Καλύμματα για αλλαξιέρα μωρού

Φίλτρα
ανά σελίδα

35 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

35 είδη

Πώς να χρησιμοποιήσετε καλύμματα αλλαξιέρας και νεσεσέρ

Πρακτικά και άνετα, τα νεσεσέρ και οι αλλαξιέρες είναι από τα πιο χρησιμοποιούμενα είδη στο σπίτι κατά τους πρώτους μήνες του μωρού. Εδώ είναι τα είδη που μπορείτε να βρείτε μαζί μας στο Raya Toys.

Τι είναι η αλλαξιέρα

Αυτό το προϊόν είναι ειδικά σχεδιασμένο για να έχει ένα βολικό μέρος για να αλλάζετε τις πάνες του μωρού, να σφιγγίζετε και να αλλάζετε ρούχα. Εκεί μπορείτε επίσης να κάνετε μασάζ και γυμναστική.

Η αλλαξιέρα είναι αδιάβροχη και καθαρίζεται εύκολα. Μπορεί να υπάρχουν περιορισμοί και στις δύο πλευρές για την προστασία του μωρού. Η αλλαξιέρα είναι βολική για τοποθέτηση σε διαφορετικά σημεία στο νηπιαγωγείο: σε μια συρταριέρα, σε ένα τραπέζι ή στο πλαίσιο της κούνιας. Είναι σημαντικό το μέρος που θα επιλέξετε να βρίσκεται σε άνετο ύψος για εσάς - περίπου στο ύψος της μέσης σας. Έτσι θα αποφύγεις την περιττή καταπόνηση της μέσης και της πλάτης όταν σκύβεις πάνω από την πάνα για δεκάδες μεταμφιέσεις και παπούτσια καθημερινά.

Πώς σας βοηθά το baby organizer

Ένα άλλο πρακτικό πράγμα. Συνιστάται η τοποθέτηση του διοργανωτή κοντά στο σημείο όπου βρίσκεται η αλλαξιέρα. Στο νεσεσέρ μπορείτε να βάλετε τα πράγματα που χρησιμοποιείτε σε αυτή τη δραστηριότητα: πούδρα ή κρέμα κατά της φαγούρας, υγρά μαντηλάκια, πάνες, λοσιόν σώματος και άλλα. Είναι σημαντικό να βρίσκονται στα χέρια σας, ώστε το έργο σας να είναι όσο πιο εύκολο γίνεται και να μην απομακρύνεστε από το μωρό κατά την αλλαγή των ρούχων.

Συμβουλές ασφαλείας

Όσο πιο ψηλά είναι τα πλαϊνά τοιχώματα της πάνας, τόσο το καλύτερο. Ωστόσο, δεν πρέπει να σας εξαπατήσουν! Μην αφήνετε ποτέ το μωρό μόνο του στη βάση! Αν και στην αρχή φαίνεται αδιανόητο το μωρό να μετακινηθεί μόνο του από εκεί, πολύ σύντομα θα μάθει να γυρίζει και να μένει αφύλακτο, μπορεί να πέσει από το ψηλό τραπέζι.

Πώς να κάνετε τη σωστή επιλογή

  • Διαστάσεις. Οι περισσότερες αλλαξιέρες έχουν τυπικά μεγέθη, αλλά βεβαιωθείτε ότι αυτά τα μέτρα ταιριάζουν στο σημείο που σκοπεύετε να τοποθετήσετε το μαξιλαράκι.
  • Υλη. Βεβαιωθείτε ότι η αλλαξιέρα είναι κατασκευασμένη από συμπαγές υλικό και επενδυμένη με αδιάβροχο ύφασμα. Για ευκολία, διατίθενται θήκες που αφαιρούνται και πλένονται εύκολα.
  • Πρόσθετα. Μια κλίμακα μέτρησης σε εκατοστά έχει προστεθεί στο σχεδιασμό ορισμένων μοντέλων σπαργανών, όπου μπορείτε πάντα να ελέγχετε πόσο καιρό έχει επιμηκυνθεί το μωρό.
  • Για τον διοργανωτή. Καλό είναι να είναι αναδιπλούμενο για να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε όταν είστε έξω.

Γιατί να αγοράσετε από το rayatoys.gr

Κατανοούμε ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και ξέρουμε πώς να σας βοηθήσουμε να τον εξοικονομήσετε. Η αποστολή μας είναι να καλύψουμε τις ανάγκες των νέων γονέων. Να προσφέρουμε ποιοτικά βρεφικά προϊόντα γρήγορα, εύκολα, online και σε καλές τιμές. Δείτε τις προσφορές μας!