Σουβενίρ και δώρα

Φίλτρα
ανά σελίδα

30 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

30 είδη

Πώς να επιλέξετε το σωστό δώρο για τη μέλλουσα μητέρα;

Η μεγάλη μέρα είναι μπροστά για την καλύτερή σου φίλη, αδερφή, γνωστή, που περιμένει παιδί και εσύ αναρωτιέσαι τι δώρο να της διαλέξεις. Φυσικά, αυτό θα είναι ένα δώρο τόσο για εκείνη όσο και για το παιδί. Νομίζεις ότι αν της κάνεις ένα προσωπικό δώρο για εγκύους, θα αποφασίσει ότι παραμελείς το μωρό και αν κάνεις δώρο στο μελλοντικό παιδί, την αγνοείς. Καθένας από εμάς είχε αυτές τις σκέψεις, και αυτό είναι φυσικό. Το καλύτερο δώρο για τις έγκυες μέλλουσες μαμάδες για γενέθλια ή προσωπικές διακοπές πρέπει πάντα να προέρχεται από την καρδιά. Και αν δεν είστε σίγουροι, μπορείτε πάντα να τη ρωτήσετε αν θα απολάμβανε ένα προϊόν που μπορούν να χρησιμοποιήσουν και οι δύο ή αν περιμένει κάτι για τον εαυτό της. Μεταξύ των απόψεων για τις έγκυες γυναίκες στο Διαδίκτυο διαβάζουμε ότι στην πραγματικότητα είναι πολύ δεισιδαιμονικές και δεν θέλουν να αποκαλύψουν την εγκυμοσύνη τους και όταν για ευνόητους λόγους δεν μπορούν να το κρύψουν, δεν θέλουν να λαμβάνουν δώρα που σχετίζονται με τον επερχόμενο τοκετό για αυτές ή για το μωρό, μόνο και μόνο από δεισιδαιμονία. Επομένως, είναι πολύ σημαντικό σε αυτή τη συνομιλία με την κοπέλα σας να μάθετε - εάν είναι δεισιδαίμονα ή όχι ή αν υπάρχει ένας μικρός δισταγμός, να την καθησυχάσετε ότι δεν μπορούν να γίνουν όλες οι αγορές αμέσως μετά τη γέννηση, όταν θα υπάρχει μόνο ανάγκη για ξεκούραση.

Τι προτάσεις θα βρείτε στη Raya Toys;

Στα καταστήματα της Raya Toys θα βρείτε ποικιλία δώρων τόσο για εγκύους όσο και για το αγέννητο μωρό. Η μεγαλύτερη επιτυχία όμως ήταν τα μενταγιόν  για εγκύους. Είναι σχεδιασμένα για διακόσμηση, δείχνουν υπέροχα και έχουν ποικίλα χαρακτηριστικά. Οι κυρίες κάνουν στροβιλιστικές κινήσεις με το μετάλλιο για τις εγκύους μπροστά στην κοιλιά τους και η ηφαιστειακή πέτρα που περιέχεται σε αυτό κυλά στους τοίχους του και δημιουργεί ευχάριστα ηχητικά κύματα για καταπραϋντική και αίσθηση προστασίας. Μερικές από τις πέτρες είναι κατάλληλες και για αρωματοθεραπεία. Παρέχονται κορνίζες και κάποιες άλλες ιδέες για μωρά και παιδιά, όπως ένα άλμπουμ έκπληξη ή ένα άλμπουμ φωτογραφιών με αγαπημένους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων. Ανάμεσα στα ενδιαφέροντα αντικείμενα είναι τα τρισδιάστατα κουτιά με χρήματα της Disney, κουτιά αναμνηστικών - για το πρώτο δόντι, μια μπούκλα, για το πιστοποιητικό γέννησης και άλλα διάφορα.

Γιατί να μας εμπιστευτείτε;

Μπορείτε να εμπιστευτείτε την επιλογή δώρων και αναμνηστικών για εγκύους από την Raya Toys σε κορυφαίες τιμές, καθώς τα προϊόντα μας είναι υψηλής ποιότητας και ανθεκτικά. Είναι όλα σχεδιασμένα για να παραμείνουν για πολλά χρόνια μια ζωντανή ανάμνηση αυτής της ιδιαίτερης περιόδου για όλες τις γυναίκες - της εγκυμοσύνης. Με τον καιρό, το παιδί θα μπορεί να απολαμβάνει να κοιτάζει το κουτί της μνήμης του, να κάνει ερωτήσεις ή να παίζει με τις φιγούρες του Μίκυ και της Μίνι και η μητέρα του θα χαρεί να παρακολουθεί το ενήλικο παιδί της.