Θερμοτσάντες για καρότσια

Φίλτρα
ανά σελίδα

9 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

9 είδη

Στο σπίτι για αποθήκευση, για βόλτα έξω ή για εκδρομή στο βουνό με το μωρό, οι θερμόσακοι είναι πάντα χρήσιμοι. Αντιπροσωπεύουν προϊόντα και αγαθά των οποίων η κύρια αποστολή είναι η διατήρηση της θερμοκρασίας διαφόρων τροφίμων και ποτών εντός ορισμένων ορίων.

Τι πρέπει να ξέρουμε για τους θερμόσακους και τα παγούρια;

Αν και λιγότερο συχνά στην κατηγορία των πιο περιζήτητων βρεφικών αντικειμένων, οι τσάντες και τα παγούρια είναι εκείνα τα μικρά αλλά απαραίτητα αξεσουάρ που κάνουν τις μαμάδες να νιώθουν άνετα παντού και να μην ανησυχούν για το φαγητό των παιδιών τους.

Στα μωρά και τα μικρά παιδιά, το ζεστό φαγητό όχι μόνο δημιουργεί ευχάριστες αισθήσεις, αλλά προκαλεί και την παραγωγή πεπτικών ενζύμων και εξυπηρετούν στον καλύτερο κορεσμό. Και παρόλο που η κατάλληλη θερμοκρασία κυμαίνεται μεταξύ των φυσιολογικών 36-37 ° C έως περίπου 50-55 ° C, οι θερμόσακοι και τα παγούρια πετυχαίνουν η βρεφική τροφή που σερβίρεται να διατηρεί την υφή της, τη θερμοκρασία της και μα μην απαιτείται επιπλέον ζέσταμα ή ψύξη.

Είδη θερμόσακων και παγουριών που θα βρείτε στη Raya Toys

Οι θερμόσακοι και τα παγούρια είναι βολικά, σε προσιτές τιμές και πολύ συχνά σε σχήμα που τους επιτρέπει να στερεώνονται σε καροτσάκι ή να προσαρμόζονται ανάλογα με τη χωρητικότητα των δοχείων και των παγουριών που θα τοποθετούνταν μέσα τους. Είναι κατασκευασμένα με τουλάχιστον διπλή μόνωση ή τοιχώματα, μη τοξικά υλικά, είναι εύκολα στη συντήρηση και μπορούν να αποθηκευτούν σε μεγαλύτερα σακίδια μωρών.

Εδώ θα βρείτε τους θερμόσακους και τα παγούρια που μπορείτε να επιλέξετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

  • με βάση τις μάρκες - καθιερωμένοι κατασκευαστές όπως BabyOno, Dr. Brown`s, Hauck κ.λπ.
  • σύμφωνα με τη μέθοδο ανοίγματος / κουμπώματος - με φερμουάρ, με κουμπώματα ή συνδυασμό και των δύο.
  • σύμφωνα με τις διαστάσεις και τον όγκο - κυλινδρικό, κλασικό ορθογώνιο
  • σύμφωνα με το σχέδιο - μονόχρωμο, με στάμπες χαρακτήρων ή λουλουδιών, εικόνες, λογότυπα και λύσεις που απευθύνονται σε παιδιά. Μπορεί να περιλαμβάνει διχτυωτή τσέπη για μικρότερες λεπτομέρειες όπως μπιμπερό ή πιπίλα, θήκη ετικέτας κ.λπ.

Οι θερμόσακοι και τα παγούρια μπορούν επίσης να διατίθενται σε μορφή σετ, συμπεριλαμβανομένων διαφορετικών αξεσουάρ με το ίδιο σχέδιο.