Τμηματικά καρότσια

Φίλτρα
Σελίδα
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 89

Φίλτρα
Σελίδα
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 89

Για να εξασφαλίσετε την ασφαλή και άνετη μετακίνηση του μικρού σας αγγέλου, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί όταν επιλέγετε καρότσι. Μπορείτε να βρείτε μια εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία ειδών στην αγορά. Συχνά οι γονείς είναι πολύ μπερδεμένοι σχετικά με το είδος του καροτσιού που θέλουν να αγοράσουν. Τις περισσότερες φορές προτιμούν να είναι λειτουργικό, ελαφρύ, να μην πιάνει πολύ χώρο και κυρίως να είναι σε καλή τιμή. Έτσι επιλέγουν όλο και περισσότερο τμηματικά καροτσάκια που είναι η καλύτερη και πιο πρακτική επιλογή για τις ανάγκες τους. Μη διστάσετε και δείτε τα ελκυστικά μοντέλα σε καλή τιμή στη Raya Toys αυτή τη στιγμή.

Τι είναι τα τμηματικά καροτσάκια

Με τα παιδικά καροτσάκια μπορείτε να κάνετε τα πάντα! Με τη βοήθειά τους αντιμετωπίζετε κάθε είδους καθημερινές καταστάσεις. Μεταμορφώνονται τέλεια σε κάθισμα αυτοκινήτου όταν πρέπει να ταξιδέψετε με το παιδί, σε καλάθι για νεογέννητο που χρειάζεται τους πρώτους έξι μήνες της γέννησής του και σε καλάθι καθιστού για να στερεωθεί στο σασί για τέλειες μεγάλες βόλτες έξω.

Ποια είναι τα μέρη του

Τα κύρια εξαρτήματα των τμηματικών καροτσιών είναι:

 • Καλάθι νεογέννητου. Εξασφαλίζει άνετη οριζόντια θέση του μωρού και καλή προστασία από τις κακές καιρικές συνθήκες. Για τους πρώτους υπέροχους 6 μήνες της γέννησής του, είναι απολύτως επιτακτική ανάγκη να μεταφέρετε το μωρό σε ένα.
 • Καλάθι καθιστών. Χρησιμοποιείται για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και θα πρέπει να παρέχει την ασφάλεια που χρειάζεται ο μικρός σας θησαυρός.
 • Η δομή στήριξης Τις περισσότερες φορές είναι κατασκευασμένα από ελαφριά υλικά που δεν εμποδίζουν την κίνηση και ο μηχανισμός αναδίπλωσης είναι σημαντικά απλοποιημένος. Έτσι, εκτός από εύκολο στη χρήση, είναι και πιο αξιόπιστο έναντι ανεπιθύμητων ελαττωμάτων.

Πώς να επιλέξουμε το πιο κατάλληλο για εμάς

Εδώ είναι μερικά σημαντικά πράγματα που πρέπει να προσέξετε πριν αγοράσετε:

 • Άνετο και ασφαλές port bebe για νεογέννητο. Όταν επιλέγετε ένα μοντέλο, είναι σημαντικό να είναι πραγματικά άνετο και ασφαλές για τον μικρό σας θησαυρό.
 • Το καλάθι. Αυτό είναι ένα υποχρεωτικό στοιχείο που πρέπει να περιλαμβάνεται στο κιτ, γιατί κάποια μέρα το παιδί θα μεγαλώσει.
 • Βάρος στο σασί. Είναι πολύ σημαντικό να είναι κατασκευασμένο από ελαφριά υλικά για να διευκολύνεται η μετακίνησή του.
 • Ικανότητα προς ελιγμό. Αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα, ειδικά σε αστικό περιβάλλον, όταν πρέπει να αντιμετωπίσετε χιλιάδες εμπόδια.
 • Κατασκευή και μηχανισμός αναδίπλωσης.
  Τύπος και μέγεθος τροχών.
 • Αξεσουάρ για το σετ. Όλες οι πρόσθετες τσάντες ,σκίαστρα και κουνουπιέρες είναι πρόσθετα και σημαντικά αξεσουάρ.

Γιατί κάνετε την καλύτερη επιλογή με τη Raya Toys

Αν βρίσκεστε μπροστά σε μια τόσο σημαντική επιλογή, δηλαδή την αγορά του πρώτου οχήματος για τον μικρό σας θησαυρό, μη διστάσετε και αναζητήστε το στη Raya Toys. Μαζί μας θα παρέχετε εύκολα, γρήγορα και άνετα όλα όσα χρειάζεται το μωρό σας από τη γέννηση. Στο Raya Toys θα βρείτε εξαιρετικά λεπτομερείς και ακριβείς πληροφορίες για κάθε προϊόν, πολλές χρήσιμες συμβουλές που σίγουρα θα σας φανούν πολύ χρήσιμες πριν κάνετε μια αγορά και μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν έχετε κάποια ερώτηση στην οποία δεν γνωρίζετε την απάντηση . Είναι πάντα χρήσιμο να έχετε έναν έμπιστο βοηθό για το παιδί σας και η Raya Toys το γνωρίζει αυτό.