Μαξιλάρια

Φίλτρα
ανά σελίδα

31 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

31 είδη

Μαξιλάρια

Για να εξασφαλίσετε έναν ήρεμο ύπνο για το παιδί ή το μικρό σας μωρό, εκτός από ένα άνετο στρώμα, θα πρέπει να επιλέξετε ένα μαξιλάρι που φέρνει αρκετή άνεση. Διατίθενται διάφοροι τύποι βρεφικών μαξιλαριών και εκτός από αυτά, στο Raya Toys, θα βρείτε διακοσμητικά μοντέλα για να δημιουργήσετε διάθεση στο παιδικό δωμάτιο.

Το πιο συνηθισμένο και περιζήτητο αντικείμενο είναι αυτό που επιτρέπει στο παιδί να κρατά το κεφάλι σε μια θέση και γενικά να μην αναποδογυρίζει για να αποτρέψει την ασφυξία όταν κάνει εμετό ή ξαπλώνει στο στομάχι του. Ένας άλλος σχετικά νέος τύπος είναι το μαξιλάρι θηλασμού, το οποίο είναι κατασκευασμένο από ισχυρό ύφασμα με γέμιση από μαλακό πούπουλο ή αφρό μνήμης, που επιτρέπει τη χρήση σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Η λειτουργία του είναι να σηκώνει το μωρό για να διευκολύνει τον θηλασμό. Διαφορετικές μάρκες κατασκευαστών προσφέρουν διαφορετικά σχέδια, κατευθύνσεις και μεγέθη για να διαλέξετε.

Από τι υλικό είναι κατασκευασμένα τα παιδικά μαξιλάρια;

Ό,τι έρχεται σε επαφή με το μωρό θα πρέπει να είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας που να μην ερεθίζουν το δέρμα του. Εάν προτιμάτε φυσικά υφάσματα, αγοράστε ένα μαξιλάρι μωρού από μαλακό ύφασμα μπαμπού. Τα υφάσματα 100% πολυουρεθάνης είναι επίσης μια καλή επιλογή, καθώς προσφέρουν πραγματική άνεση και ήρεμο ύπνο. Καλό είναι να έχετε μια διαπεραστική και διαπνέουσα μεμβράνη που αερίζεται. Ό,τι κι αν επιλέξετε, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα υλικά από τα οποία κατασκευάζονται τα παιδικά μαξιλάρια πρέπει να επιλέγονται προσεκτικά και η ίδια η κατασκευή είναι αδειοδοτημένη και πολύ υψηλής ποιότητας.

Τι είδη παιδικών μαξιλαριών υπάρχουν

Στο κατάστημά μας τα μαξιλάρια που θα βρείτε χωρίζονται σε πολλές κατηγορίες για να μπορείτε να πλοηγηθείτε εύκολα. Ανάμεσα στα είδη θα βρείτε:

  • διακοσμητικός
  • διαπνέον - κατά της ασφυξίας.
  • αντιπαλινδρόμησης
  • στάνταρ για κούνια.

Τα διακοσμητικά γίνονται ένα αγαπημένο πράγμα όχι τα παιδιά, καθώς απεικονίζουν τους αγαπημένους τους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων.Μια πολύ καλή ιδέα δώρου που θα μείνει ανάμνηση στο νηπιαγωγείο. Τα αναπνεύσιμα μαξιλάρια για μωρά είναι κατασκευασμένα από ειδικά τρισδιάστατα υλικά που αναπνέουν και δεν επιτρέπουν την ασφυξία του μωρού ή του παιδιού. Δεν προκαλούν αλλεργικές αντιδράσεις, είναι ασφαλή για το δέρμα και έχουν θερμορρυθμιστικές ιδιότητες. Τα μαξιλάρια κατά της παλινδρόμησης έχουν τέλειο σχήμα που δεν επιτρέπει στο φαγητό να επιστρέψει από το στομάχι. Είναι απαραίτητα για ένα νεογέννητο μωρό γιατί βελτιώνουν την αναπνοή. Κάθε μοντέλο έχει μια λεπτομερή περιγραφή που βοηθά ακόμα και τους πιο απαιτητικούς γονείς να βρουν το καλύτερο για το παιδί τους.

Πώς να επιλέξετε το κατάλληλο για το παιδί

Το βρεφικό μαξιλάρι πρέπει να είναι κατάλληλο για τις ανάγκες του μικρού σας θησαυρού. Κάθε προϊόν που προσφέρουμε είναι πολύ υψηλής ποιότητας, αλλά μερικές φορές απλά δεν είναι κατάλληλο για το παιδί σας. Επομένως, είναι καλύτερο να λάβετε υπόψη σας τι αρέσει στο μικρό σας αγγελούδι και να επιλέξετε ένα μαξιλάρι που θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του μωρού. Χρησιμοποιήστε τα στο καρότσι, στην κούνια ή στο καλάθι του μωρού. Επιλέξτε αφαιρούμενα καλύμματα που πλένονται εύκολα και καθαρίζονται όταν είναι βρώμικα.

Γιατί να επιλέξετε το rayatoys.gr

Οι διαδικτυακές αγορές ήταν πάντα εύκολες και εξοικονομούν πολύ χρόνο για τους γονείς. Όλα τα προϊόντα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι υψηλής ποιότητας και πλήρως προσαρμοσμένα στις ανάγκες των μικρών σας θησαυρών. Επωφεληθείτε από τις ελκυστικές τιμές και ικανοποιήστε κάθε ανάγκη του παιδιού σας από τη γέννηση. Εάν διστάζετε ή αντιμετωπίζετε δυσκολίες στην επιλογή, γράψτε μας και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.