Αντιολισθητικό Πατάκι Μπανιέρας

Φίλτρα
ανά σελίδα

30 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

30 είδη

Πότε χρειαζόμαστε πατάκι μπανιέρας

Η ασφάλεια είναι πρωταρχικής σημασίας όταν λούζετε ένα μωρό, καθώς τα χαλάκια μπάνιου είναι ένα από τα πιο πρακτικά αξεσουάρ για να βοηθήσετε τους νέους γονείς. Δείτε ποιους τύπους προσφέρουμε στη Rayatoys και πώς μπορούν να σας φανούν χρήσιμοι.

Σε τι χρησιμεύουν τα πατάκια μπανιέρας;

Το νεογέννητο δεν ξέρει πώς να πάρει άλλη στάση εκτός από την κατάκλιση. Κατά τη διάρκεια του μπάνιου όμως, το κεφάλι του πρέπει να βρίσκεται πάνω από το νερό. Μια επιλογή είναι να κρατάτε το μωρό στην μπανιέρα ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, αυτό είναι άβολο, καθώς τουλάχιστον ένα από τα χέρια σας θα είναι απασχολημένο όλη την ώρα και θα είναι δύσκολο να κάνετε μπάνιο το παιδί. Τα πατάκια μπανιέρας έρχονται στη διάσωση εδώ. Το μωρό τοποθετείται ξαπλωμένο πάνω τους ενώ το κάνετε μπάνιο στην μπανιέρα.

Τι είδους πατάκια υπάρχουν

  • Από σφουγγάρι. Μαλακό, καλύπτει την πλάτη και το κεφάλι του παιδιού. Συμπληρώστε με σφουγγάρια μπάνιου.
  • Πλαστική ύλη. Έχει ανατομικό σχήμα και εφαρμόζει τέλεια στο σώμα του παιδιού.
  • Σεζλόνγκ τύπου πετσέτας. Οικονομική, απλή και αποτελεσματική επιλογή. Το ύφασμα πετσέτας είναι ευχάριστο στην αφή για το μωρό και εύκολο να πλυθεί.
  • Πατάκι υφασμάτινο. Υπάρχουν διαθέσιμες παραλλαγές που μπορούν να σφίξουν σε όλες τις πλευρές της μπανιέρας. Μπορούν επίσης να γεμιστούν με ειδικές μπάλες σιλικόνης που στεγνώνουν γρήγορα και αντιαλλεργικά που παίρνουν το σχήμα του σώματος.
  • Αντιολισθητικό. Αυτό το πατάκι είναι κατάλληλο όταν το μωρό μπορεί πλέον να κάθεται μόνο του, αλλά εξακολουθεί να μην είναι πολύ σταθερό και υπάρχει κίνδυνος να γλιστρήσει.

Πώς να το τοποθετήσετε σωστά στην μπανιέρα

Είναι σημαντικό να ακολουθείτε τις οδηγίες κατά την εγκατάσταση.

Μερικά από τα πατάκια έχουν πόδια που δημιουργούν κενό. Για να είναι σταθερά συνδεδεμένα με την μπανιέρα, πρέπει πρώτα να βρέχονται και να πιέζονται στο νερό ένα προς ένα για να εξασφαλιστεί ότι το καθένα σφίγγεται ξεχωριστά.

Τα μαλακά μοντέλα (από πετσέτα και αφρό) δεν έχουν ειδικό σύστημα λαβής, αλλά το σχήμα τους ταιριάζει καλά στο κάτω μέρος. Βάλτε τα σε στεγνό μπάνιο και φροντίστε το νερό να μην ξεπερνά το στήθος του ξαπλωμένου μωρού όταν ποτίζει.

Και το πιο σημαντικό: ανεξάρτητα από το πόσο σταθερό αισθάνεται το παιδί σας στο πάτωμα στο μπάνιο, μην το αφήνετε ποτέ χωρίς επίβλεψη.

Γιατί να επιλέξετε το rayatoys.gr

Οι αγορές για το μωρό είναι συναρπαστικές, αλλά συχνά προκαλούν σύγχυση. Πώς να επιλέξετε το σωστό προϊόν από όλα τα διαθέσιμα στην αγορά; Πώς να αφιερώσετε αρκετό χρόνο για να δείτε όλα όσα αξίζουν; Στην Raya Toys online, λύνουμε εύκολα αυτά τα προβλήματα. Απλώς σας προσφέρουμε όλες τις ποιοτικές επιλογές σε ένα μέρος. Μπορείτε να περιηγηθείτε στον κατάλογό μας όποτε και όπου κι αν βρίσκεστε. Έχετε αρκετό χρόνο για να μάθετε για τις περιγραφές των προϊόντων, να συγκρίνετε μοντέλα και να εντοπίσετε το καταλληλότερο για το νηπιαγωγείο ή το μπάνιο σας. Έχουμε σκεφτεί τα πάντα: πλούσια ποικιλία, βολική αναζήτηση με βασικά κριτήρια, εύκολη παραγγελία, γρήγορη παράδοση και λογικές τιμές. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε.