Παιχνίδια για κρεβάτι και καρότσι

Φίλτρα
Σελίδα
 • Διαβάζετε αυτή τη στιγμή τη σελίδα 1
 • Σελίδα 2
 • Σελίδα Επόμενο
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 52

Φίλτρα
Σελίδα
 • Διαβάζετε αυτή τη στιγμή τη σελίδα 1
 • Σελίδα 2
 • Σελίδα Επόμενο
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 52

Τα παιχνίδια που τοποθετούνται στα καροτσάκια και τις κούνιες του μωρού δεν είναι απλώς ένα όμορφο αξεσουάρ για το παιδικό δωμάτιο. Παίζουν τον σημαντικό ρόλο να υποστηρίξουν την πρώιμη παιδική ανάπτυξη.

Γιατί είναι χρήσιμα τα παιχνίδια καροτσιού και κρεβατιού

играчка за количка

Τις πρώτες εβδομάδες της ζωής του, το μωρό σημειώνει τεράστια πρόοδο στην ανάπτυξή του καθημερινά. Σταδιακά οι μύες του δυναμώνουν, οι κινήσεις και οι αισθήσεις του τελειοποιούνται. Αν και στην αρχή η όραση και η ακοή του εξακολουθούν να είναι ελάχιστα αναπτυγμένες, στο τέλος του πρώτου μήνα είναι ήδη ενθουσιασμένο από τα χρώματα, τους ήχους και τις κινήσεις.

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να εγκαταστήσετε ένα μουσικό καρουσέλ πάνω από το κρεβάτι του. Ας μην είναι όμως κάθετα πάνω από το κεφάλι του, αλλά το βλέμμα του να πέσει πάνω στο παιχνίδι υπό γωνία 30 μοιρών. Επιλέξτε ένα μοντέλο με απαλή, ευχάριστη μελωδία και παίξτε το όσο το μικρό είναι ξύπνιο. Έτσι διεγείρετε τις αισθήσεις του.

Μετά τον δεύτερο, τρίτο μήνα, αρχίζουν να αναπτύσσονται αντανακλαστικά σύλληψης και το παιδί προσπαθεί να αγγίξει και να καταλάβει τα πάντα. Θα κάνετε πιο ευχάριστο τον χρόνο του στην κούνια και στο καρότσι συνδέοντας ένα παιχνίδι με στοιχεία έλξης, με κουδουνίστρες κ.λπ. Δεν χρησιμεύουν μόνο για ψυχαγωγία, αλλά υποστηρίζουν και την ανάπτυξη πνευματικών και σωματικών ικανοτήτων.

Τι είδη προσφέρουμε;

играчки за бебешка количка

 • Μουσικά καρουζέλ για κούνιες και παρκοκρέβατα με μία ή περισσότερες μελωδίες. Ορισμένα από τα μοντέλα έχουν επίσης επιλογή για φώτα στην οροφή. Υπάρχουν προτάσεις με υφασμάτινα ή πλαστικά παιχνιδάκια, μερικά από τα οποία έχουν τη δυνατότητα να τα τραβάει το παιδί.
 • Παιχνίδια που τραγουδούν για να τα κρεμάσετε σε κρεβάτια ή καροτσάκια. Μπορούν να κατασκευαστούν από μαλακό υλικό ή ισχυρό πλαστικό. Τραβώντας τη λαβή ενεργοποιείται ένας μηχανισμός ελατηρίου που παίζει μια μελωδία. Μερικά είναι σχεδιασμέμα ως όμορφα λούτρινα ζωάκια.
 • Δονούμενα παιχνίδια. Σε αυτή την ποικιλία, αφού τραβηχτεί, το παιχνίδι δονείται και αυτό διασκεδάζει το παιδί. Μπορεί να συνδεθεί στο καρότσι για να είναι κοντά σας κατά τη διάρκεια μιας βόλτας.
 • Με κουδουνίστρες, πολλές διαφορετικές επιφάνειες και άλλα στοιχεία που διεγείρουν τις αισθήσεις των χεριών. Αυτός ο τύπος παιχνιδιών για καροτσάκια και κούνιες κατασκευάζονται με βάση την αρχή της ενεργητικής γυμναστικής. Μαθαίνουν στο παιδί να αναγνωρίζει διαφορετικά υλικά, ανάγλυφα και σχήματα.
 • Μπάρα καροτσιού. Τοποθετείται κάτω από το σκίαστρο του καροτσιού.

Защо да изберете от Рая Тойс

Εάν είστε ο τύπος του ατόμου που του αρέσει να περιηγείται και να συγκρίνει μια ευρεία γκάμα προϊόντων πριν αποφασίσει για το καλύτερο, το ηλεκτρονικό κατάστημα Raya Toys είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς. Στον κατάλογό μας σας περιμένει μια ποικιλία προτάσεων για παιδικά και βρεφικά παιχνίδια υψηλής ποιότητας και σε ελκυστικές τιμές.

Μη χάσετε τις συμφέρουσες προωθητικές προσφορές μας! Παραγγείλετε με γρήγορη παράδοση σήμερα!