Τσουλήθρες

Φίλτρα
ανά σελίδα

26 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

26 είδη

Έχετε μεγάλη αυλή; Τότε τα παιδιά σας είναι τυχερά. Με λίγη περισσότερη φαντασία και θάρρος, μπορείτε να τη μετατρέψετε σε μια διασκεδαστική ζώνη περιπέτειας για παιδιά. Αν πιστεύετε ότι έχει χώρο για τσουλήθρες και κούνιες, δείτε τις προτάσεις σε αυτήν την ενότητα!

Τι παιδικές τσουλήθρες και κούνιες διαθέτουμε

  • Μικρές. Αυτά τα μοντέλα είναι χαμηλά, με λίγα μόνο σκαλοπάτια και μικρή κλίση της τσουλήθρας. Οι παιδικές τσουλήθρες είναι κατάλληλες για τους μικρότερους (συμπεριλαμβανομένων έως 3 ετών). Το συμπαγές τους μέγεθος τους επιτρέπει να χρησιμοποιούνται τόσο στην αυλή όσο και στο σπίτι.
  • Μεγάλες. Το ύψος ορισμένων παιδικών μοντέλων ξεπερνά τα 170 εκ και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από παιδιά προσχολικής και ηλικίας δημοτικού.
  • Με διαφορετική χωρητικότητα φορτίου. Προσέξτε αν η τσουλήθρα είναι κατάλληλη για την ηλικία και το βάρος των παιδιών σας. Η περιγραφή πρέπει να αναφέρει τα μέγιστα κιλά που μπορεί να αντέξει. Για μικρά είδη το μέγιστο βάρος είναι 20 κιλά, ενώ για μεγαλύτερα μπορεί να είναι 40 κιλά.
  • Υλικό. Τα περισσότερα μοντέλα είναι πλαστικά, αλλά υπάρχουν και αυτά με μεταλλικά στοιχεία.
  • Με δυνατότητα ρύθμισης της κλίσης της τσουλήθρας. Έτσι, η τσουλήθρα αναπτύσσεται μαζί με τις δεξιότητες του παιδιού.
  • Με διάφορες μορφές. Το τμήμα της τσουλήθρας όπου βρίσκονται οι σκάλες μπορεί να έχει το σχήμα ενός κάστρου, ενός μονόκερου, μιας καμηλοπάρδαλης, μιας αρκούδας, ενός τρένου και άλλων.
  • Με κούνιες. Τα μοντέλα με μία ή δύο κούνιες καταλαμβάνουν περισσότερο χώρο, αλλά με αυτά η παιδική σας χαρά γίνεται εντελώς πλήρης. Δεν υπάρχει παιδί που να μην του αρέσει να κουνιέται σε μια κούνια.
  • Με πρόσθετες επιλογές παιχνιδιού: μπασκέτα, κ.λπ.
  • Νεροτσουλήθρες. Προσφέρουν διπλή διασκέδαση. Υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης με το λάστιχο του κήπου για να τρέχει νερό στην τσουλήθρα. Έτσι, το παιχνίδι τους καλοκαιρινούς μήνες θα μείνει αξέχαστο.

Γιατί είναι χρήσιμα;

Τα παιχνίδια άσκησης παίζουν ανεκτίμητο ρόλο στην ανάπτυξη των παιδιών. Μαθαίνοντας να ανεβαίνει τα σκαλιά, να κατεβαίνει την τσουλήθρα και να ταλαντεύεται, το παιδί βελτιώνει το αιθουσαίο σύστημά του, εκπαιδεύει την επιδεξιότητα και την εξυπνάδα του. Οι μύες του δυναμώνουν. Είναι το παιχνίδι που είναι ο καλύτερος και πιο υγιής τρόπος για να μεγαλώσει.

Γιατί να αγοράσετε από τη Raya Toys

Όταν σχεδιάζετε μια επένδυση για το παιδικό δωμάτιο ή την  παιδική γωνιά, το ηλεκτρονικό κατάστημα Raya Toys είναι πάντα η πιο συμφέρουσα και αξιόπιστη επιλογή. Στον κατάλογό μας θα βρείτε φθηνά και ποιοτικά ρούχα, παιχνίδια, έπιπλα και εξοπλισμό για τα μικρά.

Παραγγείλετε σε προσιτές τιμές με γρήγορη παράδοση πανελλαδικά!