Άμμος

Φίλτρα
ανά σελίδα

34 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

34 είδη

Οι προτάσεις για δημιουργικές δραστηριότητες των παιδιών υπόκεινται σε συνεχή πρόοδο. Η κινητική ή σεληνιακή άμμος είναι από τις καινοτόμες λύσεις για τις οποίες τα μικρά δείχνουν έντονο ενδιαφέρον. Είναι κατάλληλο για παιχνίδι έξω αλλά και στο σπίτι, καθιστώντας το κορυφαία επιλογή για τους γονείς. Προτιμάται για δώρο και για προσωπική χρήση.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Raya Toys, θα συναντήσετε μια ποικιλία από παρόμοια προϊόντα σχεδιασμένα για παιδιά άνω των 6 ετών. Είναι ιδανικά για μοντελισμό, καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν όμορφα σχήματα, ακόμη και ολόκληρα κάστρα. Αναπτύσσουν τη φαντασία και συμβάλλουν σε έναν ευχάριστο ελεύθερο χρόνο.

Τι είναι η κινητική άμμος

Τα σετ κινητικής άμμου είναι μια δημοφιλής επιλογή για παιχνίδι στο σπίτι και στην άμμο της πίσω αυλής. Το περιεχόμενο του κουτιού είναι κατάλληλο για την εκμάθηση των χρωμάτων και των σχημάτων, την ανάπτυξη της φαντασίας και τη βελτίωση των λεπτών κινητικών δεξιοτήτων. Οι δραστηριότητες με αυτό το είδος υλικού άμμου έχουν επίσης θετικό αντίκτυπο στα υπερκινητικά παιδιά, στα οποία η διαρκής προσοχή δεν είναι καλή και υπάρχει ανάγκη εφαρμογής εναλλακτικών μεθόδων για την αύξηση της.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματά της

Τα οφέλη του παιχνιδιού με την κινητική άμμο δεν είναι λίγα. Με αυτό, μπορείτε να οργανώσετε συναρπαστικές και ευχάριστες δραστηριότητες που θα απασχολήσουν το παιδί σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι για ώρες. Εδώ είναι τα πλεονεκτήματά του:

  • δημιουργία φιγούρων στο σπίτι και οργάνωση υπαίθριων παιχνιδιών - κάστρα με άμμο, συνδυασμοί χρωμάτων σε μπουκάλι, σχήματα ζώων και άλλες ιδιαίτερες δομές μπορούν να δημιουργηθούν με τη βοήθεια κινητικής άμμου, κατάλληλης για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
  • είναι απολύτως ασφαλής - η σύνθεσή της είναι εντελώς ακίνδυνη, γεγονός που την καθιστά κατάλληλη και για μικρότερα παιδιά, επιδεικνύοντας δημιουργικές ικανότητες σε νεαρή ηλικία.
  • βοηθά στη μείωση των επιπέδων άγχους - απασχολεί τα μικρά σε ήρεμα παιχνίδια στα οποία μπορούν να αφοσιωθούν για ώρες, κάτι που είναι χρήσιμο για την επίτευξη συναισθηματικής ισορροπίας.
  • δεν στεγνώνει - ακόμα κι αν αφήσετε το περιεχόμενο της άμμου έξω από το κουτί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, οι ιδιότητές της θα παραμείνουν αμετάβλητες.
  • Έχει υψηλή πλαστικότητα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί επανειλημμένα - ένας ακόμη λόγος για να στοιχηματίσετε σε τέτοια play set, των οποίων οι δείκτες απόδοσης είναι εντυπωσιακοί.

Η εργασία με κινητική άμμο είναι πολύ ευχάριστη και μπορεί να συμμετέχει όλη η οικογένεια σε αυτήν. Στην ενότητα θα βρείτε επίσης πολύχρωμες και αρωματικές επιλογές για ακόμα πιο διαδραστικά αποτελέσματα. Αυτό το είδος ψυχαγωγίας διατίθεται σε προσιτές τιμές και υπόκειται σε θετικές κριτικές από τους χρήστες. Αγοράστε το από τη Raya Toys και απολαύστε άψογη ποιότητα!