Παιχνίδια σκέψης

Φίλτρα
Σελίδα
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 94

Φίλτρα
Σελίδα
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 94

Το παιδικό παιχνίδι είναι μια εξαιρετικά σημαντική δραστηριότητα. Η σημασία των παιχνιδιών για την ανάπτυξη του νου είναι ανάλογη με αυτή της διατροφής για την ανάπτυξη του σώματος. Δείτε περισσότερα για χρήσιμα διασκεδαστικά παιχνίδια για μωρά!

Ποια παιχνίδια είναι κατάλληλα τον πρώτο χρόνο

3 μηνών

  • Περιστρεφώμενο κούνιας. Προσαρμόζεται στο κρεβάτι ή στην κούνια και διεγείρει την ανάπτυξη των αισθήσεων του νεογέννητου. Οι μελωδίες το καταπραΰνουν και οι περιστρεφόμενες φιγούρες διασκεδάζουν και εκπαιδεύουν την όρασή του ούτως ώστε να ακολουθεί κινούμενα αντικείμενα.
  • Κουδουνίστρες. Πιέζοντας τις κουδουνίστρες, τα μωρά εξασκούν τις δεξιότητες των χεριών τους. Ο θόρυβος που κάνουν οι ίδιες τους δίνει ευχαρίστηση και τους δείχνει τον συντονισμό μεταξύ κινήσεων και ήχων.
  • Ενεργητική γυμναστική. Τοποθετώντας το μωρό στο ψυχαγωγικό χαλάκι για ενεργητική γυμναστική, το βοηθάμε να βελτιώσει τις γνώσεις του για τον κόσμο. Τα διαφορετικά υλικά, τα σχήματα και τα ανάγλυφα που νιώθει το βοηθούν να προσανατολιστεί καλύτερα στο περιβάλλον.

6 μηνών

  • Μασητικά. Γύρω στον 6ο μήνα αρχίζουν να βγαίνουν τα πρώτα δόντια. Σε ορισμένα μωρά, αυτό συνοδεύεται από σοβαρή ενόχληση. Τα δόντια και οι βούρτσες έχουν σχεδιαστεί για να τα βοηθούν σε αυτή τη διαδικασία.
  • Λούτρινα παιχνίδια για κρέμασμα. Τα διασκεδαστικά ζωάκια, τα αστεράκια κ.λπ. μπορούν να συνδεθούν σε κούνια ή σε κρεβάτι. Το μέρος των μωρών είναι να τα τραβήξουν για να ενεργοποιήσουν μια μελωδία ή μια δόνηση. Αυτό απαιτεί συντονισμό των κινήσεων, ο οποίος επίσης αναπτύσσεται σταδιακά.
  • Παιχνίδια συντονισμού με φώτα, ήχους και άλλα ερεθίσματα. Τα μικρά μαθαίνουν να χειρίζονται κουμπιά, περιστρεφόμενα στοιχεία, sliders και άλλα. Τα διασκεδαστικά παιχνίδια είναι ενδιαφέροντα τόσο για μωρά 6 και 7 μηνών, όσο και για παιδιά άνω του ενός έτους.

Τι διασκεδαστικά παιχνίδια να προβλέψουμε για το δεύτερο έτος

Το περπάτημα γίνεται σε διαφορετικό χρόνο. Μερικά μωρά βιάζονται να κάνουν τα πρώτα τους βήματα ήδη από την ηλικία των 9 μηνών, ενώ άλλα περιμένουν μετά τον πρώτο χρόνο. Θα τα βοηθήσετε παρέχοντάς τους έναν από τις διασκεδαστικές περπατούρες. Πολλά από αυτά δεν έχουν μόνο ρόδες, αλλά και έναν διασκεδαστικό διαδραστικό πίνακα με παιχνίδια.

Τα διαφορετικά παιχνίδια λογικής για τα μικρά είναι διασκεδαστικά και προκαλούν τη σκέψη. Αυτά είναι οι κύβοι συντονισμού για ένα μωρό, τα εκπαιδευτικά παιχνίδια τα οποία πρέπει να τακτοποιηθούν, να μετακινηθούν μεμονωμένα στοιχεία κ.λπ. Είναι διασκεδαστικά για ένα ευρύ φάσμα ηλικιών: 12 μηνών, 18 μηνών και πολύ μεγαλύτερα.

Αυτή είναι και η ώρα για τα πρώτα διασκεδαστικά τουβλάκια. Αν και με λίγα κομμάτια, αποτελούν πρόκληση για τα παιδιά.

Γιατί να παραγγείλετε από τη Raya Toys

Διασκεδαστικά, υψηλής ποιότητας και όμορφα παιδικά και βρεφικά παιχνίδια σε προσιτές τιμές - αυτό έχουμε ετοιμάσει για εσάς στον ηλεκτρονικό κατάλογο του καταστήματος Raya Toys. Δώστε χαρά στο μικρό σας τώρα!