Καλύμματα καθίσματος αυτοκινήτου

Φίλτρα
ανά σελίδα

12 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

12 είδη

Ένα από τα δύσκολα πράγματα όταν πρόκειται για το παιδί στο δρόμο είναι η αγορά ενός καθίσματος αυτοκινήτου. Υπάρχουν πολλές επιλογές - μάρκες, τιμές, μοντέλα, προτιμήσεις γονέων.

Η επιλογή ωστόσο μεταξύ καλυμμάτων καθισμάτων αυτοκινήτου είναι ευκολότερος. Εκεί, δίνεται έμφαση στην εξασφάλιση επιπλέον άνεσης για το παιδί και στην προστασία της ταπετσαρίας του καθίσματος από λεκέδες, από φαγητό, ποτό ή εφίδρωση. Πώς να επιλέξετε το σωστό;

Τι είναι σημαντικό να γνωρίζετε για τα καλύμματα καθισμάτων αυτοκινήτου;

Τα καλύμματα  παιδικών καθισμάτων αυτοκινήτου είναι από καιρό ανάγκη, όχι πολυτέλεια. Είναι για γενική χρήση, έχουν διπλές λειτουργίες ασφαλείας - για το παιδί και για το κάθισμα. Ορισμένα είναι προσαρμοσμένα για χρήση τόσο σε κάθισμα αυτοκινήτου όσο και σε καροτσάκι.

Είναι επίσης σημαντικό το υλικό της μπροστινής πλευράς να προσαρμόζεται στο ευαίσθητο παιδικό δέρμα, ώστε να αποφευχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο ο κίνδυνος εμφάνισης δερματίτιδας και αλλεργιών. Λόγω της ατελούς θερμορύθμισής τους, κάθε παιδί ιδρώνει. Αυτό ισχύει περισσότερο για τα νεογνά και τα βρέφη, αλλά ως φυσιολογική αντίδραση του αναπτυσσόμενου οργανισμού εμφανίζεται μέχρι και μετά την ηλικία των 3 ετών.

Τι πρέπει να προσέχουμε όταν επιλέγουμε κάλυμμα;

Εκτός από τον αντίκτυπό τους στην υγεία των παιδιών και την προστασία των καθισμάτων αυτοκινήτου, υπάρχουν πολλά άλλα κριτήρια που έχουν σημασία. Ακολουθούν μερικά ακόμη παραδείγματα:

  • η τεχνολογία κατασκευής - όσον αφορά τη ρύθμιση της κυκλοφορίας του αέρα κάτω από το παιδί, περιορίζει την συγκέντρωση θερμότητας και δρα κατά της εφίδρωσης απορροφώντας την υγρασία, έτσι ώστε τα παιδιά να μπορούν να παραμένουν στεγνά ακόμη και σε ένα μεγάλο ταξίδι με το αυτοκίνητο.
  • συντήρηση και καθαρισμό και αν μπορεί να πλυθεί σε πλυντήριο ρούχων - συνήθως σε θερμοκρασία έως 40° C. Εξαρτάται από το είδος του υλικού των καλυμμάτων. Αυτά με λεία επιφάνεια καθαρίζονται πιο εύκολα και απαιτούν τη λιγότερη προσπάθεια. Η βρωμιά καθαρίζεται πιο δύσκολα σε πιο τραχιά, αν και μαλακή επιφάνεια όπως ribs ύφασμα ή βελούδο.
  • γέμιση - η παρουσία αφρού μνήμης στο μαξιλαράκι του καθίσματος αυτοκινήτου σημαίνει ότι προσαρμόζεται στο σχήμα του σώματος του παιδιού και παρέχει επιπλέον άνεση. Το αποτέλεσμα ενισχύεται με μια τρισδιάστατη δομή, όπου το υλικό είναι σαν κηρήθρα, αποτρέποντας την άμεση επαφή μεταξύ του καθίσματος και του ευαίσθητου δέρματος του παιδιού.
  • πρόσθετη στήριξη για την πλάτη - σημαντική για τα μοντέλα που προορίζονται για μωρά, επειδή μειώνουν το φορτίο. Είναι κατασκευασμένο από πολυεστέρα και δεν συμπιέζεται υπό πίεση.

Ανάλογα με το μοντέλο και τις μάρκες, τα περισσότερα είδη έχουν ανοίγματα για ζώνη με κούμπωμα 3 ή 5 σημείων για πρόσθετη ασφάλεια.

Γιατί να εμπιστευτείτε τη Raya Toys;

Με περισσότερα από 100.000 είδη σε απόθεμα και πάνω από 22 χρόνια εμπειρίας, η Raya Toys προσφέρει μια μεγάλη γκάμα μαλακών, ασφαλών, υποαλλεργικών και φιλικών προς τα παιδιά προϊόντων. Σε διάφορα μεγέθη, παρέχουν μια ευχάριστη και χωρίς προβλήματα βόλτα με το αυτοκίνητο για μωρά και νήπια.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προσφέρουμε καλύμματα αυτοκινήτου με αφρό μνήμης, κουβέρτες, με επίστρωση 3D Aero. Θα βρείτε διάφορα χρώματα κατάλληλα για κορίτσια και αγόρια.