Υποστρώματα κρεβατιού

Φίλτρα
ανά σελίδα

23 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

23 είδη

Υποστρώματα

Για να δημιουργήσουμε τη μέγιστη άνεση στο παιδί, εκτός από το να αγοράσουμε ένα άνετο παιδικό στρώμα, πρέπει να του αγοράσουμε και ένα υπόστρωμα. Τα υποστρώματα μωρών διατηρούν το στρώμα σε καλή κατάσταση, γεγονός που επηρεάζει τον υγιή ύπνο του μωρού. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι διευκολύνουν τον καθαρισμό του στρώματος, καθώς μπορούν να αφαιρεθούν και να πλυθούν στο πλυντήριο. Σας συμβουλεύουμε να αγοράσετε τουλάχιστον δύο ζευγάρια για κάθε κρεβάτι, ώστε όταν το ένα πλυθεί και στεγνώσει, να χρησιμοποιήσετε το άλλο και να μην ανησυχείτε για την προστασία του παιδικού στρώματος.

Τι είδη υποστρωμάτων υπάρχουν;

Σε εμάς θα βρείτε διαφορετικούς τύπους σε χρώματα, μεγέθη και υφάσματα. Για να λειτουργήσει σωστά, το υπόστρωμα πρέπει να είναι ακριβές σε μέγεθος - έτσι θα  προστατεύσετε το στρώμα από το να βραχεί και θα είναι στην αρχική του κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στην αγορά θα βρείτε προστατευτικά για όλα τα μεγέθη κρεβατιών και στρωμάτων. Είναι κατασκευασμένα από ποιοτικά φυσικά υλικά και υφάσματα, όπως το οργανικό βαμβάκι. Τεντώνονται ομοιόμορφα στο κρεβάτι και έτσι δεν επιτρέπουν μόλυνση, καθώς επίσης απορροφούν διάφορα υγρά από την επιφάνειά του, κάτι που επίσης δεν επιτρέπει μόλυνση του στρώματος.

Ρυθμίζουν επίσης τη θερμοκρασία του σώματος κατά τη διάρκεια του ύπνου και διατηρούν τη θερμότητα, καθιστώντας τα ακόμα πιο απαραίτητο αξεσουάρ. Είναι εύκολο στη συντήρηση και στο χειρισμό και στεγνώνουν πολύ γρήγορα μετά το πλύσιμο. Δεν διαρρέουν υγρά και εμποδίζουν την κατακράτηση σκόνης, η οποία προστατεύει το παιδί από την ανάπτυξη αλλεργιών.

Όσον αφορά το ύφασμα, τα είδη που θα βρείτε για το παιδικό στρώμα χωρίζονται σε:

-βαμβάκερά
-πλεκτά
-τρικό και άλλα υφάσματα.

Για εύκολη τοποθέτηση, τα μοντέλα διαθέτουν λαστιχάκια για να το συγκρατούν. Σας συμβουλεύουμε να μην συμβιβάζεστε προς το ύφασμα και την τιμή όταν επιλέγετε μοντέλο για την κούνια, καθώς χρησιμοποιείται καθημερινά και συχνά πλένεται και καθαρίζεται. Η επαφή του με το δέρμα είναι επίσης σταθερή. Κάθε προϊόν έχει μια περιγραφή που σας βοηθά να μάθετε τι ακριβώς αγοράζετε. Υπάρχουν διαφορετικά μεγέθη ανάλογα με τις πιο συνηθισμένες εφαρμογές τους - κούνια, κρεβάτι, καλάθι καροτσιού. Μπορείτε να επιλέξετε από μια έκδοση με τέσσερα συρτάρια που βρίσκονται διαγώνια στις γωνίες και μια ελαστική ταινία, η οποία τοποθετείται εξ ολοκλήρου κατά μήκος της άκρης, τύπου stretch.

Γιατί είναι σημαντικά για την άνεση και την υγεία του μωρού

Τα υπόστρώματα κρεβατιού είναι εξαιρετικά σημαντικά, πρώτα και κύρια επειδή είναι αδιάβροχα. Χάρη σε αυτό το χαρακτηριστικό, όταν κατουριέται το παιδί, χρειάζεται απλώς να το αλλάξετε και το στρώμα παραμένει καθαρό και έτοιμο για χρήση ξανά. Τα παιδικά υποστρώματα είναι μια πρακτική λύση. Χτίζουν ένα «φράγμα» ενάντια στον ιδρώτα, τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και τη σκόνη. Η εύκολη αφαίρεση και ο καθαρισμός τους προστατεύει το μωρό από όλες αυτές τις βλαβερές ουσίες και διατηρεί την υγεία και την άνεσή του κατά τη διάρκεια του ύπνου. Η μεγάλη συλλογή που θα βρείτε στην Raya Toys θα σας διευκολύνει να βρείτε το καλύτερο προϊόν για το παιδί σας.

Γιατί να εμπιστευτείτε το rayatoys.gr

Όλα τα προϊόντα που θα βρείτε σε εμάς είναι πλήρως συμβατά με την υγεία και τις ανάγκες των παιδιών σας. Όλα είναι υψηλής ποιότητας και θα ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία και των πιο απαιτητικών γονιών. Οι διαδικτυακές αγορές ήταν πάντα εύκολες και ευχάριστες, ειδικά για πολυάσχολους γονείς που δεν έχουν χρόνο να πάνε για ψώνια. Οι τιμές μας είναι κατάλληλες «για κάθε τσέπη» και θα βρείτε εύκολα αυτό που ψάχνετε. Εμπιστευτείτε τους συμβούλους μας που θα σας βοηθήσουν να κάνετε την καλύτερη επιλογή.