Ομάδα 0/1/2 από 0 έως 25 κιλά

Φίλτρα
ανά σελίδα

16 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

16 είδη

Σίγουρα αυτή η κύρια ομάδα 0/1/2 καθίσματα αυτοκινήτου 0-25 κιλά. είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μεταξύ των γονέων. Συνδυάζει τις κύριες ομάδες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αυτά τα μοντέλα συνιστώνται για παιδιά άνω του 1 έτους, έχουν φαρδιά καθίσματα, πλαστική βάση και σχεδίαση με λειτουργία ύπνου. Ρίξτε μια ματιά στην ποικιλία μοντέλων στην Raya Toys και επιλέξτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο.

Για ποιον είναι κατάλληλα τα παιδικά καθίσματα 0-25 κιλά.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον τύπο παιδικών καθισμάτων στην ομάδα 0/1/2 όταν ο θησαυρός σας είναι τουλάχιστον ενός έτους. Λάβετε υπόψη ότι μέχρι το μωρό να γίνει 6 μηνών, δεν μπορείτε να το τοποθετήσετε προς την κατεύθυνση του ταξιδιού. Πρέπει να είναι το αντίθετο, καθώς θεωρείται πολύ πιο ασφαλές.

Τα μοντέλα παιδικών καθισμάτων αυτοκινήτου με λειτουργία ύπνου είναι πολύ δημοφιλή. Με τη βοήθεια της πλαστικής σταθερής βάσης, η θέση για γλυκά όνειρα είναι αρκετά δυνατή. Αυτοί οι τύποι καθισμάτων τοποθετούνται εξαιρετικά εύκολα με ζώνες αυτοκινήτου ή το σύστημα Isofix προς την κατεύθυνση του ταξιδιού.

Πώς να κάνετε τη σωστή επιλογή

Στη Raya Toys μπορείτε να βρείτε πολλά είδη καθισμάτων αυτοκινήτου και για να κάνετε τη σωστή επιλογή πρέπει πρώτα από όλα να γνωρίζετε τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα. Αυτοί είναι:

 • Ασφάλεια και αξιοπιστία. Αυτό είναι το πιο σημαντικό κριτήριο για να κάνετε την επιλογή σας. Τα περισσότερα μοντέλα έχουν ζώνες 5 σημείων που κρατούν τον άγγελό σας σε σταθερή θέση.

   

 • Ανεση. Βεβαιωθείτε ότι με την επιλογή σας παρέχετε στο παιδί σας την απαραίτητη άνεση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

   

 • Εύκολο στο καθάρισμα. Το υλικό από το οποίο κατασκευάζονται επίσης δεν πρέπει να υποτιμάται. Πρέπει να καθαρίζεται εύκολα και γρήγορα.

   

 • Πρόσθετη προστασία. Όλα τα πρόσθετα αξεσουάρ για την ασφάλεια και την προστασία του μικρού σας θησαυρού είναι ένας σημαντικός παράγοντας.

   

 • Κλίση του καθίσματος. Τα μοντέλα ύπνου προτιμώνται από πολλές νεαρές οικογένειες.

   

 • Συμβατότητα. Είναι σημαντικό να είναι συμβατό με το αυτοκίνητό σας.

   

 • Ποιότητα

 

Γιατί να εμπιστευτείτε τη Raya Toys

Αν έχετε μια τόσο σημαντική επιλογή, δηλαδή την αγορά του πρώτου καθίσματος αυτοκινήτου για τον μικρό σας θησαυρό, μη διστάσετε να το αναζητήσετε στη Raya Toys. Μαζί μας θα παρέχετε εύκολα, γρήγορα και άνετα όλα όσα χρειάζεται το μωρό σας από τις πρώτες στιγμές. Στο Raya Toys θα βρείτε εξαιρετικά λεπτομερείς και ακριβείς πληροφορίες για κάθε προϊόν, πολλές χρήσιμες συμβουλές που σίγουρα θα σας φανούν πολύ χρήσιμες πριν κάνετε μια αγορά και μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν έχετε κάποια ερώτηση στην οποία δεν γνωρίζετε την απάντηση . Είναι πάντα χρήσιμο να έχετε έναν έμπιστο βοηθό για το παιδί σας και η Raya Toys το γνωρίζει αυτό.