Κόλλες και βάσεις παζλ

Δεν μπορούμε να βρούμε προϊόντα που να ταιριάζουν στην επιλογή.

Κόλλα και βάσεις

Τα παζλ είναι μια εξαιρετική επιλογή δώρου τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες. Εάν θέλετε να δώσετε ένα, αλλά δεν ξέρετε αν το άτομο για το οποίο προορίζεται θέλει να παραγγείλει, έχουμε μια εξαιρετική προσφορά για εσάς - δώστε το φτιαγμένο, κολλημένο και πλαισιωμένο.

Πώς να κολλήσετε

Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιείται ειδική κόλλα. Υπάρχουν διάφοροι τύποι και η ετικέτα αναφέρει πόσα μέρη και τι μέγεθος θα είναι αρκετά. Μεταξύ των ειδών, το υγρό είναι το πιο προτιμώμενο. Μόλις αγοράσετε τα καλύτερα παιχνίδια Raya Toys, το πιο σημαντικό μέρος είναι η κόλληση. Ακολουθήστε το βήμα μας για να πετύχετε ένα καλό αποτέλεσμα:

Ρίξτε την κόλλα στο ένα άκρο του ήδη τοποθετημένου παζλ.
Ξεκινήστε την επάλειψη με ένα κομμάτι χαρτόνι ή μια επαγγελματική κάρτα.
Για να κολλήσετε καλά όλες τις άκρες, χρησιμοποιήστε μια συνηθισμένη βούρτσα.
Αφήστε να κολλήσει και στεγνώσει μέσα σε τουλάχιστον 4 ώρες.

Σας συμβουλεύουμε να μην απλώνετε πολλή κόλλα ταυτόχρονα, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει κάμψη ή πρήξιμο. Επίσης, αν παρατηρήσετε ότι μόνο οι άκρες των εξαρτημάτων έχουν αρχίσει να λυγίζουν και η κόλλα φαίνεται ήδη στεγνή, είναι καλύτερο να γυρίσετε το παζλ ανάποδα και να εφαρμόσετε μια στρώση στο πίσω μέρος. Τέλος, αν παρατηρήσετε κάμψη οπουδήποτε στο ήδη τακτοποιημένο, κολλημένο και στεγνωμένο παζλ, τοποθετήστε το σε ένα επίπεδο αντικείμενο και πιέστε το σταθερά. Με αυτόν τον τρόπο θα παραμείνει ίσιο.

Πως να κολλήσουμε

Υπάρχουν πολλές επιλογές εδώ και μπορείτε εύκολα να απελευθερώσετε τη φαντασία σας. Η Raya Toys σας προσφέρει ένα ειδικό μαξιλαράκι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατά το φτιάξιμο. Με αυτό μπορείτε εύκολα να διπλώσετε, να μετακινήσετε ή να αποθηκεύσετε τα ήδη συναρμολογημένα εξαρτήματα στο ντουλάπι μέχρι να έρθει η ώρα να συνεχίσετε με την παραγγελία. Μόλις τελειώσετε, κολλήστε το νέο σας αριστούργημα σε χαρτόνι, λεπτή ξύλινη σανίδα, αφρώδες χαρτόνι ή χαρτόνι. Το μαξιλαράκι μπορεί να χρησιμοποιηθεί επανειλημμένα.

Συμβουλές για διακοσμητικά και δώρα από την Paradise Toys

Ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε κάποιον χαρούμενο είναι να πλαισιώσετε ένα παζλ που έχει σχεδιαστεί ειδικά για αυτόν. Εάν σας έχουν κάνει δώρο - αποθηκεύστε τη χειρονομία κρεμώντας την στον τοίχο και διακοσμώντας το σπίτι σας με έναν ελαφρώς διαφορετικό τρόπο. Κάθε νέο πράγμα που κάνει το παιδί σας είναι καλό να το θυμόμαστε και να το απαθανατίζουμε. Για να το κάνετε αυτό, κολλήστε και πλαισιώστε το πρώτο του παζλ που συναρμολογείται μόνος του. Να είστε σίγουροι ότι μια μέρα που θα μεγαλώσει θα είναι πραγματικά χαρούμενος που του έχετε επισφραγίσει αυτή τη στιγμή.