Σακίδια και τσάντες

Φίλτρα
Σελίδα
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 91

Φίλτρα
Σελίδα
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 91

Παιδικά σακίδια και τσάντες

Και τα παιδιά ενδιαφέρονται για τη μόδα. Συχνά εκφράζουν τις προτιμήσεις τους για ρούχα ή αξεσουάρ και η ματαιοδοξία αρχίζει να τους είναι οικεία από μικρή ηλικία. Δεν υπάρχει τίποτα κακό με ένα παιδί να θέλει να είναι όμορφο. Και εμείς ως γονείς του μπορούμε απλώς να τον υποστηρίξουμε και να του υποδείξουμε τη σωστή κατεύθυνση.

Οι παιδικές τσάντες είναι μια πολύ περιζήτητη και χρησιμοποιημένη συσκευή, η οποία μπορεί να σχεδιαστεί για τη μέση, τον ώμο ή για μεταφορά στην πλάτη. Κατάλληλες για κορίτσια και αγόρια, οι μοντέρνες τσάντες και σακίδια για παιδιά αρέσουν σε μικρούς και μεγάλους και εδώ στο Paradise Toys θα τις βρείτε σε χαμηλές τιμές.

Ποιες είναι οι πιο περιζήτητες παιδικές τσάντες

Η ποικιλία αυτού του είδους προϊόντων είναι πολύ μεγάλη. Στο Paradise Toys θα συναντήσετε εντυπωσιακές προσφορές που σίγουρα θα αρέσουν στο παιδί σας:

  • Σκληρές τσάντες
  • Είδος βελούδου
  • Τρισδιάστατα μοντέλα
  • Για αγόριΑ
  • Για κορίτσια
  • Με και χωρίς πλαϊνές τσέπες
  • Με ήρωες κινουμένων σχεδίων και κλασικά μοντέλα.

Επιλέξτε τη σωστή τσάντα online και θα σας την παραδώσουμε το συντομότερο δυνατό. Πολύ σύντομα το παιδί σας θα φοράει ένα υπέροχο αξεσουάρ που θα είναι πάντα στο χέρι του.

Για που είναι κατάλληλα

Οι παιδικές τσάντες είναι εξαιρετικά κατάλληλες για νηπιαγωγεία και παιδικό σταθμό, γιατί σε αυτές μπορούμε να μαζέψουμε ρούχα και διάφορα άλλα εργαλεία που θα χρειαστεί το παιδί κατά την παραμονή του εκεί. Καθαρίζονται επίσης πολύ εύκολα, γεγονός που τα καθιστά μια ολοένα και πιο κοινή επιλογή για τους γονείς. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το παιδικό σακίδιο όταν βρίσκεστε στο πάρκο και θέλετε τα πάντα στη διάθεσή σας.

Νέα μοντέλα για κορίτσια και αγόρια

Κάθε παιδί θέλει να νιώθει και να δείχνει όμορφα, κουβαλώντας ένα κομμάτι από τον κόσμο των παιδιών του στο στυλ ντυσίματος του. Συλλέξαμε για εσάς νέες και ελκυστικές προσφορές για κορίτσια και αγόρια, που ανταποκρίνονται πλήρως στις τάσεις της μόδας και τις ευρωπαϊκές απαιτήσεις για υψηλή ποιότητα. Δείξτε στο παιδί σας την επιθυμία να επιλέξουν μαζί μια νέα παιδική τσάντα, την οποία θα απολαμβάνει από καρδιάς για πολύ καιρό ακόμα. Θα σας προσφέρουμε το καλύτερο στις καλύτερες τιμές.

Τι είναι τα τρισδιάστατα σακίδια

Οι τρισδιάστατες τσάντες είναι ένα πολύ δημοφιλές αξεσουάρ για τα παιδιά, το οποίο είναι όλο και πιο χρήσιμο στην καθημερινότητά μας. Δεν είναι μόνο θεαματικά στην εμφάνιση, αλλά και αποδεδειγμένα πρακτικά, γεγονός που αυξάνει περαιτέρω το ενδιαφέρον των καταναλωτών. Η τρισδιάστατη εικόνα κάνει το σακίδιο πλάτης ακόμα πιο ελκυστικό για τα παιδιά που λατρεύουν τις ρεαλιστικές λύσεις, που μεταφέρονται σε συνηθισμένα είδη οικιακής χρήσης. Επιλέξτε τα από την Paradise Toys.