Αποστειρωτές

Φίλτρα
ανά σελίδα

20 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

20 είδη

Οι αποστειρωτές σκοτώνουν έως και το 99% των βακτηρίων, φροντίζοντας για την υγεία του μωρού σας. Μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε για μπουκάλια αλλά και για πιπίλες ή σκεύη. Ανεξάρτητα από το αντικείμενο που αποστειρώνετε, ο προκαθαρισμός και το ξέπλυμα είναι απαραίτητος. Υπάρχουν διάφορες μάρκες που προσφέρουν μια ποικιλία χαρακτηριστικών. Μπορούν να χωρέσουν πολλά μπιμπερό ταυτόχρονα και η διαδικασία είναι εξαιρετικά γρήγορη χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε. Κάποια από αυτά έχουν τη δυνατότητα να διατηρήσουν την αποστείρωση για περισσότερο αν δεν έχετε χρόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας και μπορείτε να τα ετοιμάσετε όλα το προηγούμενο βράδυ. Μην υποτιμάτε αυτή τη διαδικασία και δώστε αρκετή προσοχή στην υγιεινή.

Τι αποστειρωτή να αγοράσω

Πώς να επιλέξετε έναν αποστειρωτή; Δείτε τους κύριους τύπους και τα πλεονεκτήματά τους.

Τι είναι οι αποστειρωτές;

Το ανοσοποιητικό σύστημα του μωρού είναι ακόμα ανέτοιμο και δεν του είναι εύκολο να καταπολεμήσει επιβλαβείς μικροοργανισμούς και βακτήρια. Για να μην το περιπλέκουμε άσκοπα, τους πρώτους μήνες των παιδιών προσέχουμε πολύ σοβαρά την υγιεινή τους. Είναι σημαντικό να απολυμάνετε τόσο τα ρούχα που αγγίζουν το δέρμα του μωρού (σιδερώζοντάς τους) όσο και τα πιάτα και τα μπιμπερό από τα οποία τρέφονται. Εδώ είναι ο ρόλος του αποστειρωτή. Όπως υποδηλώνει το όνομά του, η λειτουργία του είναι να καθαρίζει τα μπιμπερό σε σημείο στειρότητας.

Αλλά, προσοχή! Ο ρόλος του αποστειρωτή δεν ακυρώνει το πλύσιμο των φιαλών. Αντίθετα - πρέπει να καθαρίζονται με ζεστό νερό και σαπούνι πριν από την αποστείρωση. Διαφορετικά, η διαδικασία δεν θα είναι αποτελεσματική. Εάν παραμείνουν ίχνη γάλακτος στους τοίχους, το μπουκάλι δεν θα αποστειρωθεί σωστά.

Τι είδη υπάρχουν;

  • Για το φούρνο μικροκυμάτων. Απλό και οικονομικό μοντέλο. Δεν είναι ξεχωριστή συσκευή, αλλά είναι αποτελεσματική μόνο σε συνδυασμό με φούρνο μικροκυμάτων. Μοιάζει με κουτί με θήκες για έως και 5 μπουκάλια. Ζεσταίνει το νερό σε ατμό, ο οποίος απολυμαίνει τα πιάτα. Υπάρχει συνήθως ένα κλιπ για την αφαίρεση των καυτών μπουκαλιών.
    Σακούλες μικροκυμάτων. Αντικαθιστούν το κουτί και δεν πιάνουν χώρο όταν διπλωθούν. Το σετ περιλαμβάνει 5 σακούλες, καθεμία από τις οποίες μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί (έως και 20 φορές).
  • Ηλεκτρικός αποστειρωτής. Είναι και στον ατμό, αλλά ζεσταίνει το νερό με τη δική του θερμάστρα. Μπορεί να είναι 3 σε 1 ή 4 σε 1. Αυτό σημαίνει ότι ορισμένα από τα μοντέλα διαθέτουν ένα καινοτόμο και βολικό σύστημα για την τακτοποίηση φιαλών. Επιπλέον, μπορούν να διατηρήσουν τα μπουκάλια αποστειρωμένα έως και 24 ώρες. Υπάρχουν επίσης αποστειρωτές που προσφέρουν και λειτουργία «μαγειρέματος στον ατμό». Μερικά από τα μέρη του μπορούν να καθαριστούν στο πλυντήριο πιάτων.

Γιατί να εμπιστευτείτε την Paradise Toys

Δεν υπάρχουν τυχαία προϊόντα στις προσφορές μας. Όλες οι προσφορές στις σελίδες του διαδικτυακού μας καταλόγου, καθώς και σε φυσικά καταστήματα παράγονται από κορυφαίες εταιρείες για παιδικά και βρεφικά είδη. Στην ενότητα θα βρείτε αποστειρωτές των Avent, Tommee Tippee, MAM, Cangaroo, Dr. Brown's, Munchkin et al.

Μπορείτε να βασιστείτε στη Raya Τoys για μια ποικιλία ποιοτικών προσφορών σε προσιτές τιμές. Υπάρχουν εκατοντάδες ενεργές προσφορές στις σελίδες μας κάθε μέρα. Επωφεληθείτε από τις ακαταμάχητες προσφορές!