Ομάδα 1/2/3 από 9 έως 36 κιλά

Φίλτρα
ανά σελίδα

24 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

24 είδη

Η επιλογή ενός παιδικού καθίσματος αυτοκινήτου είναι πολύ σημαντική όταν έχετε παιδί. Κάθε γονιός πρέπει να επιλέξει αυτό που κάνει το παιδί να νιώθει απόλυτα ασφαλές όταν ταξιδεύει μαζί. Ανάμεσα στον τεράστιο αριθμό πραγμάτων που χρειάζεται για το παιδί σας, ίσως το πιο σημαντικό είναι να αποκτήσετε ένα παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου 9-36 κιλών με επιλογή ύπνου για τον μικρό σας θησαυρό. Στην Raya Toys θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία από λειτουργικά καθίσματα αυτοκινήτου 9-36 κιλών. εμπίπτει στην ομάδα 1/2/3. Μη διστάσετε λοιπόν και επιλέξτε γρήγορα το μοντέλο που σας αρέσει περισσότερο σύμφωνα με τα κριτήριά σας.

Τι πρέπει να γνωρίζουμε για τα καθίσματα αυτοκινήτου 9-36 κιλά.

Αυτά τα μοντέλα χρησιμοποιούνται για παιδιά από 9 μηνών έως 12 ετών. Υπάρχουν διάφοροι τύποι παιδικών καθισμάτων αυτοκινήτου με λειτουργία ύπνου, με ή χωρίς ζώνη ασφαλείας. Με τη βοήθεια της πλαστικής σταθερής βάσης, η θέση για γλυκά όνειρα είναι αρκετά δυνατή. Με τα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου διασφαλίζετε τόσο την ψυχική σας ηρεμία όσο και την ασφάλεια του παιδιού σας.

Για πόσο καιρό μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε

Ο χρόνος κατά τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια παιδική καρέκλα εξαρχής εξαρτάται από το μοντέλο που θα επιλέξετε. Ο επόμενος καθοριστικός παράγοντας είναι η ποιότητα των υλικών από τα οποία κατασκευάζεται. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό είναι η σωστή λειτουργία του καθίσματος. Ωστόσο, μετά από περίπου 5 χρόνια καλό είναι να το αντικαταστήσετε με νέο λόγω των σημαντικά μειωμένων λειτουργιών προστασίας.

Πώς να εγκαταστήσετε σωστά στο αυτοκίνητο

Τις περισσότερες φορές, η εγκατάσταση είναι εξαιρετικά γρήγορη και εύκολη μέσω των ζωνών ασφαλείας του αυτοκινήτου ή μέσω του συστήματος ασφαλείας-Isofix, αν φυσικά το αυτοκίνητό σας διαθέτει τα απαραίτητα σημεία Isofix. Σε κάθε περίπτωση, η εγκατάσταση είναι εύκολη και απροβλημάτιστη για όλους τους γονείς.

Γιατί να επιλέξετε από τη Raya Toys

Αν έχετε μια τόσο σημαντική επιλογή, δηλαδή την αγορά του πρώτου καθίσματος αυτοκινήτου για τον μικρό σας θησαυρό, μη διστάσετε και αναζητήστε το στη Raya Toys.Εδώ θα βρείτε κάθε είδους παιδικά και βρεφικά μοντέλα κατάλληλα για κάθε επιτηδευμένο γούστο. Μαζί μας θα παρέχετε εύκολα, γρήγορα και άνετα όλα όσα χρειάζεται το μωρό σας από τις πρώτες στιγμές. Στο Raya Toys θα βρείτε εξαιρετικά λεπτομερείς και ακριβείς πληροφορίες για κάθε προϊόν που προσφέρουμε, πολλές χρήσιμες συμβουλές που σίγουρα θα σας φανούν πολύ χρήσιμες πριν κάνετε μια αγορά και μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας αν έχετε κάποια ερώτηση. δεν ξέρετε η απάντηση. Είναι πάντα χρήσιμο να έχετε έναν έμπιστο βοηθό για το παιδί σας και η Raya Toys το γνωρίζει αυτό.