Μάρσιποι

Φίλτρα
ανά σελίδα

10 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

10 είδη

Πότε να χρησιμοποιήσετε ένα μάρσιπο για μωρά

Αν και στην αρχή οι νέοι γονείς διστάζουν για το τι είναι καλό για το μωρό, τι του αρέσει και τι όχι, είναι ξεκάθαρο οι βόλτες όλων: τα παιδιά τα λατρεύουν. Πότε πρέπει να είναι η βόλτα σε μάρισπο; Κοίτα!

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα μάρσιπο

Ο μάρσιπος, όπως υποδηλώνει το όνομά του, είναι εμπνευσμένο από την άγρια ​​ζωή, τον τρόπο με τον οποίο το ομώνυμο ζώο κουβαλά το δικό του μαζί του για λίγους μήνες μετά τη γέννησή του. Αυτό το δημοφιλές gadget για μωρά είναι ένα είδος σακιδίου πλάτης που είναι εξαιρετικά χρήσιμο για τον γονέα. Με αυτό, κουβαλάει το μωρό μαζί του ενώ τα χέρια του παραμένουν ελεύθερα. Τα παιδιά αισθάνονται υπέροχα μέσα τους επειδή είναι κοντά στη μαμά (ή τον μπαμπά) και βλέπουν τον κόσμο από διαφορετική οπτική γωνία.

Πότε χρειαζόμαστε ένα μάρσιπο

  • Σε αστικό περιβάλλον. Είναι εξαιρετικά πρακτικό για μια βόλτα στην πόλη. Με αυτό μπορείτε εύκολα να ανεβείτε σκάλες, μέσα μαζικής μεταφοράς και άλλα εμπόδια που το καρότσι θα ήταν δύσκολο να ξεπεραστεί.
  • Σε ταξίδι. Είναι κατάλληλο και για βόλτα στη φύση. Με αυτό μπορείτε να πάρετε το μωρό όσο πιο μακριά μπορείτε να σταθείτε.
  • Στο σπίτι. Οι γονείς χρησιμοποιούν επίσης το μάρσιπο στο σπίτι. Όταν το παιδί σας είναι ανήσυχο και έχετε οικιακές δουλειές να κάνετε, αυτό το προϊόν βοηθά στο να συνδυάσετε το κουβάλημα ενός μωρού και να κάνετε άλλες δραστηριότητες.

Για μωρά σε ποια ηλικία είναι κατάλληλη

Ο μάρσιπος δεν χρησιμοποιείται πριν το μωρό είναι 6 μηνών. Συνιστάται από τους ορθοπεδικούς να μην χρησιμοποιείται για περισσότερο από μερικές ώρες. Το πρόβλημα είναι ότι τα πόδια και οι γοφοί δεν είναι στη σωστή θέση. Είναι επίσης σημαντική η καλή στήριξη της σπονδυλικής στήλης να είναι σε κατάλληλη θέση και όχι να την επιβαρύνει.

Στο μάρσιπο για μεγαλύτερα μωρά,αυτά μπορούν να μεταφερθούν μπροστά ή στο πίσω μέρος του γονέα. Σε αυτά το παιδί μπορεί να μεταφερθεί στραμμένο προς τα εμπρός (στην κατεύθυνση της κίνησης).

Γιατί να επιλέξετε ένα μάρσιπο από τη Raya Τoys

Σας προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα απόπαιδικά και βρεφικά προϊόντα από αξιόπιστους κατασκευαστές. Δεν επιτρέπουμε στον κατάλογό μας τίποτα άλλο εκτός από κορυφαία ποιότητα σε προσιτές τιμές. Αυτές είναι οι προτεραιότητες που οδηγούν για την Raya Toys.

Στo ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για το μωρό και το παιδί από την πρώτη του μέρα μέχρι τα σχολικά του χρόνια. Μπορείτε να περιηγηθείτε, να χαρτογραφήσετε, να συγκρίνετε και να κάνετε αγορές όλο το εικοσιτετράωρο. Η παράδοση έρχεται σε εσάς γρήγορα. Το μάρσιπο για το μωρό σας σας περιμένει σε μας!