Καπέλα, σκουφάκια, κορδέλες

Φίλτρα
ανά σελίδα

30 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

30 είδη

Καπέλα, σκουφάκια, κορδέλες

Τα αξεσουάρ αποτελούν σημαντικό κομμάτι της ένδυσης για μικρούς και μεγάλους. Ολοκληρώνουν το παιδικό ντύσιμο, φέρνουν μια ενδιαφέρουσα προφορά και κάνουν το ρούχο να φαίνεται αψεγάδιαστο. Ακόμη και τα μωρά φαίνονται πιο γλυκά όταν φορούν ένα μοντέρνο κορδόνι ή καπέλο για το καλοκαίρι/χειμώνα. Μην υποτιμάτε τη συμβολή των μικρών λεπτομερειών και ανακαλύψτε έναν ολόκληρο κόσμο ομορφιάς και πρωτόγνωρες προσφορές μαζί μας στο Rayatoys.

Τι είδη παιδικών και βρεφικών καπέλων θα δείτε

Τα παιδικά και βρεφικά καπέλα μπορούν να φορεθούν σχεδόν κάθε εποχή. Τα καλοκαιρινά μοντέλα προστατεύουν το κεφάλι από τον καυτό ήλιο και τα χειμερινά έχουν στόχο να κρατήσουν ζεστό το μικρό παιδί. Εκτός από τις καθαρά πρακτικές τους ιδιότητες, τα αξεσουάρ για το μωρό και το παιδικό κεφάλι είναι μια εξαιρετική επιλογή γιατί τονίζουν τέλεια τα κομψά ρούχα του παιδιού.

Μαζί μας στη Rayatoys θα έχετε πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα προσφορών για μωρά και παιδιά, οι οποίες είναι διαθέσιμες σε μια ποικιλία επιλογών για αγόρια και κορίτσια:

  • Μοντέλα με γείσο(καλοκαιρινά)
  • Πλεκτά παιδικά σκουφάκια και κορδέλες
  • Προτάσεις για νεογέννητα μωρά
  • Παραλλαγές με αυτιά και εικόνες ζώων κ.λπ.

Επιλέξτε ένα καπέλο για τον ήλιο και ένα σκουφάκια για το χειμώνα. Και οι κορδέλες είναι ένας καλός τρόπος για να προσθέσετε λίγη περισσότερη γοητεία στην εμφάνιση του παιδιού και του μωρού σας.

Για ποιους είναι κατάλληλα

Οι κορδέλες και τα καπέλα για μωρά είναι κατάλληλα για τις περισσότερες ηλικιακές ομάδες: από 0 μηνών έως 4 ετών. Είναι επίσης απαραίτητα αγαθά γιατί προστατεύουν το κεφάλι από τις βλαβερές συνέπειες των καιρικών συνθηκών έξω. Για να μην εκτεθεί το παιδί στον κίνδυνο του ηλιακού εγκαύματος ή του κρυολογήματος, θα πρέπει να είναι επαρκώς ντυμένο ανάλογα με την εποχή και η παρουσία αξεσουάρ κεφαλής στην τουαλέτα είναι υποχρεωτική.

Σε τι μεγέθη είναι διαθέσιμα

Το μέγεθος των παιδικών καπέλων και κορδονιών είναι αρκετά σχετικό, καθώς μερικά από τα παιδιά είναι μικρά και αυτό τους επιτρέπει να φορούν αξεσουάρ αυτού του τύπου, που προορίζονται για μικρότερες ηλικίες. Αυτό δεν πρέπει να ενοχλεί καθόλου τον γονιό, γιατί σε αυτή την περίπτωση η άνεση είναι το πιο σημαντικό. Η ομάδα της Rayatoys θα το προσφέρει σε αφθονία και θα πρέπει να επωφεληθείτε πλήρως από τις μεγάλες προσφορές για βρεφικά και παιδικά αξεσουάρ κεφαλής, που έχουμε επιλέξει για εσάς στα παρακάτω μεγέθη:

  • Από 0 εώς 3 μηνών
  • Από 3 εώς 6 μηνών
  • Από 6 εώς 9 μηνών
  • Από 9 εώς 12 μηνών
  • Από 12 εώς 18 μηνών
  • Από 1 εώς 4 ετών.

Ξεκινήστε να διδάσκετε στο παιδί σας πώς να ντύνεται κομψά και μοντέρνα από μικρή ηλικία. Δημιουργήστε μια κουλτούρα μόδας σε αυτό και μετατρέψτε το ντύσιμο το πρωί σε μια ευχάριστη ιεροτελεστία για όλη την οικογένεια. Επιλέξτε Rayatoys και θα σας παρουσιάσουμε όλη την ομορφιά του κόσμου!