Ιατρικά σετ

Φίλτρα
ανά σελίδα

11 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

11 είδη

Για τα παιδιά που έλκονται από την ιατρική, τα σετ παιχνιδιού γιατρού μπορεί να είναι ένα πραγματικά θεϊκό δώρο. Σύμφωνα με τους ψυχολόγους, το ενδιαφέρον για τα ιατρικά κιτ μπορεί να είναι μια υποσυνείδητη αντίδραση για να ξεπεραστεί ένα αρνητικό συναίσθημα που σχετίζεται με μια ιατρική διαδικασία.

Βρίσκονται στη στήλη των παιχνιδιών φανταστικών ρόλων, στους οποίους τα παιδιά προσπαθούν δημιουργικά να αναδημιουργήσουν το περιβάλλον, μετατρέποντάς το μέσα από τη δική τους φαντασία και εμπειρία.

Τι πρέπει να γνωρίζουμε για τα ιατρικά κιτ παιχνιδιού ρόλων;

Χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτού του τύπου παιχνιδιού είναι ότι οι παίκτες σε αυτό χτίζουν κοινωνικές δεξιότητες, όπως ακρόαση, λογομαχία και διαπραγμάτευση. Η ιδιαιτερότητα του ιατρικού επαγγέλματος περιορίζει τον αριθμό των ρόλων στους οποίους μπορούν να συμμετέχουν τα παιδιά, αλλά ταυτόχρονα επιτρέπει την αναπαραγωγή δεκάδων φανταστικών καταστάσεων που σχετίζονται με τη θεραπεία διαφόρων ασθενειών.

Τι είδη θα βρείτε στην ενότητα;

Τα ιατρικά σετ διαθέτουν πολλές λεπτομέρειες, είναι συμπαγή και συσκευασμένα σε χαρτοφύλακα ή κουτί. Μπορούν να συναρμολογηθούν σε επιτραπέζιο μέγεθος και άλλα ως αυτόνομο τραπεζακι.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Raya Toys μπορείτε να βρείτε μερικά από τα παρακάτω μοντέλα:

  • συμπαγείς χαρτοφύλακες ή μαλακές τσάντες - περιλαμβάνουν μεγάλο αριθμό αξεσουάρ παιχνιδιού κατάλληλα τόσο για κορίτσια όσο και για αγόρια.
  • Μοντέλα ασθενοφόρου – και πάλι διαθέσιμα με όλα τα ιατρικά αξεσουάρ, αλλά περιλαμβάνεται και το ασθενοφόρο.
  • Σετ με στολή.
  • ιατρείο – διάφορα στατικά ή κινούμενα σημεία, μερικά από τα οποία παράγουν ήχους.

Όλα τα σετ περιέχουν διάφορα αξεσουάρ – σύριγγες, στηθοσκόπιο, ψαλίδι, θερμόμετρο κ.λπ. Ανάλογα με τον αριθμό τους, θα τα βρείτε σε διαφορετικές τιμές.

Τα σετ γιατρού για παιδιά ως στοιχείο παιχνιδιών ρόλων

Τα ιατρικά σετ ενθαρρύνουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα. Δεν υπάρχουν κανόνες και τα παιδιά είναι ελεύθερα να αυτοσχεδιάσουν. Ακολουθούν μερικοί ακόμη λόγοι για τη δημοτικότητά τους:

  • Βελτιώνουν τις γλωσσικές δεξιότητες καθώς είναι ένας διασκεδαστικός και φυσικός τρόπος εξάσκησης των λέξεων, της σωστής προφοράς και της διατύπωσης προτάσεων.
  • αναπτύσσουν την ενσυναίσθηση και τη συναισθηματική νοημοσύνη - μπαίνοντας σε έναν ρόλο, τα παιδιά βάζουν τον εαυτό τους στην κατάσταση του «άλλου» και μαθαίνουν πώς να αντιδρούν σε διαφορετικές συναισθηματικές καταστάσεις.
  • αναπτύσουν τη λογική σκέψη, τον προγραμματισμό και τις δεξιότητες λήψης αποφάσεων, επειδή επιτρέπουν στα παιδιά να καταλάβουν την πλοκή, τον ρυθμό της δράσης και να σχεδιάσουν το τέλος. Όλη η ανάπτυξη του παιχνιδιού είναι στα χέρια τους.
  • ενθαρρύνουν την κίνηση και είναι χρήσιμα για την κινητική τους κουλτούρα, επειδή τα παιχνίδια ρόλων συχνά περιλαμβάνουν ενεργές σωματικές ενέργειες.
  • βοηθούν στην αποδοχή δυσάρεστων περιπτώσεων υγείας, καθώς σε κάθε ιατρική περίπτωση υπάρχει η δυνατότητα διαφορετικών καταλήξεων σύμφωνα με τις επιθυμίες των συμμετεχόντων.

Στην κατηγορία, θα βρείτε φθηνά σετ ιατρικών παιχνιδιών που θα ικανοποιήσουν την περιέργεια και θα αναπτύξουν τη φαντασία των παιδιών.