Περπατούρες

Φίλτρα
Σελίδα
 • Διαβάζετε αυτή τη στιγμή τη σελίδα 1
 • Σελίδα 2
 • Σελίδα Επόμενο
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 62

Φίλτρα
Σελίδα
 • Διαβάζετε αυτή τη στιγμή τη σελίδα 1
 • Σελίδα 2
 • Σελίδα Επόμενο
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 62

Γιατί να αγοράσετε περιπατούρες;

Είναι χρήσιμη η περιπατούρα; Είναι απαραίτητο να αγοράσω άλλο αντικείμενο για το μωρό; Ποιοι τύποι υπάρχουν και πώς να επιλέξετε το πιο κατάλληλο; Μάθετε λίγα περισσότερα για αυτήν τη συσκευή και δείτε πόσο τη χρειάζεται το παιδί σας.

Χρειάζονται οι περιπατούρες μωρών;

Σύμφωνα με μια άποψη, η περιπατούρα διαταράσσει τη φυσική σωματική ανάπτυξη του παιδιού. Οι υποστηρικτές αυτής της διατριβής υποστηρίζουν ότι είναι σωστό το παιδί πρώτα να μάθει να μπουσουλάει, μετά - να σηκώνεται και μετά - να κάνει βήματα κρατώντας το στήριγμα. Σύμφωνα με αυτή την άποψη, τα βοηθήματα βάδισης, όπως η λεγόμενη «αράχνη», δημιουργούν ένα παραπλανητικό συναίσθημα στο παιδί και διαταράσσουν το κέντρο βάρους του. Δεν κατακτά τις φυσικές δεξιότητες φτέρνα-δάχτυλα.

Ωστόσο, σύμφωνα με άλλους ειδικούς, η περιπατούρα για ένα παιδί είναι μια ευκολία που απλά δεν πρέπει να το παρακάνετε. Μπορεί να διαφοροποιήσει τέλεια την καθημερινότητα του μικρού, χωρίς ωστόσο να γίνει η ολοήμερη δραστηριότητά του. Όταν η συσκευή χρησιμοποιείται με μέτρο, αφενός δεν υπερφορτώνει τη σπονδυλική στήλη, αφετέρου - το παιδί όχι μόνο διασκεδάζει, αλλά μαθαίνει επίσης μια ποικιλία δεξιοτήτων, οι οποίες μπορεί να είναι και να μπουσουλάνε και να κινούνται με έναν περιπατητή.

Τι ποικιλίες μπορείτε να συναντήσετε

 • Περπατούρα σε συνδυασμό με κούνια. Το ύψος του καθίσματος είναι ρυθμιζόμενο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για λίκνισμα.
 • Με κέντρο παιχνιδιού. Μπορεί να υπάρχουν πολλές μελωδίες, διάφορα κουμπιά και διασκεδαστικά παιχνίδια.
 • Με ένα έμβολο, το πίσω μέρος αποσυναρμολογείται και ανοίγει μια θέση για το παιδί. Τα περισσότερα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με ένα εκπαιδευτικό κέντρο που περιλαμβάνει ψυχαγωγία όπως παζλ, μελωδίες και άλλα.
  Piston plus bungee. Πολυλειτουργική συσκευή για το μωρό, που διεγείρει την ανάπτυξη των μυών του.

Είναι ασφαλείς οι περιπατούρες;

Η ασφάλεια των προϊόντων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα κάθε αξιόπιστης εταιρείας παιδικών ειδών. Οι μάρκες με τις οποίες συνεργάζεται η Raya Toys έχουν αποδεδειγμένη φήμη και τα προϊόντα τους πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις ασφάλειας.

Για καλύτερη σταθερότητα των περιπατητών, οι τροχοί τους είναι εξοπλισμένοι με αντιολισθητικό στρώμα σιλικόνης που προσκολλάται σφιχτά στο πάτωμα. Για τη διευκόλυνση του παιδιού, το ύψος της συσκευής μπορεί να ρυθμιστεί με ένα κουμπί κάτω από το τραπέζι παιχνιδιού. Τα μοντέλα ώθησης έχουν βάρος στη βάση που δεν επιτρέπει την ανατροπή.

Ωστόσο, παρά όλες τις προφυλάξεις, να θυμάστε ότι μια σημαντική προϋπόθεση είναι να μην αφήνετε το παιδί με τη συσκευή χωρίς την επίβλεψη ενηλίκου.

Γιατί να αγοράσετε από την Paradise Toys

Αυτό που κάνουμε καλύτερα είναι να προσφέρουμε μια τεράστια ποικιλία ποιοτικών βρεφικών και παιδικών ειδών. Στο Rayatoys θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να φροντίσετε και να διασκεδάσετε τα μικρά, σε εξαιρετικές τιμές.