Κάγκελα

Φίλτρα
ανά σελίδα

36 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

36 είδη

Καγκελόπορτες

Ακόμη και πριν περπατήσετε, το παιδί σας πρέπει να είναι πλήρως προστατευμένο από πτώση, χτυπήματα και επαφή με επικίνδυνα αντικείμενα. Η καλύτερη επιλογή για αυτό είναι να αγοράσετε διάφορα εμπόδια ασφαλείας για να το προστατέψετε πλήρως και να σας κάνει να νιώσετε άνετα. Δεν είναι δυνατόν να είστε συνεχώς δίπλα στο παιδί, επομένως οι περιορισμοί ασφαλείας θα είναι ο καλύτερος βοηθός σας για την ασφάλεια των παιδιών. Ξέρουμε πόσο περίεργοι είναι, πόσο αγαπούν τις σκάλες, τους ανοιχτούς χώρους, καθώς και το τζάκι και τη σόμπα. Όλα αυτά τα μέρη, ωστόσο, μπορεί να οδηγήσουν σε τραυματισμό.

Πώς να περιορίσετε τα παιδιά σας από επικίνδυνες περιοχές στο σπίτι

Υπάρχουν χώροι σε κάθε σπίτι που δεν είναι απολύτως ασφαλείς και πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να περιορίσουμε την πρόσβαση των παιδιών σε αυτά. Εάν το μωρό σας χρειάζεται να κοιμάται έξω από την κούνια του, θα χρειαστείτε ειδικά χωρίσματα για βρεφικά κρεβάτια. Μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα σε διαφορετικά σημεία. Περιορίστε την πρόσβαση στο τζάκι, τη σόμπα, τις σκάλες και τις πόρτες αγοράζοντας φράκτες ασφαλείας από το ηλεκτρονικό κατάστημα Paradise Toys. Βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά σας είναι ασφαλή ανά πάσα στιγμή. Αυτά τα προϊόντα είναι η πιο εύκολη λύση για την ασφάλεια του σπιτιού.

Τι πιο συχνά θέτει σε κίνδυνο την υγεία του παιδιού στο σπίτι

Αιχμηρά αντικείμενα, πόρτες, σκάλες και καυτές επιφάνειες είναι μερικοί μόνο από τους παράγοντες που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία του παιδιού σας χωρίς καν να βγει από το σπίτι. Γι' αυτό σας προσφέρουμε ειδικά φράγματα ασφαλείας και γρίλιες για να ασφαλίσετε:

  • το κρεβάτι
  • τις σκάλες
  • το τζάκι
  • τις πόρτες.

Όλα τα προστατευτικά μέτρα που θα λάβετε θα σας φανούν χρήσιμα και θα μπορέσετε να εξασφαλίσετε τη μέγιστη ψυχική ηρεμία για την υγεία του μικρού σας αγγέλου. Εάν ο χώρος είναι μεγαλύτερος από το χώρισμα της πόρτας που αγοράσατε, προσθέστε μια ειδική επέκταση που θα είναι εξαιρετικά εύκολη και γρήγορη στην εγκατάσταση. Το φράγμα ασφαλείας σε μια κούνια παρέχει έναν υγιή και ήρεμο ύπνο χωρίς τον κίνδυνο πτώσης και χτυπήματος.

Γιατί να επιλέξετε το Rayatoys.gr

Βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να ασφαλίσετε κάθε μέρος στο οποίο έχουν πρόσβαση τα παιδιά σας. Μην θέτετε σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών και ασφαλίστε ακόμα και τα μέρη που σας φαίνονται ασήμαντα. Οι τιμές της αγοράς μας είναι εξαιρετικά καλές, χάρη στις οποίες όλο και περισσότεροι γονείς εμπιστεύονται την Paradise Toys. Να είστε σίγουροι για την ποιότητα και την αξιοπιστία κάθε προϊόντος που αγοράζετε από εμάς. Οι ηλεκτρονικές αγορές εξοικονομούν χρόνο και χρήμα. Παραγγείλετε σήμερα και δημιουργήστε απόλυτη άνεση για το μωρό σας σε κάθε σημείο του σπιτιού.