360° καθίσματα αυτοκινήτου

Φίλτρα
ανά σελίδα

34 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

34 είδη

Τι είναι τα καθίσματα αυτοκινήτου 360 μοιρών; Αξίζουν την επένδυση και πώς θα ωφελήσουν το μωρό σας; Ας δούμε!

Τι είναι το κάθισμα 360 μοιρών

Τα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου παρέχουν ανεκτίμητη φροντίδα στους μικρούς επιβάτες. Ο νόμος για την οδική κυκλοφορία ορίζει διάφορες κατηγορίες καθισμάτων, διαφοροποιημένες ανάλογα με το βάρος των παιδιών. Η κατηγορία 0 είναι για νεογέννητα - από 0 έως 10 κιλά, η κατηγορία 0+ είναι για μωρά από 0 έως 13 κιλά κ.λπ. Οι ομάδες 1 και 2 περιλαμβάνουν παιδιά έως 18 και έως 25 κιλά. Τα μεγαλύτερα είναι στην κατηγορία 3, που είναι για παιδιά έως 36 κιλά.

Στις εκδόσεις 360 μοιρών, το παιδικό κάθισμα βρίσκεται σε μια βάση που είναι προσαρμοσμένη να περιστρέφει το κάθισμα τόσο προς την κατεύθυνση κίνησης όσο και αντίθετα. Αυτό σημαίνει ότι όταν το παιδί φτάσει στο απαιτούμενο ύψος ή βάρος (ανάλογα με τον τύπο του καθίσματος), μπορείτε να αλλάξετε την πλευρά τοποθέτησης χωρίς προσπάθεια και καταπόνηση στην πλάτη. Η λειτουργία περιστροφής 360° σάς προσφέρει εξαιρετική άνεση κατά την τοποθέτηση, απομάκρυνση και εξυπηρέτηση του παιδιού.

Πώς να επιλέξετε κάθισμα αυτοκινήτου

  • Μέγεθος: Η πρώτη και υποχρεωτική προϋπόθεση είναι το κάθισμα του αυτοκινήτου να έχει το σωστό μέγεθος για να κάνει το ταξίδι όσο το δυνατόν πιο ασφαλές αλλά και ευχάριστο. Προσανατολιστείτε όχι με βάση την ηλικία, αλλά από το βάρος και το ύψος. Τα παιδιά μεγαλώνουν με διαφορετικούς ρυθμούς, επομένως το ίδιο κάθισμα μπορεί να μην είναι κατάλληλο για αγόρι και κορίτσι της ίδιας ηλικίας.
  • Ασφάλιση: Τα παιδικά καθίσματα συνδέονται στο κάθισμα αυτοκινήτου με τις ζώνες ασφαλείας του αυτοκινήτου. Ωστόσο, πολλά από τα μοντέλα είναι πλέον εξοπλισμένα και με το σύστημα Isofix, το οποίο παρέχει σταθερή τοποθέτηση μέσω μεταλλικών κλιπ στο κάθισμα αυτοκινήτου για ακόμη μεγαλύτερη σταθερότητα. Εάν η καρέκλα είναι περιστρεφόμενη, θα δείτε μια ένδειξη 360 μοιρών.
  • Μάρκα: Όταν αγοράζετε βρεφικά προϊόντα, η ποιότητα είναι πρωταρχικής σημασίας. Στον κατάλογό μας έχουμε συμπεριλάβει προτάσεις με την επιλογή 360 μοιρών αποδεδειγμένα επιτυχημένων εμπορικών σημάτων όπως Lorelli, Cybex, Jane, Cangaroo, Kikka Boo κ.λπ..

Γιατί να αγοράσετε από τη Raya Toys

Τεράστια ποικιλία, προσιτές τιμές, σωστή και γρήγορη παράδοση - μπορείτε να βασιστείτε σε αυτό όταν παραγγέλνετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα Raya Toys. Βυθιστείτε στην πολύχρωμη ποικιλία με πάνω από 100.000 προϊόντα στον κατάλογό μας! Επωφεληθείτε από τις πολυάριθμες προσφορές και αποκτήστε τον καλύτερο εξοπλισμό για το παιδί σας σε καλή τιμή!