Εργονομικά σακίδια και μάρσιποι

Φίλτρα
Σελίδα
  • Διαβάζετε αυτή τη στιγμή τη σελίδα 1
  • Σελίδα 2
  • Σελίδα Επόμενο
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 70

Φίλτρα
Σελίδα
  • Διαβάζετε αυτή τη στιγμή τη σελίδα 1
  • Σελίδα 2
  • Σελίδα Επόμενο
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 70

Εργονομικό σακίδιο ή μάρσιπος

Γιατί να κουβαλάμε το μωρό σε εργονομικό σακίδιο;

Η σωματική επαφή μεταξύ γονέα και μωρού έχει μακροπρόθεσμη επίδραση. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για τη σωματική και συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού. Τα οφέλη είναι πολλά. Πρώτα απ 'όλα, το μωρό αισθάνεται ήρεμο, προστατευμένο, αισθάνεται τη ζεστασιά της μητέρας ή του πατέρα, ακούει τη φωνή και την αναπνοή, που γνωρίζει από τη μήτρα. Έτσι, αντιμετωπίζει πιο εύκολα τον νέο και άγνωστο κόσμο, ξεπερνάει ακόμη και τον πόνο των κολικών. Για τους γονείς, το εργονομικό σακίδιο παρέχει την ελευθερία να εκπληρώσουν τις καθημερινές τους υποχρεώσεις.

Το εργονομικό σακίδιο επιτρέπει στον γονέα να έχει ελεύθερα τα χέρια για να κινείται ενώ βρίσκεται κοντά στο μωρό. Βοηθά στη σωστή ανάπτυξη των αρθρώσεων του ισχίου.

Το εργονομικό σακίδιο είναι απαραίτητο όταν ταξιδεύετε ή κάνετε πεζοπορία. Μπορείτε να θηλάζετε διακριτικά όταν είστε έξω με το μωρό στο εργονομικό σακίδιο.

Η μεταφορά του μωρού σε ένα εργονομικό σακίδιο κοντά στο σώμα έχει πολλά πλεονεκτήματα τόσο για τον γονέα όσο και για το παιδί. Προάγει το αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης, προάγει τη σωματική και συναισθηματική ανάπτυξη, ενισχύει τον δεσμό γονέα-παιδιού και επιτρέπει στα χέρια του γονιού να παραμένουν ελεύθερα.

 Διαφορές μεταξύ εργονομικού σακιδίου και μάρσιπου

Η μεταφορά σε ένα εργονομικό σακίδιο μωρού και παιδιού διασφαλίζει τη σωστή εργονομική θέση του μωρού ή του παιδιού.

Εργονομική θέση μεταφοράς

Όταν κουβαλάει το μωρό δίπλα του σε ένα εργονομικό σακίδιο, ο γονιός δεν περιορίζεται και μπορεί να κινείται ελεύθερα, ενώ το παιδί αποκτά την εγγύτητα που χρειάζεται. Η εγγύτητα μεταξύ γονέα και παιδιού δημιουργεί εμπιστοσύνη, η οποία τους κάνει να νιώθουν ότι τους αγαπούν. Νιώθει τη ζεστασιά του γονιού και το χτύπο της καρδιάς του. Η θέση των ποδιών σε σχήμα Μ που έχει σχήμα Μ υποστηρίζει την ανάπτυξη των αρθρώσεων του ισχίου του.

Ергономична раница-правилна позиция за носене-Raya Toys

Η διαφορά μεταξύ του εργονομικού σακιδίου πλάτης και του μάρσιπου είναι ότι με το εργονομικό σακίδιο πλάτης, τα πόδια του μωρού βρίσκονται στη σωστή θέση M και δεν κρέμονται. Με αυτόν τον τρόπο, το εργονομικό σακίδιο εξασφαλίζει σωστή κατανομή βάρους, χωρίς να επιβαρύνει τη σπονδυλική στήλη και τις αρθρώσεις του ισχίου του μωρού. Στο εργονομικό σακίδιο, η σπονδυλική στήλη του μωρού έχει τη φυσική καμπύλη, παρόμοια με την εμβρυϊκή θέση του μωρού, ενώ η θέση με την πλάτη προς τη μητέρα δεν συνιστάται όταν το μωρό είναι μικρό. Με το καγκουρό αυτό είναι αδύνατο, λόγω του σκληρού μέρους που κρατά ίσια την πλάτη του παιδιού.

 

Ергономична раница за бебе Hauck Close to me - Raya ToysΕργονομικό σακίδιο μωρού  Close to me Hauck

Ергономична раница за бебе Hauck Close to me - Raya Toys

Εργονομικό σακίδιο πλάτης για μωρά Close to me Hauck

Η ζώνη του εργονομικού σακιδίου είναι φαρδιά και με μεγάλη επένδυση, παρέχοντας έτσι πιο άνετη μεταφορά και στήριξη των γοφών. Το εργονομικό σακίδιο Cybex Maira και Cybex Yema διαθέτει διάγραμμα με τα κιλά στη ζώνη. Καθώς το παιδί μεγαλώνει, επεκτείνετε το εργονομικό σακίδιο πλάτης με ένα υφασμάτινο αυτοκόλληλο στη ζώνη.

Ергономична раница за бебе Cybex Yema - Raya Toys

 

Οι ιμάντες ώμου του εργονομικού σακιδίου είναι φαρδιοί, άνετοι και με μεγάλη επένδυση. Μοιάζουν με τις ζώνες των σακιδίων πεζοπορίας και παρέχουν άνετη μεταφορά για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα για βαρύτερα μωρά και παιδιά. Η ρύθμιση του εργονομικού σακιδίου γίνεται εύκολα με το ένα χέρι, ενώ μπορείτε να επιλέξετε μια έκδοση με δέσιμο ή κούμπωμα στη μέση.

  Ергономична раница за бебе Cybex Yema - Raya Toys

Ο λαιμός ενός μωρού είναι αρκετά ασταθής και επομένως τα καλύτερα εργονομικά σακίδια παρέχουν υποστήριξη μέσω ρύθμισης.

Εκτός από το ότι το μωρό είναι ένα φιλί μακριά, μπορείτε να φροντίζετε ταυτόχρονα τους ανθρώπους που αγαπάτε. Το εργονομικό σακίδιο είναι επίσης ένα αξεσουάρ μόδας Τα μοντέλα Cybex από τις διάφορες Συλλογές Μόδας μας δίνουν για άλλη μια φορά μοναδικό σχεδιασμό και άνεση.

Ергономична раница за бебе Cybex Yema Tie Jeremy Scott Cherubs - Raya Toys

Εργονομικό σακίδιο για μωρά Cybex Yema Tie Jeremy Scott Cherubs

Ергономична раница за бебе Cybex Yema Tie Jeremy Scott Wings - Raya Toys

Εργονομικό σακίδιο για μωρά Cybex Yema Tie Jeremy Scott Wings

Ергономична раница за бебе Cybex YEMA Tie KOI - Raya ToysΕργονομικό σακίδιο για μωρά Cybex YEMA Tie KOI

Ергономична раница Cybex Yema Tie Karolina Kurkova - Raya Toys

Εργονομικό σακίδιο για μωρά Cybex Yema Tie Karolina Kurkova

Ергономична раница Cybex Yema Tie Jewels of Nature Raya Toys

Εργονομικό σακίδιο για μωρά Cybex Yema Tie Jewels of Nature

 

Στους μάρσιπους μωρού τα πόδια του μωρού κρέμονται κάτω. Η σκληρή πλάτη του μάρσιπου δεν επιτρέπει τη σωστή θέση της σπονδυλικής στήλης του μωρού.

Cangaroo Carry Go

Ο cangaroo μάρσιπος είναι ένα μεγάλο κομμάτι υφάσματος που στρίβει γύρω από το σώμα και το μωρό είναι και πάλι βρίσκεται σε εργονομική θέση με τα πόδια στο πλάι και η σπονδυλική στήλη σε τοξωτή θέση

Cangaroo Cherish

Τα παιδικά καρότσια είναι σημαντικά και είναι απίθανο να τα αφήσουμε στην άκρη.

Το εργονομικό σακίδιο είναι μια καλή εναλλακτική, ακόμη και για μεγάλα παιδιά, την οποία οι γονείς εκτιμούν όλο και περισσότερο.

Σε ποιο μωρό ή παιδί εξάλλου δεν του αρέσει να το κουβαλούν;!

Γιατί να κουβαλάμε το μωρό σε εργονομικό σακίδιο;
Διαφορές μεταξύ εργονομικού σακιδίου και μάρσιπου

Δημοφιλείς αναζητήσεις: για μεταφορά του μωρού