδί, γιατί σύντομα θα αρχίσει να τα χρησιμοποιεί μόνο του.

Όσο για τον ελκυστικό σχεδιασμό, είναι απλώς ένα επιπλέον πρόσθετο, αλλά μερικές φορές αποδεικνύεται σημαντικό. Πολλά παιδιά κρατούν το αγαπημένο τους κουτάλι και αρνούνται να φάνε άλλο.

Από τι είναι φτιαγμένα?

Τα υλικά που επιλέγουν διάσημες μάρκες για την παραγωγή παιδικών μαχαιροπήρουνων είναι υψηλής ποιότητας και το σημαντικότερο - ακίνδυνα. Θα βρείτε μοντέλα από πολυπροπυλένιο, σιλικόνη, ανοξείδωτο ατσάλι, καθώς και διάφορους συνδυασμούς μεταξύ αυτών των υλικών. Θα παρατηρήσετε επίσης ότι η περιγραφή των χαρακτηριστικών πολλών ειδών δηλώνει ξεκάθαρα ότι το προϊόν δεν περιέχει δισφαινόλη Α.

Είναι ασφαλείς;

Οι κατασκευαστές παιδικών ειδών έχουν επίγνωση της ευθύνης τους για την υγεία των παιδιών. Για αυτούς, προτεραιότητα δεν είναι μόνο η χρήση ακίνδυνων υλικών, αλλά και η δημιουργία σχεδιασμού κατάλληλου για την ηλικία. Πολλά από τα σκεύη για τα μικρά είναι μαλακά και εύκαμπτα. Τα ατσάλινα μοντέλα έχουν επίσης κατάλληλο σχέδιο στο οποίο τα δόντια των πιρουνιών και οι άκρες των κουταλιών δεν είναι πολύ αιχμηρά.

Γιατί να εμπιστευτείτε την Raya Toys

Ανάμεσα στα παιδικά μαχαιροπίρουνα που θα βρείτε σε εμάς σε λογικές τιμές είναι:

  • Μοντέλα σιλικόνης
  • Πλαστική ύλη
  • Με ατσάλινο μέρος
  • Σετ δύο ή περισσότερων κουταλιών
  • Πιρούνι συν κουτάλι
  • Συσκευή με κουτί για εύκολη μεταφορά
  • Ευέλικτα μοντέλα
  • Σε διασκεδαστικές μορφές (αεροπλάνο κ.λπ.).

Τα παιδικά μαγειρικά σκεύη είναι σημαντικά για την άνεση εσάς και του παιδιού σας. Προτεραιότητά μας στη Rayatoys είναι να σας παρέχουμε μια επιλογή από αξιόπιστες και ποιοτικές προσφορές.