Αεροπλάνα και αεροδρόμια

Φίλτρα
ανά σελίδα

3 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

3 είδη

Χρειάζεστε ένα δώρο για έναν μικρό ονειροπόλο; Βοηθήστε τον να πετάξει στα φτερά της φαντασίας δίνοντάς του το πρώτο του αεροπλάνο! Δείτε τι αεροπλάνα-παιχνίδια θα βρείτε στην Raya Toys.

Τι παιχνίδια αεροπλάνα προσφέρουμε στην ενότητα

  • Κατασκευές αεροσκαφών. Εδώ έχετε δύο ευκαιρίες για διασκέδαση. Πρώτα, το ίδιο το αεροπλάνο συναρμολογείται και στη συνέχεια μπορεί να συμπεριληφθεί σε οποιοδήποτε παιχνίδι. Η κατασκευή διεγείρει τη σκέψη, τις λεπτές κινητικές δεξιότητες, τη λογική σκέψη, την επιδεξιότητα και την επινοητικότητα. Μπορείτε επίσης να αποσυναρμολογήσετε και να επανασυναρμολογήσετε όσες φορές θέλετε για να εξασκήσετε αυτά που έχετε μάθει. Θα δείτε πώς, αν στην αρχή το παιδί χρειαζόταν τη βοήθειά σας για να βρει τα σωστά εξαρτήματα και να τα τοποθετήσει, σύντομα θα μπορεί να το κάνει μόνο του. Τα παιχνίδια αεροσκαφών για συναρμολόγηση με μεγαλύτερα εξαρτήματα είναι κατάλληλα για παιδιά άνω των 3 ετών.
  • Advanced Designer. Εξαιρετικά ενδιαφέροντα είναι τα μοντέλα για μεγαλύτερα παιδιά, στα οποία είναι δυνατή η συναρμολόγηση διαφορετικών αεροσκαφών από τα ίδια μέρη. Υπάρχουν διάφορα σχέδια συναρμολόγησης από τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε ένα αεροπλάνο, διαστημόπλοιο, σεληνιακό όχημα ή άλλες επιλογές. Δώστε προσοχή στην ελάχιστη συνιστώμενη ηλικία. Η συναρμολόγηση απαιτεί μεγάλη ακρίβεια εδώ και τα εξαρτήματα είναι μικρότερα, επομένως η ελάχιστη ηλικία μπορεί να είναι 8 ή 10 χρόνια.
  • Αδρανειακό παιχνίδι αεροπλάνο. Φαίνεται πολύ αληθινό και μοιάζει με μειωμένο μοντέλο επιβατών και με τον μηχανισμό αδράνειας το παιδί μπορεί να του δώσει ταχύτητα, να το δει να δυναμώνει και να προσπαθεί να το εκτοξεύει προς τα εμπρός κάθε φορά.
  • Με φώτα και μουσική. Αυτά τα ελκυστικά παιχνίδια είναι τα αγαπημένα των μικρών.
  • Στρατιωτικά αεροσκάφη

Πτήση στο διάστημα

Στο τμήμα σας περιμένουν εκτός από αεροπλάνα και άλλα ιπτάμενα μηχανήματα. Εάν το παιδί σας ενδιαφέρεται για το διάστημα και ονειρεύεται να αποκαλύψει τα μυστικά του, μπορείτε να το ευχαριστήσετε με ένα από τα προσφερόμενα διαστημόπλοια, διαστημικούς σταθμούς ή πυραύλους. Μερικά από τα παιδικά κιτ προσφέρουν επίσης τη δυνατότητα συναρμολόγησης, καθώς και πρόσθετα στοιχεία όπως κέντρο διοίκησης, άνδρας αστροναύτης και άλλα.

Γιατί να επιλέξετε από την Raya Toys

Ποιοτικά παιχνίδια, τεράστια ποικιλία, καινοτόμα και διασκεδαστικά μοντέλα και προσιτές τιμές - αυτός είναι ο συνδυασμός που έχει αποδειχθεί ότι λειτουργεί. Το ηλεκτρονικό κατάστημα Raya Toys είναι το μέρος όπου θα βρίσκετε πάντα τα καλύτερα δώρα για τα πιο περίεργα παιδιά.