Οικογενειακά επιτραπέζια παιχνίδια

Φίλτρα
Σελίδα
 • Διαβάζετε αυτή τη στιγμή τη σελίδα 1
 • Σελίδα 2
 • Σελίδα Επόμενο
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 80

Φίλτρα
Σελίδα
 • Διαβάζετε αυτή τη στιγμή τη σελίδα 1
 • Σελίδα 2
 • Σελίδα Επόμενο
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 80

Τι σου αρέσει να κάνεις με τα παιδιά; Το περπάτημα είναι μια ξεκάθαρη απάντηση. Αλλά εφαρμόζονται σε καλό καιρό. Τι κάνετε όμως όταν έξω είναι σκοτεινά , έχει κρύο και τα παιδιά χρειάζονται δραστηριότητα; Πώς να αποφύγετε τα τηλέφωνα; Η πρότασή μας είναι απλή και αποδεδειγμένη: επιτραπέζια παιχνίδια.

Συχνά δεν έχουμε χρόνο σχεδόν για τίποτα και οι στιγμές με την οικογένεια μικραίνουν. Εργασία, εργασία και ένα σωρό άλλες επείγουσες εργασίες που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Η ψυχαγωγία μένει έξω και τα παιδιά μας αναγκάζονται να αναζητήσουν τρόπους να γεμίσουν τον ελεύθερο χρόνο τους. Η μαμά και ο μπαμπάς είναι πάντα απασχολημένοι και οι κοινές δραστηριότητες αποδεικνύονται «αδύνατη αποστολή». Αλλάξτε το με τη Raya Toys.

Τα οικογενειακά επιτραπέζια παιχνίδια είναι ένας έξυπνος και διασκεδαστικός τρόπος για να περάσετε αξέχαστες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι διασκεδαστικά, συναρπαστικά και ακόμη και εκπαιδευτικά. Είναι κατάλληλα για μεγαλύτερα παιδιά που διψούν για νέες γνώσεις και βελτιώνουν τις στρατηγικές τους δεξιότητες, αλλά και τα μικρότερα μπορούν να συμμετέχουν στο παιχνίδι.

Τι είναι ένα οικογενειακό επιτραπέζιο παιχνίδι

Είναι εντελώς διασκεδαστικό, κατάλληλο για μικρούς και μεγάλους. Μπορεί να βρεθεί μια ποικιλία ειδών, καθένα από τα οποία είναι προσαρμοσμένο σε μια συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα. Μαζί μας στο ηλεκτρονικό κατάστημα Raya Toys θα βρείτε προσφορές τόσο για μικρότερα παιδιά όσο και για εφήβους. Ακόμη και οι γονείς μπορούν να διασκεδάσουν με το οικογενειακό επιτραπέζιο παιχνίδι, που φέρνει κοντά όλη την οικογένεια! Η καλή διάθεση είναι στον αέρα και όλοι είναι ενθουσιασμένοι με το απροσδόκητο τέλος.

Τι είδη επιτραπέζιων παιχνιδιών είναι διαθέσιμα

 • Ανάλογα με την ηλικία. Τα επιτραπέζια παιχνίδια είναι ενδιαφέροντα τόσο για μικρά όσο και για μεγαλύτερα παιδιά. Ανάμεσα στα μοντέλα υπάρχουν είδη που έχουν περιορισμό ηλικίας και προτείνονται για μεγαλύτερα. Αυτό γίνεται τόσο λόγω των συνθηκών - μπορεί να είναι πιο περίπλοκα για τα μικρά παιδιά, όσο και λόγω του θέματος - ορισμένα επιτραπέζια παιχνίδια είναι εγκληματικά και ερευνούν εγκλήματα, άλλα είναι φανταστικά και στροβιλίζουν τέρατα και πολλά άλλα. Πριν παραγγείλετε το αντίστοιχο παιχνίδι, δείτε την περιγραφή του σχετικά με την ελάχιστη συνιστώμενη ηλικία των παικτών: 5 ετών, 6 ετών, 7 ετών, 12 ετών κ.λπ.
 • Κλασσικά. Στην ενότητα θα βρείτε επιτραπέζια ψυχαγωγία, αγαπημένη πολλών γενεών: Γκρινιάρης, σκάκι, κύβος του Ρούμπικ.
 • Επιτραπέζια παιχνίδια. Η δράση λαμβάνει χώρα σε έναν αγωνιστικό χώρο, όπου οι παίκτες κάνουν κινήσεις και χτίζουν διαφορετικές στρατηγικές.
 • Μονόπολη. Διατίθενται ποικιλίες για διαφορετικά θέματα. Ο κοινός παρονομαστής είναι ότι οι συμμετέχοντες αγοράζουν και πάλι ακίνητα, κερδίζουν πόντους και ανταγωνίζονται μεταξύ τους, αλλά η δομή είναι σύμφωνη με το αντίστοιχο θέμα: Pac Man, Fortnite, LOL Surprise, κ.λπ.
 • Εκπαιδευτικά. Τονώστε την αριθμητική, την ανάγνωση , τη γενική κουλτούρα.
 • Για επιδεξιότητα. Σε ορισμένους τύπους τραπεζιών πρέπει να χτίσετε έναν πύργο από διαφορετικά στοιχεία, σε άλλους - για να τραβήξετε μπαστούνια, σε άλλους για να χτυπήσετε το στόχο.
 • Αστεία. Είναι πιθανό οι κύριοι χαρακτήρες να είναι φαντάσματα ή να πρέπει να βρείτε τη μύγα σε μια πλαστική πίτσα… Υπάρχουν δεκάδες προσφορές και διασκεδαστικά οικογενειακά μαθήματα είναι εγγυημένα.
 • Για αγόρια ή κορίτσια
 • Για εφήβους. Εδώ θα βρείτε διάφορα παιχνίδια με δωμάτια απόδρασης, εγκληματικά μυστήρια και μαγικούς κόσμους.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματά τους

Η οικιακή επιτραπέζια ψυχαγωγία διεγείρει τη φαντασία και την περιέργεια των παιδιών. Μερικά από τα είδη περιλαμβάνουν πολλά ενδιαφέροντα γεγονότα που σας επιτρέπουν να ταξιδέψετε σε σαφάρι στην Αφρική ή να εξερευνήσετε  αξιοθέατα, για να μάθετε ιστορικά γεγονότα. Άλλοι απαιτούν την ανάπτυξη στρατηγικής σκέψης και φαντασίας.

Μια πολύ σημαντική λειτουργία αυτών των οικογενειακών διασκεδαστικών παιχνιδιών είναι η συνοχή. Είναι μια ευκαιρία για παιδιά και γονείς να διασκεδάσουν και να εργαστούν ως ομάδα.

Όλοι μπορούν να απολαύσουν το οικογενειακό επιτραπέζιο παιχνίδι. Φέρνει μαζί του πολλά οφέλη, τα οποία για τα μικρά είναι και τα πιο απτά:

 • Γρήγορη και εύκολη εκμάθηση χρωμάτων και αριθμών.
 • Ανάπτυξη συγκέντρωσης
 • Βελτίωση της αναλυτικής σκέψης.
 • Εκπαίδευση στην ομαδική εργασία και τη συνεργασία.
 • Εκμάθηση ξένων γλωσσών κ.λπ.

Η βελτίωση και η απόκτηση νέων γνώσεων είναι μέρος των προσφορών της οικογένειας επιτραπέζιων υπολογιστών. Έχουν σχεδιαστεί όχι μόνο για να μας διασκεδάζουν, αλλά και να μας εμπλουτίζουν. Αν δεν έχετε αποκτήσει ακόμα ένα τέτοιο εργαλείο, ήρθε η ώρα να το κάνετε. Έχουμε κάτι να σας προσφέρουμε σε λογικές τιμές. Μην τα χάσετε και μην αφήνετε τα παιδιά σας να παίζουν μόνα τους.

Γιατί να επιλέξετε από την Raya Toys

Ψάχνετε για το τέλειο δώρο; Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Raya Toys έχουμε κάτι να προσφέρουμε για κάθε ηλικία. Περιηγηθείτε στον πλούσιο κατάλογό μας με τη βοήθεια φίλτρων αναζήτησης. Θα βρείτε μεγάλη διασκέδαση για κάθε παιδί. Εάν έχετε έναν συγκεκριμένο προϋπολογισμό για να χωρέσετε, χρησιμοποιήστε την επιλογή αναζήτησης τιμών - μπορείτε να καθορίσετε τις ελάχιστες και μέγιστες τιμές που θα πρέπει να ταιριάζουν τα αποτελέσματα. Μη χάσετε τις ειδικές εκπτώσεις που σας δίνουν την ευκαιρία για πραγματικά φθηνά ευρήματα.

Από την Raya Toys γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να νιώθει ένας γονιός