Λούτρινες κούκλες

Φίλτρα
ανά σελίδα

9 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

9 είδη

Συνήθως συνδέουμε το λούτρινο ως υλικό αγκαλιάς από νήπια. Ο τύπος υφασμάτων με μαλλιά μήκους μεταξύ 3 και 8 mm, το λούτρινο και τα προϊόντα του έχουν συνδεθεί εδώ και πολλά χρόνια με μια αίσθηση θαλπωρής και υψηλής ποιότητας. Λόγω της απαλής και ελαφριάς υφής του υφάσματος, οι λούτρινες κούκλες είναι η πρώτη επιλογή για βρεφικά και παιδικά παιχνίδια.

Οι λούτρινες κούκλες έγιναν πολύ δημοφιλείς γύρω στο 2000 ως μέρος του λεγόμενου κινήματος «λούτρινη κουλτούρα» - μια υποκουλτούρα όπου μικροί και μεγάλοι συλλέγουν διάφορες χειροποίητες κούκλες και λούτρινα παιχνίδια και μάλιστα ντύνονται ως οι αγαπημένοι τους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων ή βιντεοπαιχνιδιών.

Τι πρέπει να γνωρίζουμε για τις λούτρινες κούκλες;

Είναι ευχάριστα στην αφή, εύκολα αγκαλιάζονται και «κουβαλιούνται» παντού, με εξαιρετικά θερμομονωτικές ιδιότητες. Η πιο κοινή σύνδεση με αυτές είναι τα λούτρινα ζωάκια και το αρκουδάκι που έχει ακόμη και τα δικά του γενέθλια, που πέφτουν στις 27 Οκτωβρίου. Εκτός από τα αρκουδάκια, κουνελάκια, σκυλάκια κ.λπ. η λίστα με τις κούκλες μπορεί να συνεχιστεί με διαφορετικούς χαρακτήρες.

Λόγω της απαλότητάς τους, πολλά παιδιά δημιουργούν έναν ισχυρό δεσμό με τα λούτρινα παιχνίδια. Σύμφωνα με έρευνες ψυχολόγων, επηρεάζουν την ψυχολογική ευεξία. Οι λούτρινες κούκλες μπορούν να μειώσουν τα επίπεδα άγχους, να προσφέρουν άνεση κατά τη διάρκεια της ασθένειας ή να διευκολύνουν τα παιδιά να κοιμηθούν. Ταυτόχρονα, είναι επίσης ένας πραγματικός φίλος κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και της διασκέδασης.

Βασικά πλεονεκτήματα των λούτρινων κούκλων της Raya Toys

Τα λούτρινα παιχνίδια συνιστώνται για χρήση μετά την ηλικία των 3 μηνών. Μπαίνουν στη λίστα των πιο ασφαλών παιχνιδιών για παιδιά. Ακολουθούν μερικά ακόμη χαρακτηριστικά των λούτρινων από τον κατάλογο του ηλεκτρονικού μας καταστήματος:

  • διακρίνονται από την αντοχή τους, λόγω των ιδιαιτεροτήτων της ύφανσης του υφάσματος και δεν χάνουν το σωστό σχήμα τους.
  • μπορούν να πλυθούν όταν και εάν λερωθούν σε θερμοκρασία έως 30 βαθμών.
  • σπάνια ξεθωριάζουν και διατηρούν τα χρώματά τους για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Όπως κάθε υφασμάτινο παιχνίδι, είναι ελαφριά και μπορούν να μεταφερθούν από τα ίδια τα παιδιά. Είναι πολυλειτουργικά – μπορούν να λειτουργήσουν ως μαλακό βρεφικό μαξιλάρι ή να ανακουφίσουν τα παιδιά όταν η μαμά λείπει ακόμα και για λίγο. Καθώς δεν έχουν σκληρά ή αιχμηρά μέρη, είναι κατάλληλα για βρέφη.

Γιατί να επιλέξετε λούτρινα παιχνίδια από τη Raya Toys;

Σε εμάς θα βρείτε διαφορετικά μοντέλα - πολύχρωμα, κατάλληλα για αγόρια και κορίτσια, με διαφορετικούς χαρακτήρες γνωστούς από παιδικές ταινίες.Τα υφασμάτινα μοντέλα που προσφέρουμε είναι σε πολύ ελκυστικές τιμές, προσαρμοσμένα στην ηλικία των παιδιών, με απαλή και ελαστική γέμιση, χωρίς κίνδυνος απορρόφησης μικρών σωματιδίων και με ασφαλείς βαφές. Έχουμε επικεντρωθεί στα αγαπημένα κουκλάκια - αγόρια και κορίτσια, τα οποία γίνονται οι πρώτοι και πιο ειλικρινείς φίλοι των μικρών παιδιών.