Ηλεκτρικές Συσκευές

Φίλτρα
ανά σελίδα

16 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

16 είδη

Τι συσκευές παιδικής τροφής χρειαζόμαστε;

Από την περίοδο του θηλασμού μέχρι το τάισμα μέχρι τη μετάβαση σε ένα ποικίλο μενού, οι γονείς προετοιμάζουν το φαγητό του μωρού ξεχωριστά από το φαγητό των γονιών. Αν και αυτό γίνεται μια συνηθισμένη συνήθεια, απαιτεί χρόνο και προσπάθεια. Ωστόσο, η εργασία διευκολύνεται πολύ από ειδικές συσκευές για το σκοπό αυτό.

Τι είδη βρεφικών συσκευών προσφέρουμε;

  • Θερμαντήρας μπιμπερό. Το βρεφικό γάλα πρέπει να προσφέρεται στο μωρό ζεσταμένο στη θερμοκρασία του σώματος. Αυτό είναι αρκετά εύκολο με ειδικούς θερμαντήρες που διατηρούν προκαθορισμένους βαθμούς. Έτσι, το υγρό ούτε ψύχεται σε θερμοκρασία δωματίου ούτε κινδυνεύει να ζεσταθεί.
  • Συνδυασμένος ατμομάγειρας με μπλέντερ. Με αυτό αλέθετε και ετοιμάζετε υγιεινά λαχανικά, πουρέδες και χυμούς. Για τρόφιμα χωρίς επιβλαβή λίπη, που παρασκευάζονται με ευκολία.
  • Αποστειρωτής 2 σε 1. Αποστειρώνει μπουκάλια και δοχεία και ζεσταίνει.
  • Θερμός για θέρμανση τροφίμων και υγρών. Θερμαίνει και διατηρεί την απαιτούμενη θερμοκρασία. Κατάλληλο και για περπάτημα.
  • Μίξερ. Βοηθά στην επεξεργασία προϊόντων.
  • Ηλεκτρονική ζυγαριά. Με αυτό μπορείτε εύκολα να υπολογίσετε την απαιτούμενη ποσότητα προϊόντων για κάθε πιάτο.
  • Κανάτα ανάμειξης. Παρασκευάζει γρήγορα και αποτελεσματικά προσαρμοσμένο γάλα.

Γιατί είναι σημαντικό ποιες συσκευές επιλέγετε για την προετοιμασία του φαγητού για το παιδί

Όταν μιλάμε για το παιδικό μενού, δεν έχουμε δικαίωμα σε μέτριες αποφάσεις. Είναι σημαντικό κάθε αντικείμενο που επιλέγουμε να είναι άψογο και απόλυτα ασφαλές. Οι νέοι γονείς έχουν πολλές εργασίες στο καθημερινό τους πρόγραμμα και είναι σημαντικό οι συσκευές με τις οποίες εργάζονται να έχουν τη βέλτιστη λειτουργικότητα για να είναι όσο το δυνατόν πιο χρήσιμες και να εξοικονομούν χρόνο.

Γιατί να εμπιστευτείτε τη Rayatoys

Διαδικτυακά στην ιστοσελίδα μας, επιλέξαμε για εσάς συσκευές τροφίμων κορυφαίας ποιότητας δοκιμασμένων επωνυμιών. Κάθε ένα από αυτά έρχεται σε εσάς με εγγύηση ποιότητας και εξαιρετικές συστάσεις από χιλιάδες πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Εταιρείες όπως η Avent, Chicco, BabyOno, Dr. Οι Brown’s, Cangaroo, Lorelli επενδύουν σημαντικά κεφάλαια και χρόνο στην έρευνα. Το αποτέλεσμα είναι η παραγωγή συσκευών χρήσιμων για γονείς και μωρά. Επιλέγουμε ακριβώς αυτές τις μάρκες για τον κατάλογό μας, γιατί γνωρίζουμε τι αναζητούν οι πελάτες μας: εξαιρετικές προσφορές, κορυφαία ποιότητα, ελκυστικές τιμές και ακαταμάχητες προσφορές. Μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για κάθε βήμα της ανάπτυξης των παιδιών!