Βαλίτσες Τρέιλερ

Φίλτρα
ανά σελίδα

1 είδος

Φίλτρα
ανά σελίδα

1 είδος

Βαλίτσες Τρέιλερ

Δεν υπάρχει παιδί που να μην του αρέσει να ταξιδεύει. Μακριά ή κοντά, η αλλαγή του σκηνικού είναι ένα ολόκληρο γεγονός για τα πιτσιρίκια που μόλις γνωρίζουν τον κόσμο και αποκαλύπτουν τα μυστικά του. Τα παιδιά λατρεύουν επίσης να ετοιμάζουν αποσκευές, γιατί τους δίνει την ελευθερία να είναι προληπτικά, ενεργά και να συμμετέχουν στην οργάνωση ενός οικογενειακού ταξιδιού.

Τι είδους παιδικές βαλίτσες θα βρείτε στην Paradise Toys

Όταν έχουμε ένα ταξίδι μπροστά μας, προσπαθούμε για την τέλεια οργάνωση, που περιλαμβάνει ξεχωριστή συσκευασία των παιδικών αντικειμένων. Έτσι θα τα βρούμε όλα εύκολα και γρήγορα, και το παιδί θα τα καταφέρει. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Raya Toys θα βρείτε υπέροχα μοντέλα παιδικών βαλιτσών με διαφορετικά σχέδια, χρώματα, σκοπό και διανομές στην ίδια την τσάντα. Επιλέξτε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας:

  • Για κορίτσια
  • Για αγόρια
  • Με ρόδες
  • Με εικόνες ή άλλο σχέδιο.

Τα μοντέλα παιδικών βαλιτσών μας είναι εύκολα στη μεταφορά και συμπαγή ως κατασκευή, γεγονός που τις καθιστά την τέλεια λύση για κάθε οικογενειακό ταξίδι. Φθηνές και βολικές - μαζί μας θα βρείτε τις καλύτερες λύσεις για τα παιδιά.

Τι και πόσες θήκες έχουν

Όταν πρόκειται για ταξίδια, όλοι κάνουν ερωτήσεις σχετικά με τη διάταξη των προσωπικών αντικειμένων στη βαλίτσα. Με τις παιδικές τσάντες ταξιδίου, τα πράγματα είναι ίδια και η ομάδα μας συνιστά σε κάθε γονέα να επιλέξει ένα μοντέλο με:

  • Μεγάλη κύρια θήκη
  • Εσωτερική τσέπη και δίχτυ σε αυτό
  • Πρόσθετες λαβές έλξης
  • Τροχοί
  • Ταμπελάκι με γραμμένο το όνομα του παιδιού.

Όσο πιο οργανωμένη είναι η διανομή μέσα στην τσάντα, τόσο πιο επιμελώς και ξεκάθαρα το παιδί θα μπορεί να τακτοποιήσει τα πράγματά του. Μάθετε το μαζί με τις υπέροχες προτάσεις μας.

Για ποιους είναι κατάλληλα

Δεν υπάρχουν περιορισμοί ηλικίας όταν επιλέγετε παιδικές βαλίτσες, γιατί σε αυτές θα μπορούσατε να τακτοποιήσετε τόσο βρεφικά ρούχα και αντικείμενα, όσο και αυτά για ένα μεγαλύτερο παιδί. Ωστόσο, καλό είναι να προσαρμόσετε τη χωρητικότητα της τσάντας στην ηλικία του παιδιού, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα μπορείτε να χωρέσετε τα πάντα.

Για ποια ηλικία

Στο site μας θα βρείτε παιδικές βαλίτσες χωρισμένες σε ξεχωριστές ηλικιακές κατηγορίες και σε πολύ καλές τιμές. Μπορείτε να επιλέξετε μια τσάντα που είναι κατάλληλη τόσο για τρίχρονα όσο και για μαθητές και οι διαφορές είναι κυρίως στα χρώματα και το σχέδιο του προϊόντος.

Από τι υλικό είναι κατασκευασμένα

Οι περισσότερες από τις προτάσεις μας είναι κατασκευασμένες εξολοκλήρου από πολυεστέρα, γεγονός που τις καθιστά πολύ εύκολες στη συντήρηση. Το υλικό θα σας επιτρέψει να αφαιρέσετε κάθε βρωμιά που είναι τυπική στο δρόμο.