Έμποροι χονδρικής

Οφέλη από την εγγραφή

 

Αγοράστε και εμπορευτείτε σε καλές τιμές παιδικά παιχνίδια και βρεφικά είδη. Οι εγγεγραμμένοι έμποροι απολαμβάνουν ειδικές τιμές και διαφημιστικό υλικό. Για τακτικές παραγγελίες από εμπόρους, προσφέρουμε διαφημιστικές εκπτώσεις και εμπορικές εκπτώσεις. Οι εγγεγραμμένοι πελάτες λαμβάνουν επίσης μια συνδρομή για να ενημερώνονται για προσφορές, εκπτώσεις και νέα αγαθά, αξεσουάρ και αναλώσιμα.

Το προφίλ χρήστη ως εγγεγραμμένος έμπορος στο σύστημά μας σας δίνει πολλές δυνατότητες. Αγορά αγαθών σε τιμές για εμπόρους και διανομείς, περιοδική ειδοποίηση νέων, κερδοφόρων προσφορών, καθώς και πιθανές μειώσεις και εκπτώσεις. Συμπληρώστε τις απαραίτητες πληροφορίες για καλύτερη επικοινωνία μαζί μας και αναγνώριση κατά την εκτέλεση δραστηριότητας στο σύστημά μας.

Η Raya Toys συλλέγει και χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα για τη διαχείριση, τη διατήρηση, τη βελτίωση και τη λήψη σχολίων σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε και για τον εντοπισμό και την πρόληψη σφαλμάτων, παραβιάσεων του συστήματος ασφαλείας μας, του νόμου ή των συμβατικών μας όρων. Εάν έχετε εγγραφεί για να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, ενδέχεται να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συλλέξουμε σχόλια σχετικά με τις προσφερόμενες υπηρεσίες ή να προτείνουμε βελτιώσεις σε αυτές.

Εκτός εάν επιτρέπεται από το νόμο ή εάν έχετε ρητά συναινέσει, η Raya Toys δεν πουλά ή ενοικιάζει τα προσωπικά σας στοιχεία σε μέρη εκτός της Raya Toys. Δεν μοιραζόμαστε ούτε πουλάμε τη βάση δεδομένων των χρηστών μας σε κανένα τρίτους.

Η Raya Toys έχει αναπτύξει αυστηρές πολιτικές που διέπουν την τεχνολογία πληροφοριών. Καλύπτουν τομείς όπως ο έλεγχος πρόσβασης, ο έλεγχος ταυτότητας, ο έλεγχος, η παρακολούθηση, οι ειδοποιήσεις, η αποθήκευση και η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων, τα πρότυπα μεταφοράς και η ενσωμάτωση με το περιβάλλον. Η Raya Toys καταβάλλει εύλογες προσπάθειες για να εγκαταστήσει και να διατηρήσει κατάλληλες διασφαλίσεις για τις εγκαταστάσεις της Raya Toys για να τις προστατεύσει από απώλεια, κακή χρήση ή μη εξουσιοδοτημένη αλλαγή των πληροφοριών που έχει συλλέξει η Raya Toys από εσάς στο www.rayatoys.gr.

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να εγγραφείτε ως έμπορος και να αγοράσετε σε συμφέρουσες τιμές.

Αρχικό αίτημα - 1000,00 ευρώ σε τιμές χονδρικής.

Η μεταφορά καλύπτεται από τον έμπορο.