Ατμομηχανές και σετ τρένων

Φίλτρα
ανά σελίδα

18 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

18 είδη

Ατμομηχανές και σετ τρένων

Τα τρένα είναι ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια. Τα παιδιά θυμούνται για χρόνια με ενθουσιασμό πώς έλαβαν το πολυαναμενόμενο δώρο. Αλλά τι ακριβώς τρένο να επιλέξετε για το παιδί σας; Η επιλογή παιχνιδιών αυτού του τύπου είναι αρκετά πλούσια και όλες οι προτάσεις είναι εξαιρετικές, οπότε αφιερώστε λίγο χρόνο για να εξερευνήσετε.

Ποια παιδικά τρένα θα βρείτε στην ενότητα

  • Tαχείες με ράγες. Συνήθως λειτουργούν με μπαταρίες. Η γραμμή μπορεί να είναι οβάλ, στρογγυλή ή ακανόνιστη σε σχήμα και τα παιδιά λατρεύουν να παρακολουθούν τις περιηγήσεις με το τρένο σε αυτήν.
  • Ρετρό τρένο με ράγες. Τα σετ περιλαμβάνουν συχνά μια ατμομηχανή συν επιβατικά και φορτηγά βαγόνια.Μπορεί επίσης να περιλαμβάνει σταθμό, δέντρα, πινακίδες, εμπόδια και άλλα στοιχεία για να κάνουν τα παιδικά παιχνίδια ακόμα πιο ενδιαφέροντα. Τα παιδιά βυθίζονται ανεπαίσθητα στον φανταστικό κόσμο και δημιουργούν ολόκληρα σενάρια του ταξιδιού που διαδραματίζεται εκεί.
  • Τρένο λούνα παρκ. Σε αυτά τα μοντέλα οι ράγες ανυψώνονται σε διαφορετικές βάσεις, έτσι ώστε το τρένο να διέρχεται από περίεργες ανωμαλίες κατά μήκος της διαδρομής.
  • Τρένα από τη σειρά Thomas and Friends. Εάν αρέσει στο παιδί σας η ταινία, μπορείτε να συλλέξετε ολόκληρη τη συλλογή παιχνιδιών με τους χαρακτήρες από αυτήν.

Πότε να επιλέξετε ξύλινα μοντέλα

Οι ξύλινες συνθέσεις παιδικών τρένων είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους μικρούς μας φίλους. Μπορούν να τα σπρώξουν, περιπλανώμενα από δωμάτιο σε δωμάτιο, κρατώντας την προσοχή τους για πολλή ώρα. Αν είναι σε ράγες, διασκεδάζουν σπρώχνοντάς τα.

Τα ξύλινα τρένα για παιδιά είναι συνήθως σχεδιασμένα όχι μόνο για διασκέδαση, αλλά και για ανάπτυξη δεξιοτήτων και σκέψης. Τα παιχνίδια βάζουν τα παιδιά μπροστά σε διαφορετικές εργασίες που τα διασκεδάζουν. Στα μοντέλα σιδηροτροχιών, τα παιδιά πρέπει να συναρμολογήσουν τις ράγες, να τοποθετήσουν τα διάφορα στοιχεία στη θέση τους. Με τις ξύλινες ατμομηχανές και τα ρυμουλκά, η πρόκληση είναι ακόμη μεγαλύτερη. Συναρμολογούνται από στοιχεία διαφορετικών σχημάτων, τα οποία είναι διατεταγμένα σε ειδική βάση. Έτσι αναπτύσσεται η επιδεξιότητα, η επινοητικότητα και η συνδυαστική σκέψη των παιδιών.

Γιατί να παραγγείλετε από την Raya Toys

Κάθε μέρα, εκατοντάδες παιχνίδια φεύγουν από τις αποθήκες μας για τους νέους μικρούς ιδιοκτήτες τους. Για αγόρια, κορίτσια, μικρούς και μεγάλους - προσπαθήσαμε να έχουμε μια κατάλληλη έκπληξη για όλους στον κατάλογό μας. Το καθήκον μας είναι να κάνουμε τα παιδιά χαρούμενα και η φόρμουλα για να το πετύχουμε αυτό είναι: ποιοτικά παιχνίδια + χαμηλές τιμές + σωστή εξυπηρέτηση.

Εμπιστευτείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα Raya Toys!