Παζλ για τα μικρά

Φίλτρα
Σελίδα
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 83

Φίλτρα
Σελίδα
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 83

Παζλ για τα πιτσιρίκια

Μια δραστηριότητα για μικρούς και μεγάλους. Αν πιστεύετε ότι το παιδί σας είναι πολύ μικρό για να παίζει με παζλ, τότε δείτε τις προτάσεις της Raya Toys και δείτε μόνοι σας.

Ποια είναι τα καταλληλότερα

Καλό είναι να αναπτύσσεται η νοητική δραστηριότητα των παιδιών όσο είναι πολύ μικρά. Για να το κάνετε αυτό, επιλέξτε ένα παζλ που θα σας βοηθήσει. Μπορούμε να τα χωρίσουμε σε διάφορες κατηγορίες:

  • μωρά από 1 έως 2 ετών.
  • παιδιά έως 4 ετών.

Ως προς το από τι αποτελείται, τα χωρίζουμε σε:

  • ξύλινα
  • από καουτσούκ
  • από χαρτόνι
  • από νεοπρένιο

Αυτά είναι τα πιο κατάλληλα μοντέλα για τα μικρά, καθώς είναι εξαιρετικά ασφαλή και, ταυτόχρονα, πολύ ενδιαφέροντα για τα παιδιά. Όσον αφορά τα μωρά, οι καλύτερες επιλογές είναι τα ειδώλια από χαρτόνι που πρέπει να τοποθετήσει το παιδί στα σωστά σημεία. Συνήθως, τα παζλ μωρών απεικονίζουν διαφορετικά ζώα ή αγαπημένους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων - για παράδειγμα τη Μάσα και την Αρκούδα. Είναι κατάλληλα για ηλικίες 1 έως 4 ετών.

Από ποιους τύπους και είδη μπορείτε να επιλέξετε

Χάρη στην Raya Toys, έχετε μια ευρεία επιλογή. Ένα από τα πιο δημοφιλή παζλ για παιδιά είναι το λαστιχένιο, το οποίο είναι τοποθετημένο στο πάτωμα. Γίνεται σαν χαλί στο οποίο μπορούν να σκαρφαλώσουν τα μωρά και να παίξουν τα μεγαλύτερα. Το χαλί είναι με το βουλγαρικό αλφάβητο, καθώς τα γράμματα βγαίνουν και ξανασυναρμολογούνται. Υπάρχουν επίσης παραλλαγές στις οποίες το αλφάβητο αντικαθίσταται από άλλα σχήματα. Πολύ εύκολο στη συναρμολόγηση είναι τα ξύλινα είδη, στα οποία πρέπει να τοποθετηθούν ολόκληρες φιγούρες. Ακόμα κι αν σας φαίνεται εξαιρετικά εύκολο, δεν είναι ακριβώς έτσι για τα μικρά. Χάρη σε αυτόν, αναπτύσσουν νοητική δραστηριότητα και ακόμη και φαντασία. Ας μην παραμελήσουμε τα τυπικά παζλ από χαρτόνι. Για τα μικρότερα, είναι κατασκευασμένα από μεγάλα και ανθεκτικά μέρη. Βοηθούν στη μελέτη διαφορετικών σχημάτων και μερών με τη μορφή πολύχρωμων και διασκεδαστικών παιχνιδιών. Και αν θέλετε να βρείτε ακόμα περισσότερη δραστηριότητα για τα παιδιά σας - η Raya Toys παρέχει μοντέλα που, μετά τη συναρμολόγηση, πρέπει να είναι χρωματιστά.

Γιατί να εμπιστευτείτε την Paradise Toys

Το πιο σημαντικό από όλα, τα παιχνίδια που προσφέρονται είναι ασφαλή και υψηλής ποιότητας, κάτι που δεν θα έβλαπτε το πιο πολύτιμο πράγμα σας - τους κακοποιούς σας. Προσφέρουμε επίσης μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και παιχνιδιών για να εκπληρώσουμε την επιθυμία κάθε παιδιού. Τα παιχνίδια που αναπτύσσουν νοητική δραστηριότητα είναι σημαντικά τόσο για μικρούς όσο και για μεγάλους, γι' αυτό σε εμάς θα βρείτε παζλ για όλες τις ηλικίες. Είτε το χρειάζεστε για αγόρι είτε για κορίτσι, είτε θέλετε να είναι σε μορφή χαλιού στο πάτωμα είτε με ξύλινα μέρη, αυτό είναι το κατάλληλο μέρος για να το βρείτε. Κάντε τα παιδιά σας χαρούμενα με τους αγαπημένους τους χαρακτήρες και γεμίστε το χρόνο τους με γεμάτα παιχνίδια και δραστηριότητες. Επιλέξτε τα ως δώρο που σίγουρα θα σας αρέσει και θα θυμάστε.