Κατασκευές για παιδιά

Φίλτρα
Σελίδα
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 531

Φίλτρα
Σελίδα
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 531

Κατασκευές για παιδιά

Οι κατασκευές είναι ένα από τα πιο χρήσιμα παιχνίδια για την ανάπτυξη της σκέψης και της λογικής των παιδιών. Τι ακριβώς θα ήταν σωστό για το παιδί σας;

Τι είδη παιδικών κατασκευαστών μπορείτε να βρείτε στην Raya Toys

  • Baby με μεγάλα στοιχεία από τη σειρά Lego - Duplo My First και Duplo Town. Κατάλληλο για παιδιά από 1,5 έως 3 ετών ή από 3 έως 5 ετών.
  • Lego Juniors. Σχετικά απλές κατασκευές για παιδιά από 4 έως 7 ετών.
  • Πριγκίπισσα της Disney. Μια σειρά από Lego και Disney με χαρακτήρες που συνήθως αρέσουν στα κορίτσια.
  • Lego Ninjago, Star Wars, Harry Potter και άλλοι. Οι χαρακτήρες από τις αγαπημένες σας παιδικές ταινίες είναι εδώ με διάφορα όπλα, οχήματα και κτίρια. Μια μεγάλη φιγούρα του Γιόντα, ένα διαστημόπλοιο με φιγούρες Lego του Λουκ Σκαϊγουόκερ και του Νταρθ Βέιντερ ή ένα κάστρο σε σχήμα Χόγκουαρτς και μια φιγούρα του Χάρι Πότερ; Η επιλογή είναι δική σου.;
  • Sluban Η μάρκα προσφέρει ποιοτικές παιδικές μάσκες με διαφορετικά θέματα, χωρισμένα ανά ηλικιακές ομάδες.
  • Brick. Μοντέλα αυτοκινήτων, μετασχηματιστές κ.λπ.
  • Μοντέλα με πολλά τουβλάκια, χωρίς συγκεκριμένο σχέδιο διάταξης. Μπορείτε να αφήσετε ελεύθερα τη φαντασία σας και να χτίσετε με το παιδί σπίτια, ζώα, τοίχους, αυτοκίνητα και ότι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε.
  • Παιδικοί οικοδόμοι με ζωάκια, γεωμετρικά σχήματα, μπλοκ δικτυωτών και πολλά άλλα.

Πώς να επιλέξετε κατασκευές για το παιδί σας

Αν ψάχνετε για ένα δώρο για τα μικρά, τότε θα πρέπει να εστιάσετε σε μοντέλα με μεγάλα εξαρτήματα. Οι περισσότερες επιλογές για μωρά έχουν σχεδιαστεί για παιδιά ενάμισι ετών. Με τη βοήθεια του γονιού μαθαίνουν την επιδεξιότητα και πώς να τακτοποιούν λογικά τα μέρη.

Ανάμεσα στα προϊόντα της Raya Τoys θα βρείτε εύκολα το δρόμο σας ανάλογα με την ηλικία. Στο μενού μπορείτε να επιλέξετε τους κατασκευαστές κατάλληλους για την ηλικία του παιδιού σας. Η ελάχιστη ηλικία των μοντέλων μωρών είναι το 1,5 έτος και δεν υπάρχει μέγιστο όριο. Οι πιο εξελιγμένοι κατασκευαστές είναι αγαπημένοι τόσο των εφήβων όσο και των γονιών τους.

Εξερευνήστε τις διάφορες παιδικές σειρές. Είτε το παιδί σας είναι λάτρης του Star Wars, του Ninjago, των υπερήρωων ή του Frozen, είτε προτιμά να τρέχει πόλεις, να παίζει με αυτοκίνητα ή αεροπλάνα, έχετε πολλές επιλογές για να το κάνετε χαρούμενο.

Γιατί να αγοράσετε από την Paradise Toys

Οι κατασκευαστές είναι ένα δώρο που ευχαριστεί μικρούς και μεγάλους, κορίτσια και αγόρια. Είναι ιδανικά για κάθε σκεπτόμενο δημιουργικό παιδί. Μαζί μας στη Raya Toys θα βρείτε πολλά επώνυμα μοντέλα από τις τελευταίες σειρές κορυφαίων εμπορικών σημάτων.

Οι τιμές είναι ελκυστικές και μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τις σούπερ προσφορές.