Εγγύηση

ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 

Όλα τα προϊόντα με εισαγωγέα και διανομέα τη Rayaland LTD έχουν 2 χρόνια εγγύηση από την ημερομηνία αγοράς.

Η εμπορική εγγύηση δεν επηρεάζει τα δικαιώματα των καταναλωτών και η Rayaland LTD είναι υπεύθυνη για τη μη συμμόρφωση των καταναλωτικών αγαθών με τη σύμβαση πώλησης.

Κάθε πελάτης υποχρεούται να κρατήσει την απόδειξή του, την οποία παραλαμβάνει μαζί με το προϊόν. Η απόδειξη είναι το έγγραφό σας για την εγγύηση των αγαθών που αγοράσατε.

Σε περίπτωση που ο καταναλωτής διαπιστώσει ασυμφωνία με τα αγορασμένα αγαθά, έχει το δικαίωμα να υποβάλει παράπονο εντός δύο ετών από την αγορά ή την παράδοσή του, αλλά το αργότερο δύο μήνες ύστερα από τη διαπίστωση της διαφοράς.

Όταν η αξίωση ικανοποιηθεί με την επισκευή των εμπορευμάτων, οι επισκευές που πραγματοποιήθηκαν καταχωρούνται στην έκθεση σέρβις και η περίοδος επισκευής προστίθεται στην περίοδο της εγγύησης.

Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΛΗΡΟΜΕΝΟΥ ΠΟΣΟΥ  Ή ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΟΤΑΝ Ο ΕΜΠΟΡΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΟ ΑΓΑΘΟ Ή ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΤΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ.

Η περίοδος επισκευής είναι ένας μήνας, αλλά η Rayaland LTD θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να σας επιστρέψει τα προϊόντα το ταχύτερο δυνατό.

Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΞΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΟΤΑΝ Η ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΗΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ.

Ο Έμπορος υποχρεούται να ικανοποιήσει το αίτημα παραπόνου της σύμβασης και να επιστρέψει το ποσό που κατέβαλε ο Χρήστης όταν, μετά την ικανοποίηση τριών αξιώσεων προς τον Χρήστη με την πραγματοποίηση επισκευών των ίδιων αγαθών, υπάρχει μεταγενέστερη εμφάνιση μη συμμόρφωσης των εμπορευμάτων εντός της περιόδου εγγύησης ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ.

Σε περίπτωση ζημιάς εντός της περιόδου εγγύησης (για προϊόντα με εγγύηση), τα εμπορεύματα αποστέλλονται στο γραφείο της Rayaland με έξοδα του πελάτη. Μετά την αποκατάσταση της ζημιάς - επιστρέφεται στον πελάτη με έξοδα της Rayaland. Η επιστροφή και η αποστολή γίνεται με εταιρεία ταχυμεταφορών.

Όταν το παράπονο είναι αβάσιμο, τα έξοδα αποστολής των εμπορευμάτων επιβαρύνουν τον χρήστη.

Για όλα τα άλλα προϊόντα, ισχύουν οι όροι εγγύησης του αντίστοιχου κατασκευαστή ή των εξουσιοδοτημένων κέντρων σέρβις.

Ο πελάτης υποχρεούται να διατηρεί όλα τα έγγραφα και τις συσκευασίες που συνοδεύουν τα εμπορεύματα. Χωρίς έγγραφο, ο πελάτης χάνει το δικαίωμα δωρεάν επισκευής και μεταφοράς.

Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΔΕΝ ΕΠΙΛΥΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΟΤΑΝ:

 • ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ
 • ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
 • ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ, ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
 • ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ Ή ΜΕΡΙΚΩΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ
 • ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ Ή ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ
 • Η ΖΗΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΜΕΛΕΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΥΠΕΡΦΟΡΤΩΣΗ, ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΣΕ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
 • Η ΖΗΜΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΣΑΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΣΚΟΠΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ - ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ, ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ, ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΚΛΠ.
 • ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΣΕ ΣΕΡΒΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ Ή ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ
 • ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ Ή ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ
 • Η ΖΗΜΙΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ
 • ΤΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ - ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΕ ΣΚΛΗΡΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΧΗΜΙΚΕΣ ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΙΣ, ΣΚΛΗΡΑ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ Ή ΠΑΡΟΙΜΟΙΑ.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΤΑ  ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΦΘΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ

ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΗ ΕΙΝΑΙ:

 • ΓΙΑ ΒΡΕΦΙΚΑ ΚΑΡΟΤΣΙΑ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ, ΤΣΑΝΤΑ, ΚΑΛΥΜΜΑ, ΣΚΙΑΣΤΡΟ, ΕΛΑΣΤΙΚΑ - ΣΑΜΠΡΕΛΕΣ ΚΑΙ ΛΑΣΤΙΧΑ, ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ, ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΚΑΡΟΤΣΙΟΥ, ΦΕΡΜΟΥΑΡ, ΚΟΥΜΠΙΑ TICK-TACK, ΑΞΕΣΟΥΑΡ
 • ΓΙΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ, ΣΚΙΑΣΤΡΟ, ΚΑΛΥΜΜΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ
 • ΓΙΑ ΠΑΡΚΑ ΥΠΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ, ΣΤΡΩΜΑ, ΚΟΥΡΤΙΝΑ, ΦΕΡΜΟΥΑΡ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ
 • ΓΙΑ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ – ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ, ΚΟΥΝΙΑ, ΚΑΘΙΣΜΑ, ΚΑΡΟΤΣΙ, ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΑΪΣΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑΞΙΕΡΑ – ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ
 • ΓΙΑ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΕ, ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ ΓΙΑ ΚΑΡΟΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ, ΦΕΡΜΟΥΑΡ, ΚΟΥΜΠΙΑ TICK TACK, ΑΞΕΣΟΥΑΡ
 • ΓΙΑ ΞΥΛΙΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ - ΓΔΑΡΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ, ΒΛΑΒΕΣ ΛΟΓΩ ΜΗ ΤΗΡΗΣΗΣ ΟΔΗΓΙΩΝ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ
 • ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ - ΕΛΑΣΤΙΚΑ, ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ