Ιμάντες Στήριξης

Φίλτρα
ανά σελίδα

3 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

3 είδη

Οι Ιμάντες στήριξης είναι ένα κοινό θέμα μεταξύ των γονιών και προκαλούν πολλές, διαφορετικές και συνήθως αντικρουόμενες απόψεις. Προσφέρονται από αρκετούς κατασκευαστές βρεφικών ειδών, αλλά αντιμετωπίζονται με δυσπιστία. Οι γονείς συχνά επικρίνονται από άλλους για τις επιλογές τους, κατηγορούνται ότι διαταράσσουν την ανάπτυξη των παιδιών ή συμπεριφέρονται στο μικρό ανθρωπάκι σαν ζώο με λουρί. Πού είναι όμως η αλήθεια; Σε κάθε περίπτωση, στη διαδικασία του φυσιολογικού ισιώματος των δύο ποδιών, στην αρχή το μωρό σέρνεται, κολλάει σε είδη σπιτιού, προσπαθεί να κάνει μερικά βήματα και συνήθως πέφτει. Όταν μάθει να περπατάει, χρειάζεται την υποστήριξή μας από γονείς με αυτοπεποίθηση. Μπορούμε εύκολα να απαριθμήσουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της επιλογής μας:

Πλεονεκτήματα:

  • Βελτιώνουν την ισορροπία του μωρού
  • Προστατεύουν από τραυματισμούς από πτώσεις
  • Βοηθούν τους γονείς να μην λυγίζουν ή στρίβουν κρατώντας το χέρι του παιδιού
  • Απελευθερώνουν και τα δύο χέρια.

Μειονεκτήματα:

  • Διαταράσσει το φυσικό ένστικτο για αυτοπροστασία.
  • Περιορισμός της πρόσβασής του σε παράνομους χώρους ή/και παιχνίδια.
  • Οι αρνητικοί γονείς και τα σχόλιά τους.

Τι ίμαντα στήρίξη να διαλέξω;

Στην αρχή θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι οι ιμάντες στήριξης για ένα παιδί διαφέρουν ριζικά από εργαλεία όπως το λουρί και το λουρί για έναν σκύλο. Αυτά είναι διαφορετικά προϊόντα και μπορείτε σίγουρα να απορρίψετε τις αρνητικές απόψεις που βάζουν άλλοι γονείς στη διεύθυνσή σας. Πρόκειται για μια συσκευή περπατήματος που αποτελείται από ιμάντες, πόρπες και μια σαλιάρα. Όταν επιλέγετε ένας ιμάντας στήριξης, δώστε προσοχή, ειδικά αν το παιδί σας πέφτει μπροστά. Καλό είναι να είναι απαλό και άνετο, έτσι το μωρό θα νιώθει ελεύθερο. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε πολλά μοντέλα μάρσιπους με ιμάντες, αλλά είναι σχεδιασμένα για μεταγενέστερο στάδιο, όταν το παιδί περπατά ήδη με αυτοπεποίθηση και θέλετε να το κρατήσετε κοντά.

Από ποιο μήνα μπορούμε να χρησιμοποιούμε ιμάντες στήριξης;

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα δίνουν οι κατασκευαστές στη συσκευασία - συνήθως μετά τον έκτο μήνα του παιδιού, αλλά φυσικά αυτό εξαρτάται από την ατομική ανάπτυξη κάθε μωρού. Όταν είναι στη φάση του ισιώματος με το κράτημα από τα έπιπλα, μπορείς να ξεκινήσεις την προπόνηση στο περπάτημα με έναν τέτοιο ιμάντα.

Πώς τοποθετείται σωστά;

Αυτά τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν το στήθος του παιδιού και τους ιμάντες να περνούν από τους ώμους. Σφίξτε τις πόρπες και τους ιμάντες σταθερά, αλλά για να μην προκαλέσετε πόνο - αφήστε το να αισθάνεται ελεύθερο και ασφαλές. Πάντα πριν από τη χρήση, ελέγχετε και διαβάζετε τις οδηγίες που δίνονται από τον κατασκευαστή του προϊόντος.

Γιατί να επιλέξετε τη Raya Toys;

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Raya Toys, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από ιμάντες στήριξης σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, κατασκευασμένες από υλικά υψηλής ποιότητας και πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας.