Καρότσια μωρού

Φίλτρα
Σελίδα
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 268

Φίλτρα
Σελίδα
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 268

Η απόκτηση ενός μωρού είναι το καλύτερο πράγμα που μπορεί να συμβεί σε έναν άνθρωπο. Αλλά εκτός από το να κάνετε τους πάντες χαρούμενους, πρέπει να ξεκινήσετε την προετοιμασία όσο το δυνατόν συντομότερα.

Το θέμα της επιλογής καροτσιού είναι μακρύ και ό,τι και να πούμε θα είναι πάντα μικρό. Είναι μια από τις πιο σημαντικές αγορές για όλες τις οικογένειες που περιμένουν μωρό. Όταν οι γονείς ψάχνουν στα μαγαζιά, συμβαίνει συχνά στο τέλος της ημέρας να υπάρχει μόνο η σκέψη «Αυτό το γκρι ήταν πολύ ωραίο». Και αφού ρωτούν γνωστούς και φίλους που έχουν πάει σε αυτόν τον δρόμο, οι διαφορετικές απόψεις τους μπερδεύουν ακόμη περισσότερο. Έτσι, δεν είναι μόνο το χρώμα σημαντικό, αλλά πολλοί διαφορετικοί παράγοντες, που για κάθε οικογένεια και η κατανόηση είναι ατομική. Στην αρχή θέλουμε να τονίσουμε έντονα ότι δεν υπάρχει μοναδική φόρμουλα που πρέπει να αποφασίσετε.

Πώς να επιλέξετε ένα καρότσι;

Το πρώτο βήμα είναι να επιλέξετε ένα καρότσι. Παίζει μεγάλο ρόλο, γιατί εδώ θα περάσει το παιδί μέρος της καθημερινότητάς του μέχρι να φτάσει σε μια συγκεκριμένη ηλικία.

Υπάρχουν διαφορετικά μοντέλα, μάρκες και τύποι - τόσο δέρμα όσο και ύφασμα. Τόσο πολύ που ο κόσμος θα στραφεί σε εσάς!

Εμείς στην ομάδα του ηλεκτρονικού καταστήματος θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε συμβουλές όπως θα σας έδινε κάθε έμπειρος σύμβουλος σε οποιοδήποτε κατάστημα της Raya Toys. Τα πράγματα που πρέπει να προσέξεις είναι:

  • Port Bebe (ξαπλωμένο) - είναι αρκετά φαρδύ, υπάρχει άνετο στρώμα, υπάρχουν θέσεις στην πλάτη, υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης θόλου;
  • Καλάθι με καθιστή θέση - το παιδί θα περάσει τη μεγαλύτερη ώρα σε αυτό και δεν πρέπει να συμβιβαστείτε μαζί του. Σας συμβουλεύουμε να επιλέξετε ένα με καλοκαιρινό καλάθι που να μπορεί να περιστρέφεται και να σας κοιτάζει, καθώς και την κατεύθυνση της κίνησης, για να έχετε ένα βαθύ κουβούκλιο.
  • Δυνατότητα ελιγμών, σύστημα αμορτισέρ, τροχοί και βάρος - όταν επιλέγετε ένα καρότσι, λάβετε υπόψη το σετ αμορτισέρ, το βάρος και ποια είναι τα ελαστικά στους τροχούς, γιατί όλα αυτά επηρεάζουν την ευελιξία και το έδαφος. Είναι καλύτερο να πιέσετε λίγους και να νιώσετε τη διαφορά.
  • Σχεδιασμός πλαισίου, αναδίπλωση και διαστάσεις - αυτό που έχει σημασία είναι η κατασκευή του πλαισίου, η συμπαγής αναδίπλωση, εάν το προϊόν πρέπει να αποσυναρμολογηθεί για να μεταφερθεί στο σπίτι, στο πορτμπαγκάζ στο δρόμο προς το αυτοκίνητο ή αν μπορεί να επιβιβαστεί αεροπλάνο ...;
  • Πρόσθετα αξεσουάρ στο σετ - οι γονείς αναζητούν όσο το δυνατόν μεγαλύτερα σετ, όπως καλύμματα ποδιών, κουβούκλιο, αδιάβροχο, κουνουπιέρα, τσάντα για βρεφικά αξεσουάρ, μπαούλο, θήκη για μπουκάλι και πολλά άλλα.
  • Χρώμα - αυτός ο παράγοντας είναι συχνά κρίσιμος εάν η ζυγαριά παρουσιάζει διακυμάνσεις, και όσο άνετο κι αν φαίνεται, οι γονείς συχνά θέλουν συγκεκριμένα χρώματα για κορίτσια και αγόρια. Υπάρχουν επίσης μερικές νέες ιδέες που αναζητούν οι γονείς στη γκρι ή μπεζ γκάμα, ειδικά αν δεν θέλουν να μάθουν το φύλο του παιδιού.

 

Τι είδη θα βρείτε στον ιστότοπο;

Εμείς στη Raya Toys έχουμε φροντίσει για τις υπέροχες βόλτες, προσφέροντας πολλές ποικιλίες και διαφορετικά σχέδια. Είναι όλα συμπαγή, παρέχοντας επιπλέον ασφάλεια κατά το περπάτημα ή το ταξίδι.

Τμηματικά καρότσια

Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτοί οι τύποι αποτελούνται από ξεχωριστές ενότητες που αγοράζονται ξεχωριστά. Το πλεονέκτημα αυτού του τύπου είναι ότι έχετε πλήρη ελευθερία εξοπλισμού και δεν χρειάζεται να συμμορφωθείτε και να αγοράσετε κάτι περιττό. Για παράδειγμα, αν αποφασίσετε να το χρησιμοποιήσετε μετά τον έκτο μήνα του μωρού και θέλετε μόνο ένα καλοκαιρινό καλάθι, επιλέξτε το, τοποθετήστε το σε ένα κατάλληλο σασί και επιλέξτε τα αξεσουάρ του, αλλάξτε ταπετσαρία, ανανεώστε σχέδια και ότι άλλο σκεφτείτε.

Καρότσια μωρού 3 σε 1

Бебешка количка 3в1

Αυτός ο τύπος μπορεί να είναι:

  • Συνδυαστικός
  • Πολυμορφικός

Τα συνδυαζόμενα περιλαμβάνουν μια φέρουσα δομή και τρία καλάθια, εξ ου και το όνομα - ένα νεογέννητο κάθισμα αυτοκινήτου, ένα καλάθι για νεογέννητο και ένα καλάθι καθιστού. Στα πολυμορφικά, το καλάθι του νεογέννητου με τη βοήθεια ζωνών ή κουμπιών κάθεται.

Καρότσια μωρού 2 σε 1

Бебешки колички 2в1

Παρόμοιο με το μωρό 3 σε 1, αλλά στο 2 σε 1 λείπει το κάθισμα αυτοκινήτου.

Καλοκαιρινά καρότσια

Летни колички

Τα καλοκαιρινά είναι αυτά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον έκτο μήνα και μετά, καθώς έχουν μόνο τα λεγόμενα. "Καλοκαίρι" καλάθι - κάθισμα. Αν επιλέξετε το καλοκαίρι, καλό είναι να αναλογιστείτε το μέγεθος, την ευελιξία και την αναδίπλωση του. Υπάρχουν επίσης παιδικά μοντέλα, ειδικά σχεδιασμένα για μεγάλα ταξίδια με αεροπλάνο, αλλά ταυτόχρονα εξαιρετικά μικρά, όπως και τα παιχνίδια.

Τρίκυκλα

Τα τρίκυκλα διαφέρουν από τα άλλα μοντέλα ως προς το σχήμα της κατασκευής τους και προφανέστατα - δεν έχουν τέσσερις αλλά τρεις τροχούς. Λόγω της τριγωνικής πυραμιδικής δομής τους, είναι εξαιρετικά σταθερά και ιδιαίτερα κατάλληλα για πιο δραστήριους και αθλητικούς γονείς. Τα περισσότερα μοντέλα τρίκυκλων έχουν μεγαλύτερη χωρητικότητα φορτίου.

Καρότσια μωρού για δίδυμα

Бебешка количка за близнаци

Εάν η ευτυχία σας είναι διπλή, τότε πρέπει οπωσδήποτε να αναζητήσετε ένα για δίδυμα ή για παιδιά που γεννήθηκαν. Τα περισσότερα μοντέλα διαθέτουν πολυμορφικά καλάθια κατάλληλα για νεογέννητα. Υπάρχουν πιο φαρδιές κατασκευές στις οποίες τα μωρά καβαλάνε το ένα δίπλα στο άλλο, και στα στενότερα πλαίσια τα καλάθια βρίσκονται το ένα πάνω από το άλλο.

Ποια είναι τα πιο άνετα μοντέλα καροτσιών για μωρά;

Η επιλογή ενός καροτσιού μπορεί να φαίνεται δύσκολη, αλλά όταν απαντήσετε στις περισσότερες από τις ερωτήσεις που τίθενται σε αυτό το άρθρο, θα βρείτε πολύ γρήγορα και εύκολα το δρόμο σας προς το καλύτερο μοντέλο για εσάς και την οικογένειά σας. Πρώτα απ 'όλα, καθορίστε τον τύπο του και αποφασίστε εάν τα πολυμορφικά καλάθια είναι της αρεσκείας σας. Αν ψάχνετε ένα για να καλωσορίσει ένα μωρό από το μαιευτήριο, σας συνιστούμε να επιλέξετε την ευκολία ενός 3 σε 1, καθώς θα έχετε επίσης ένα καλάθι κάθισμα αυτοκινήτου, το οποίο απαιτείται για το εξιτήριο. Εάν υπάρχει μέρος για να πάρετε ένα καλάθι και έχετε αποφασίσει να μην περπατήσετε το μωρό με αυτό, τότε η επιλογή είναι προφανής - 2 σε 1.

Σε κάθε περίπτωση, όταν ψάχνετε για άνεση, σκεφτείτε όχι μόνο την άνεση του μωρού σας, σκεφτείτε τη δική σας άνεση. Συμφωνήστε ότι ακόμη και με ένα καλάθι πολύ άνετο, ένα βαρύ καρότσι με κακής ποιότητας ή εντελώς λείπει σύστημα αμορτισέρ μπορεί να μετατρέψει τις βόλτες σας σε βασανιστήριο. 

Ποιά μάρκα να επιλέξετε

Μετά από όλα τα παραπάνω, δεν μπορούμε αναμφίβολα να σας κατευθύνουμε σε μια συγκεκριμένη μάρκα. Ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, όλες οι μάρκες καροτσιών με τις οποίες συνεργαζόμαστε μπορούν να καλύψουν ένα μεγάλο μέρος τους. Μεταξύ των μοντέλων με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στα καταστήματα Raya Toys είναι αυτά των Cybex και Hauck. Εάν επιμένετε σε επώνυμα και υψηλής ποιότητας πολυτελή καρότσια όσον αφορά την κατασκευή, την ασφάλεια και την τελειότητα, και έχετε επιλέξει αρθρωτά συνδυαστικά, μπορείτε να απευθυνθείτε με ασφάλεια σε αυτές τις μάρκες. Η Cybex προσφέρει επώνυμα και εξαιρετικά μοντέρνα παιδικά καρότσια που είναι ένα πραγματικό έργο τέχνης. Η Tutek και η Chicco προσφέρουν στην αγορά κυρίως παραλλαγές 3 σε 1 σε χαμηλές και φθηνές τιμές, αρκετά μοντέρνα καλοκαιρινά μοντέλα, καθώς και ορισμένα μοντέλα με ρετρό εμφάνιση. Αν ψάχνετε για πιο οικονομικά καρότσια με καλάθια μεταμόρφωσης, σας συμβουλεύουμε να δείτε τους καταλόγους των Lorelli, Chicco και Cangaroo.

Γιατί να εμπιστευτείτε την Raya Toys στην επιλογή σας;

Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από πολυλειτουργικά μοντέλα για παιδιά, κατάλληλα για κάθε εποχή. Κλασικά καρότσια, ανθεκτικά στο φορτίο και εξαιρετικά ευέλικτα για να χειρίζονται κάθε κατάσταση. Εδώ θα βρείτε τόσο τυπικά μοντέλα όσο και μοντέλα για δίδυμα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μοντέλα boutique, γνωστών κατασκευαστών, με λειτουργία αναδίπλωσης με το ένα χέρι και άλλα πρόσθετα πρόσθετα.

Έχουν όλες διαφορετικές λειτουργίες, κατάλληλες τόσο για καθημερινή χρήση όσο και για μεγάλα ταξίδια. Θα βρείτε τύπους που είναι ελαφρύ, συμπαγές πτυσσόμενο, με μεγάλα ή μικρά λάστιχα - άλλα είναι σιλικόνη, άλλα - με φουσκωτά ελαστικά και άλλα έχουν 3 τροχούς. Η ποικιλία των χρωμάτων και των στοιχείων είναι τεράστια - πολύχρωμα, ροζ ή με κουκκίδες, καθώς και με πρόσθετους ανακλαστήρες.

Σε εμάς όλα γίνονται τόσο εύκολα και γρήγορα.Σε περίπτωση που σας αρέσει ένα πιο ακριβό μοντέλο, μπορείτε πάντα να επωφεληθείτε από την επιλογή αγορών με χρηματοδοτική μίσθωση. Εάν η επιλογή πληρωμής δεν είναι δική σας, μην ανησυχείτε, η Raya Toys έχει συχνά εκπτώσεις σε μάρκες ή ομάδες προϊόντων. Έτσι, αν έχετε χρόνο να περιμένετε, μπορείτε να το αγοράσετε με έκπτωση, να το παραγγείλετε online με δωρεάν αποστολή και να κάνετε οικονομία. Ρωτήστε τους συμβούλους μας για οτιδήποτε σας ενδιαφέρει για να κάνετε την επιλογή ενός καροτσιού όσο το δυνατόν πιο εύκολη.

Περιηγηθείτε στον ηλεκτρονικό κατάλογο με ωραίες φωτογραφίες για να επιλέξετε το τέλειο νέο καρότσι για το μωρό σας και να απολαύσετε τις προωθητικές προσφορές.