Για προετοιμασία προσχολικής ηλικίας

Φίλτρα
ανά σελίδα

21 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

21 είδη

Τα εκπαιδευτικά παιδικά παιχνίδια είναι εκείνα που, ταυτόχρονα με την προσχολική προετοιμασία, είναι διασκεδαστικά και ενδιαφέροντα για τα παιδιά. Αναπτύσσουν την ικανότητά τους να υπολογίζουν, να διαβάζουν, να γράφουν, να συγκεντρώνονται και να γνωρίζουν τον κόσμο και το περιβάλλον γύρω τους.

Γιατί τα παιχνίδια προσχολικής ηλικίας είναι χρήσιμα

Εκτός του ότι διασκεδάζουν τα μικρά σε αυτή την ηλικία, βοηθούν στην εξέλιξή τους και στο εκπαιδευτικό κομμάτι. Είναι τόσο αποτελεσματικά γιατί η καλύτερη μάθηση γίνεται μέσα από το παιχνίδι. Διασκεδάζοντας στην καθημερινότητά τους, αυξάνουν τις δεξιότητές τους στην αναγνώριση γραμμάτων και αριθμών και των ενεργειών που τους συνοδεύουν. Τα παιχνίδια προσχολικής ηλικίας ενισχύουν την αγάπη των παιδιών για τα ζώα, τη μουσική, τα ταξίδια, τη φύση και πολλά άλλα. Όλα αυτά είναι πολύ χρήσιμα για την ανάπτυξή τους.

Ποια βοηθήματα για την προσχολική προετοιμασία μπορείτε να βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα Raya Toys

Η γκάμα τέτοιων βοηθημάτων είναι εξαιρετικά πλούσια και ποικίλη. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ:

     1. Εκπαιδευτικοί φορητοί υπολογιστές προσχολικής ηλικίας

Αυτές οι καινοτόμες ομάδες παιχνιδιών που διατίθενται στην αγορά είναι πολύ διασκεδαστικές και ενδιαφέρουσες για τα παιδιά ακόμα και όταν είναι μικρότερα. Περιλαμβάνουν πολλή διασκέδαση και 40 σχέδια μαθημάτων από το πρόγραμμα. Το παιδί μπορεί να μάθει αγγλικά, γαλλικά, μαθηματικά, μουσική και πολλά άλλα. Υπάρχει επίσης ένα ειδικό παιχνίδι κουίζ καθώς και μια αναφορά προόδου.

     2. Παιχνίδια με κανόνες

Τέτοια είναι τα διαφορετικά μοντέλα ντόμινο, ειδικά μοντέλα για την εκμάθηση ορισμένων κοινωνικών και άλλων δεξιοτήτων από το παιδί, όπως η δημιουργία συνδέσεων, αντιθέσεων, πώς να γνωρίζεις την ώρα, πώς να μετράς, να μαθαίνεις αγγλικά και άλλα.

     3. Μαγνητικά βιβλιαράκια

Με αυτά τα εκπαιδευτικά παιχνίδια, το παιδί θα αναπτύξει τη λογική του σκέψη, τις κινητικές του δεξιότητες, τη δημιουργικότητά του και τη φαντασία του. Ένα πολύ διασκεδαστικό και χρήσιμο παιχνίδι για κάθε παιδί.

Ανάμεσα στις πολλές προτάσεις σίγουρα θα βρείτε κάτι που θα γίνει το αγαπημένο παιχνίδι του παιδιού σας.

Γιατί να μας επιλέξετε;

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα η ποικιλία είναι αρκετά μεγάλη. Προσπαθήσαμε να προσφέρουμε στον κατάλογό μας μόνο επαληθευμένες μάρκες παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων αυτών για προσχολική ηλικία, τα οποία είναι υψηλής ποιότητας. Θα διασφαλίσουν ότι το παιδί σας θα ψυχαγωγηθεί καθώς και θα μάθει μια ποικιλία νέων πραγμάτων. Οι τιμές στις οποίες προσφέρουμε τα προϊόντα μας είναι προσιτές και ανταγωνιστικές. Τα είδη πληρούν τα ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας. Μπορείτε να παραγγείλετε όλα τα προϊόντα και να τα παραλάβετε με γρήγορη παράδοση στο σπίτι σας ή στο γραφείο της εταιρείας ταχυμεταφορών.