Θρανία και πίνακες

Φίλτρα
Σελίδα
  • Διαβάζετε αυτή τη στιγμή τη σελίδα 1
  • Σελίδα 2
  • Σελίδα Επόμενο
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 59

Φίλτρα
Σελίδα
  • Διαβάζετε αυτή τη στιγμή τη σελίδα 1
  • Σελίδα 2
  • Σελίδα Επόμενο
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 59

Τα έπιπλα για το παιδικό δωμάτιο είναι εξίσου σημαντικά με οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με το μωρό και το παιδί. Στην αρχή τα πιο σημαντικά είναι η συρταριέρα, η κούνια, το κρεβατάκι ή το ρηλάξ και ό,τι άλλο σχετίζεται με τις ευχάριστες ώρες του νεογέννητου.

Ωστόσο όταν πλέον μεγαλώσει και οι επιθυμίες του γίνονται όλο και πιο διαφορετικές. Στη συνέχεια, θα πρέπει να ψάξετε για μια καρέκλα, ένα γραφείο, ένα καβαλέτο αν του αρέσει να σχεδιάζει και άλλα παρόμοια αξεσουάρ. Τα παιδικά γραφεία είναι από τα καλύτερα δώρα που μπορείτε να κάνετε στο παιδί σας. Πάνω τους μπορεί να διασκεδάσει, να ζωγραφίσει και να χρωματίσει και να αρχίσει να προετοιμάζει την εργασία του όταν ξεκινήσει το σχολείο.

Ποια παιδικά θρανία μπορείτε να βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα Raya Toys

Η ποικιλία σε αυτή την κατηγορία είναι αρκετά μεγάλη. Υπάρχουν ποικιλίες για να ικανοποιήσουν κάθε γούστο και κάθε επιθυμία του παιδιού. Τα χρώματα είναι επίσης αρκετά για να συνδυάζονται καλά με κάθε τύπο επίπλου. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ:

     1. Καρεκλάκια και τραπέζια

Στην κατηγορία διατίθενται χωριστά και σετ. Υπάρχουν ξύλινα και μοντέλα από πλαστικό. Τα τελευταία είναι πιο κατάλληλα για μικρότερα παιδιά, ενώ τα ξύλινα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από μεγαλύτερα. Τα σετ είναι πολύ δημοφιλή γιατί είναι του ίδιου σχεδίου και χρώματος και θα αποτελέσουν εξαιρετική προσθήκη στα έπιπλα του παιδικού δωματίου.

     2. Παιδικά θρανία με πάγκο

Είναι πλαστικά και κυκλοφορούν σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Υπάρχουν κατάλληλες επιλογές θρανίου και για κορίτσια και για αγόρια. Δεν πιάνουν πολύ χώρο γιατί είναι συμπαγείς, αλλά ταυτόχρονα προσφέρουν ψυχαγωγία και ευχάριστο χρόνο για το παιδί.

     3. Γραφειάκια για δημιουργίες

Κάνουν για διάφορες δραστηριότητες. Είναι κατασκευασμένα από πλαστικό και έχουν πολλές διαφορετικές λειτουργίες. Αναπτύσσουν τις δεξιότητες των παιδιών και επίσης τα διασκεδάζουν. Μερικά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως θρανίο.

     4. Πίνακες - μαγνητικοί και ξύλινοι σε βάση

Οι επιλογές είναι διάφορες. Υπάρχουν μοντέλα ψηλά και χαμηλά, καθώς και πτυσσόμενα. Οι μαγνητικοί πίνακες είναι αγαπημένοι σε όλους και με τους πίνακες ζωγραφικής, κάθε μικρός μπορεί να γίνει καλλιτέχνης παίζοντας.

Τα πτυσσόμενα μοντέλα δεν θα καταλαμβάνουν πολύ χώρο όταν δεν είναι πλέον τόσο ενδιαφέροντα και δεν χρησιμοποιούνται για κάποιον καιρό για παιδικά παιχνίδια. Θα μπορέσετε να τα μαζέψετε εύκολα και γρήγορα.

Πώς να παραγγείλετε 

Αυτό γίνεται πολύ εύκολα γιατί όλα χωρίζονται σε διαφορετικές κατηγορίες και οι τιμές είναι προσιτές. Αρχικά, πρέπει να επιλέξετε σε ποια ενότητα θα κάνετε αναζήτηση. Στη συνέχεια επιλέξτε το προϊόν και πατήστε «Αγορά». Εάν θέλετε περισσότερες από μία ποσότητες αυτού του προϊόντος, υπάρχει ένα ειδικό πεδίο για να το υποδείξετε. Η παράδοση δεν αργεί και πολύ σύντομα θα μπορείτε να κάνετε χαρούμενο το μικρό σας με ένα θρανίο, γραφειάκι, παιχνίδι ή άλλο αξεσουάρ.