Ξύλινες συρταριέρες και ντουλάπες

Φίλτρα
Σελίδα
 • Διαβάζετε αυτή τη στιγμή τη σελίδα 1
 • Σελίδα 2
 • Σελίδα Επόμενο
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 41

Φίλτρα
Σελίδα
 • Διαβάζετε αυτή τη στιγμή τη σελίδα 1
 • Σελίδα 2
 • Σελίδα Επόμενο
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 41

Ξύλινες συρταριέρες και ντουλάπες

Από μικρή ηλικία, τα παιδιά έχουν πολλά πράγματα που πρέπει να βάλουν οι γονείς σε ντουλάπια, ντουλάπες και συρταριέρες. Αυτό το έπιπλο είναι εξαιρετικά απαραίτητο, επομένως, τις περισσότερες φορές, οι γονείς αγοράζουν πρώτα μια συρταριέρα για μωρά, η οποία στη συνέχεια συνδυάζεται με την παιδική ντουλάπα. Όσο περισσότερο χώρο έχετε για να μαζέψετε βρεφικά ρούχα και αξεσουάρ, τόσο το καλύτερο. Λάβετε υπόψη ότι αυτό το έπιπλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, ακόμη και όταν το παιδί σας είναι έφηβος. Μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικό σχέδιο συρταριέρα, με διαφορετικούς τύπους διανομής και αριθμό συρταριών. Ο ιστότοπος διαθέτει διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς και μεγέθη, με αποδεδειγμένη προέλευση υλικών και διασφάλιση ποιότητας από τον κατασκευαστή. Με αυτόν τον τρόπο θα παρέχετε στον μικρό σας χαρακτήρα άνεση και ασφάλεια. Διαθέτουμε έπιπλα κατάλληλα για αγόρι ή κορίτσι. Και αν αναρωτιέστε τι να επιλέξετε - ήρθε η ώρα να μιλήσετε λίγο πιο αναλυτικά, κάτι που θα σας βοηθήσει να κάνετε τη σωστή επιλογή.

Τι πρέπει να ξέρουμε για την παιδική γκαρνταρόμπα

Κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο ή μοριοσανίδες, αυτό το έπιπλο είναι σίγουρα ένα από τα πιο ελκυστικά αντικείμενα για το παιδί. Ωστόσο, είναι εξαιρετικά απαραίτητο και αδιανόητο αν δεν υπάρχει στο δωμάτιο του μωρού σας όπου θα χωρούσατε όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ του. Κατά την επιλογή, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη μερικά σημαντικά πράγματα:

 • Ταιριάξτε τα χρώματά του με αυτά του υπόλοιπου εσωτερικού.
  ανεξάρτητα από το μοντέλο που θα επιλέξετε, πρέπει να είναι επαρκώς ασφαλές.
 • Eπιλέξτε προϊόντα από ποιοτικά υλικά για να επωφεληθείτε από τη χρήση του για μεγάλο χρονικό διάστημα.
  σκεφτείτε τη διάταξη των ραφιών και τη θέση για κρεμάστρες, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάθε μέρος του χώρου σε αυτό.
 • Επιλέξτε προσεκτικά το μέρος του σπιτιού σας που θα το τοποθετήσετε ώστε να ταιριάζει σωστά στο εσωτερικό χωρίς να παρεμβαίνει στον ελεύθερο χώρο.

Εν ολίγοις, τα δύο πιο σημαντικά πράγματα που είναι καλό να γνωρίζετε για την παιδική ντουλάπα και να λαμβάνετε υπόψη κατά την αγορά είναι πόσο άνετη θα είναι και αν είναι αρκετά ασφαλής. Η παιδική ντουλάπα είναι απαραίτητο στοιχείο, γι' αυτό μετρήστε τον χώρο που έχετε και παραγγείλετε τώρα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Raya Toys.

Όταν η συρταριέρα είναι η καλύτερη επιλογή

Αν δεν έχετε αρκετό χώρο, τότε επιλέξτε μια συρταριέρα της οποίας τα ντουλάπια είναι εξαιρετικά άνετα και πρακτικά. Για αρχή, καταφέρνουν να χωρέσουν τα περισσότερα από τα πράγματα του μωρού. Επιλέξτε ένα μοντέλο με πάνα από πάνω, στο οποίο μπορείτε εύκολα να αλλάξετε πάνες και να αλλάξετε το μωρό. Όλα τα μοντέλα είναι κατασκευασμένα από ποιοτικό ξύλο, γεγονός που τα καθιστά επίσης μια καλή επιλογή. Αν το μωρό σας δεν έχει ξεχωριστό παιδικό σταθμό και η κούνια του είναι μαζί σας, τότε η συρταριέρα θα πρέπει να βρίσκεται και στο δωμάτιο των γονιών. Τότε είναι καλύτερη επιλογή, καθώς θα πιάνει λιγότερο χώρο.

Γιατί να επιλέξετε το rayatoys.gr

Κάθε προϊόν που αγοράζεται από εμάς έχει τέλεια σχέση ποιότητας-τιμής. Αν θέλετε να κάνετε την καλύτερη επιλογή για τον μικρό σας θησαυρό, ήρθε η ώρα να μας εμπιστευτείτε. Χάρη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχετε την ευκαιρία να δείτε και να συγκρίνετε μια σειρά από προϊόντα μέχρι να βρείτε ένα που να ικανοποιεί το γούστο σας. Επιλέξτε μόνοι σας ή ζητήστε βοήθεια από τους συμβούλους μας. Βεβαιωθείτε ότι όποια συρταριέρα ή ντουλάπα κι αν επιλέξετε, δεν θα απογοητευτείτε με την αγορά. Τα ποιοτικά προϊόντα που προσφέρουμε θα σας επιτρέψουν να επιπλώσετε το παιδικό δωμάτιο με την παραμικρή λεπτομέρεια και τα ισχυρά υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένα εγγυώνται ότι θα τα χρησιμοποιήσετε από το νεογέννητο έως την εφηβεία.