Τετράδια

Φίλτρα
ανά σελίδα

19 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

19 είδη

Μπλοκ, τετράδια και σημειωματάρια

Οι δημιουργικές παραστάσεις στα παιδιά είναι πολύ σημαντικές για να μπορέσουν να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους. Όσο πιο απτή έκφραση βρίσκει η φαντασία τους, τόσο πιο ξεκάθαρα θα αναδεικνύονται τα ταλέντα τους, τα οποία μερικές φορές μένουν καλυμμένα στη σκιά των επιτευγμάτων τους σε έναν άλλο κλάδο.

Είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν το εκπαιδευτικό σύστημα να μπουν στη μαθησιακή διαδικασία σταδιακά και με ελάχιστο άγχος. Με τη μορφή παιχνιδιού ή με τη βοήθεια διαφόρων καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων, τα παιδιά θα ανακαλύψουν ξανά τον κόσμο της γνώσης με έναν ενδιαφέροντα και ευχάριστο τρόπο. Αγοράστε ένα πλήρες σετ αναλώσιμων από το ηλεκτρονικό κατάστημα RayaToys.gr.

Τι είναι τα μπλοκ ζωγραφικής;

Η προετοιμασία για το σχολείο είναι μια συναρπαστική διαδικασία που προσελκύει την προσοχή κάθε μέλους της οικογένειας. Σχολικά βιβλία, στυλό και σημειωματάρια - υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε από νωρίς. Για να μην χάσετε τίποτα, είναι επιθυμητό να κάνετε μια λεπτομερή λίστα σχολικών ειδών, η οποία πρέπει να περιλαμβάνει σημειωματάρια, τετράδια και μπλοκ ζωγραφικής. Το τελευταίο είναι κρίσιμο για δημιουργικά μαθήματα.

Τα μπλοκ ζωγραφικής μπορεί να είναι μικρά ή μεγάλα και το χαρτί μπορεί να είναι διαφορετικών επιφανειών και πάχους. Είναι επίσης σημαντικό τι θα ζωγραφιστεί στα φύλλα κατά την επιλογή ενός μπλοκ ή ενός βιβλίου σκίτσων. Επιλέξτε σχολικά τετράγωνα από την Raya Toys - πάντα σε καλές τιμές και ποτέ χαμηλής ποιότητας.

Τι μεγέθη τετράδια θα βρείτε στον ιστότοπο

Το γράψιμο και η αριθμητική είναι οι δύο βασικές δραστηριότητες στις οποίες θα ασχοληθεί κάθε μαθητής που μπαίνει για πρώτη φορά στο σχολείο του. Εργασίες, υπαγορεύσεις και μεταγραφές - όλα αυτά περιμένουν παιδιά που δεν έχουν ακόμη συναντήσει την επιστήμη και την ακαδημαϊκή γνώση. Για να τα κατακτήσουν πλήρως, πρέπει να έχουν στη διάθεσή τους τετράδια, τετράδια και σχολικά βιβλία, τα οποία θα πρέπει να ανταποκρίνονται στο πρόγραμμα σπουδών. Στο site μας θα βρείτε παιδικά τετράδια με:

  • Στενές και φαρδιές γραμμές
  • Μόνο φαρδιές γραμμές
  • Μεγάλα τετράγωνα
  • Μικρά τετράγωνα
  • 60 φύλλα, 32 φύλλα, 16 φύλλα
  • Μέγεθος Α4 και Α5
  • Χρωματιστά φύλλα κ.λπ.

Αγοράστε φθηνά τετράδια και σημειωματάρια για τη σχολική χρονιά από την Raya Toys.

Σε τι χρησιμεύουν τα σημειωματάρια;

Τα σημειωματάρια είναι μια μίνι έκδοση του κλασικού σημειωματάριου, τα οποία χρησιμοποιούνται για τη λήψη σημειώσεων και τη σύνταξη μικρού κειμενικού περιεχομένου. Τα σημειωματάρια ανταποκρίνονται στίς απαιτήσεις που θέτουν οι δάσκαλοι στους μαθητές όσον αφορά την προετοιμασία τους.