LASSIG Προϊόντα

Αγορά κατά
LASSIG

Η Lassig είναι μια γερμανική εταιρεία της οποίας το μότο είναι Live Lassig - Live lightly.

Αυτό δεν είναι απλώς ένα σύνθημα. Η γερμανική λέξη Lassig σημαίνει ελαφρύ και απρόσεκτο, και αυτή η στάση απέναντι στο αποτέλεσμα χαρακτηρίζει την ομαδική δουλειά, τα τελικά προϊόντα και την κοινωνική δέσμευσή της σε διάφορα περιβαλλοντικά έργα σε όλο τον κόσμο.

Το να ζει κανείς ελαφριά δεν είναι μόνο σύνθημα, αλλά και τρόπος ζωής για όλη την οικογένεια. Ένα στυλ που συνδυάζει ενέργεια και κλασικά. Στόχος της Lassig είναι να κατασκευάζει όμορφα και πρακτικά προϊόντα χρησιμοποιώντας φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους και πρώτες ύλες. Τα προϊόντα που προκύπτουν είναι πολύ κομψά, εύκολα στη συντήρηση, ανθεκτικά και άνετα. Για πολλά από τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ανακυκλωμένα και οργανικά υλικά. Η Lassig είναι περήφανη που παρουσιάζει τον συνδυασμό καινοτομίας, μόδας και ασφάλειας σε κάθε προϊόν - χωρίς PVC, επικίνδυνα χρώματα, φθαλικές ενώσεις, νικέλιο, κάδμιο.

Πρέπει όλες οι τσάντες καροτσιών να φαίνονται ίδιες;

Γιατί είναι τόσο αγχωτικό το να είσαι μητέρα και γονιός;

Γιατί δεν είναι τόσο εύκολο και ευχάριστο όσο το να είσαι γυναίκα;

Δεν μπορούν αυτές οι τσάντες να είναι πρακτικές αλλά και μοδάτες;

Δεν μπορούν να είναι κατασκευασμένα από υλικά ευχάριστα στο μάτι και τα χέρια, αλλά και κατάλληλα για χρήση;

Η απάντηση είναι ναι. Όλα τα προϊόντα Lassig κατασκευάζονται με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον, από μη τοξικά υλικά. Το κλασικό συναντά τον πρωτοποριακό σχεδιασμό. Η γκάμα των τσαντών δημιουργείται από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια, μη τοξικά χρώματα και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.

Η γκάμα των προϊόντων είναι εξαιρετικά πλούσια - για εγκύους (ζώνες για εγκύους), μεγάλη ποικιλία από τσάντες για καρότσια για γονείς, για την παραλία (παιδικά καπέλα, μαγιό, πετσέτες, γυαλιά κολύμβησης), για νηπιαγωγείο (άνετα σακίδια) για το σχολείο (σακίδια, ταξιδιωτικές τσάντες και τσάντες), ταξιδιωτικές τσάντες και βαλίτσες για παιδιά, καθώς και προϊόντα για τη διευθέτηση του παιδικού δωματίου.

Κοινωνικά και

έργα που υποστηρίζονται από την LASSIG

Η κοινωνική δέσμευση του Lassig αφορά τα παιδιά με φαινυλκετονουρία. Κάθε χρόνο στη Γερμανία γεννιούνται περίπου 75 παιδιά που πάσχουν από αυτή την κληρονομική, μεταβολική ασθένεια, η οποία είναι ένα ενζυμικό ελάττωμα στο μεταβολισμό ενός από τα απαραίτητα αμινοξέα για το ανθρώπινο σώμα, που αποτελεί μέρος της πρωτεΐνης - φαινυλαλανίνη. Στη φαινυλκετονουρία ο μεταβολισμός της διαταράσσεται και συσσωρεύεται σε αυξημένες ποσότητες στο αίμα, στα εσωτερικά όργανα, περιλαμβανομένων ο εγκέφαλος. Στην πράξη, εάν δεν υπάρχει σωστή διατροφή, με την πάροδο του χρόνου το παιδί μπορεί να εμφανίσει ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα: μικροκεφαλία, καθυστέρηση στην ανάπτυξη του λόγου, επιληπτικές κρίσεις, προβλήματα συμπεριφοράς (αυτοεπιθετικότητα, επιθετικότητα, αυτισμός), νοητική υστέρηση. Η μόνη θεραπεία είναι μια δίαιτα χαμηλή σε φαινυλαλανίνη. Στα ειδικά κέντρα της Milupa Metabolics, η Lassig παρέχει δωρεάν τσάντες που περιέχουν ενημερωτικά φυλλάδια και ένα ειδικό συμπλήρωμα διατροφής που βοηθά στη διατροφή των προσβεβλημένων παιδιών.

Ο Lassig δωρίζει τακτικά χρήματα σε καταφύγιο αδέσποτων ζώων. Τώρα υπό τη φροντίδα της εταιρείας βρίσκεται το ήμερο ελάφι Burley, το οποίο απολαμβάνει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, μαζί με την φίλη του Sophie σε μια προστατευόμενη περιοχή 1000 τ.μ. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Lassig χρησιμοποιεί καρχαρίες ως αποτυπώματα σε ορισμένες από τις βάσεις του. Η εταιρεία συμμετέχει ενεργά στο Sharkproject - την καταπολέμηση της εξαφάνισης των καρχαριών στους ωκεανούς και την επακόλουθη μη αναστρέψιμη βλάβη στο οικοσύστημα σε όλο τον κόσμο. Εάν δεν ενεργήσουμε τώρα, το μεγαλύτερο όφελος των ωκεανών θα εξαφανιστεί τις επόμενες δεκαετίες - το 70% του οξυγόνου που αναπνέουμε.

Κάθε μήνα, ο Lassig χορηγεί το Παιδικό Ορφανοτροφείο Makemba στην Αφρική, δίνοντας σε πολλά παιδιά την ευκαιρία για μια κανονική ζωή και εκπαίδευση.

Η Lassig κατασκευάζει και πουλά ειδικά μπρελόκ-μενταγιόν, τα κέρδη των οποίων δωρίζονται στον σκοπό I-You-We-No Violence σε νηπιαγωγεία και σχολεία.

Η εταιρεία χορηγεί παιδιά από φτωχές οικογένειες, δίνοντάς τους την ευκαιρία να εγγραφούν στη σχολή ποδοσφαίρου του Dieter Müller.

Χορηγός του Ιδρύματος Momela στη Βορειοανατολική Τανζανία. Πρόκειται για έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που ιδρύθηκε το 2008. Το όνομά του είναι δανεισμένο από τη γλώσσα των Μασάι και σημαίνει λάμπει. Πρόκειται για έργα που επηρεάζουν το περιβάλλον και την ευθύνη για την προστασία του. Τα τρέχοντα έργα είναι: Φύλακες μεγάλων γατών και ελεφάντων. Στο Big Cat Keepers, ο αυτόχθονος πληθυσμός των Μασάι εκπαιδεύεται να φροντίζει και να προστατεύει τα λιοντάρια, των οποίων ο πληθυσμός έχει συρρικνωθεί κατά 50%, και να εξηγεί στους ντόπιους κτηνοτρόφους ποιες περιοχές πρέπει να αποφεύγουν για την αποφυγή ατυχημάτων. Το 2011 ούτε ένα λιοντάρι δεν σκοτώθηκε στην περιοχή-βιότοπο των Μασάι. Η Δρ.Leila Haza είναι η κύρια υπεύθυνη και συντονίστρια αυτού του έργου στην Κένυα.

 

https://www.laessig-fashion.com/

View more
Φίλτρα
ανά σελίδα

21 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

21 είδη