Αξεσουάρ μπάνιου

Φίλτρα
ανά σελίδα

6 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

6 είδη

Ποια αξεσουάρ μπάνιου είναι διαθέσιμα για μωρά

Ας μιλήσουμε για τις μικρές λεπτομέρειες. Είναι αυτοί από τους οποίους εξαρτάται η άνεση και η ομαλή εκτέλεση κάθε εργασίας. Και όταν η εργασία είναι τόσο ευχάριστη όσο το μπάνιο ενός μωρού, τα πρόσθετα αξεσουάρ δημιουργούν όχι μόνο άνεση αλλά και διάθεση.

Τι αξεσουάρ βρεφικού μπάνιου προσφέρουμε;

  • Καθίσματα μπανιέρας. Είναι κατάλληλο για μπάνιο σε ήδη μεγάλα μωρά που μπορούν να κάθονται. Τους αρέσει να κάθονται, αλλά δεν είναι αρκετά σταθεροί, ειδικά σε ένα βρεγμένο μπάνιο. Το ειδικά σχεδιασμένο για αυτούς κάθισμα δημιουργεί στήριξη για την πλάτη τους και τους επιτρέπει να κρατιούνται με τα χέρια τους.
  • Κύπελλα ξεβγάλματος. Κατά τη διάρκεια του μπάνιου, οι γονείς συνήθως αποφεύγουν να κάνουν ντους στα παιδιά τους απευθείας από το ντους γιατί δεν μπορούν να ελέγξουν καλά τη θερμοκρασία και τη δύναμή του. Είναι πολύ πιο ήπιο το ξέπλυμα με μια ειδική παιδική κανάτα, μέσα από την οποία το νερό ρέει στο κεφάλι και προστατεύει τα μάτια. Αυτό το αξεσουάρ είναι επίσης ένα αγαπημένο παιχνίδι. Τα παιδιά λατρεύουν να ρίχνουν νερό μαζί του. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε ποικιλία μοντέλων
  • Μαλακά βιβλία. Είναι κατασκευασμένα από υλικό που δεν διαβρέχει. Με στρογγυλεμένες άκρες και μεγάλες διαστάσεις. Συνήθως είναι με ζώα ή άλλες εκπαιδευτικές εικόνες
  • Διοργανωτές. Σε αυτά μπορείτε να τακτοποιήσετε βρεφικά πράγματα και μικρότερα αξεσουάρ μπάνιου: σφουγγάρι, σαμπουάν, παιχνίδια
  • Σφουγγάρια και βότανα μπάνιου. Από αφρό ή ύφασμα πετσέτας
  • Αντιολισθητικά σκαλοπάτια μπάνιου. Είναι κολλημένα με βάκουουμ στο πάτωμα και την μπανιέρα
  • Οδοντόβουρτσες 
  • Βούρτσες και χτένες μαλλιών
  • Σετ νυχιών.

Για παιδιά μέχρι ποια ηλικία είναι κατάλληλα

Στην ενότητα για αξεσουάρ μπάνιου μωρών έχουμε συλλέξει προϊόντα σχεδιασμένα για τα μωρά. Στην ενότητα θα βρείτε πολλά αξεσουάρ μπάνιου που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τις πρώτες μέρες του νεογέννητου, καθώς και αυτά που είναι σχεδιασμένα για μεγαλύτερα παιδιά (έως 4 ετών).

Γιατί να αγοράσετε από το rayatoys.gr

Στις σελίδες μας θα βρείτε πολλές πολύχρωμες και πρακτικές ιδέες για το μπάνιο του μωρού και του παιδιού. Επιλέγουμε για εσάς τα καλύτερα και πιο λειτουργικά αξεσουάρ για το μπάνιο. Μπορείτε να τα αναζητήσετε ανά λέξη-κλειδί, μάρκα, ύφασμα, ηλικία για την οποία είναι κατάλληλα και είναι εύκολο να συγκρίνετε τις τιμές τους.

Κάθε μέρα στη Raya Toys online υπάρχουν νέες προωθητικές προσφορές και δελεαστικές εκπτώσεις. Μπορείτε να τα βρείτε στην ενότητα με τα σχετικά προϊόντα, καθώς και στην ενότητα «Προσφορές».

Η ανατροφή ενός παιδιού είναι μια υπεύθυνη αποστολή. Το καθήκον μας είναι να το κάνουμε πιο διασκεδαστικό και εύκολο. Εμπιστευσου μας!