Βάσεις για μπανιέρες

Φίλτρα
ανά σελίδα

9 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

9 είδη

Πώς να χρησιμοποιήσετε μια βάση μπανιέρας

Έχετε κάνει λίστα με τις απαραίτητες αγορές για το μωρό; Και συμπεριλάβατε τη βάση της γούρνας σε αυτό; Αν παραλείψατε ή δεν είστε πεπεισμένοι ότι χρειάζεστε ένα τέτοιο αξεσουάρ μπάνιου, δείτε πώς μπορεί να σας φανεί χρήσιμο.

Πώς σας βοηθά η βάση μπανιέρας

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, η μέση και η πλάτη μιας γυναίκας υποφέρουν αρκετά. Συνεχίζει να είναι σοβαρό μετά τη γέννηση: η μητέρα συχνά μεταφέρει το μωρό, μερικές φορές πρέπει να σηκώσει το καρότσι, το κάθισμα αυτοκινήτου και άλλα ογκώδη αντικείμενα. Γι' αυτό είναι σημαντικό να μην καταπονούνται άσκοπα αυτές οι μυϊκές ομάδες και να αποφεύγεται η εκτέλεση δραστηριοτήτων σε λυγισμένη θέση. Η βάση μπανιέρας απλοποιεί σημαντικά την δουλιά σας ενώ κάνετε μπάνιο στο μωρό σας. Ανυψώνει τη μπανιέρα σε ένα άνετο ύψος, έτσι ώστε ο γονέας που κολυμπά να είναι όρθιος και να ενεργεί ελεύθερα και χωρίς αδικαιολόγητη κάμψη.

Τι είδους βάσεις μπορείτε να βρείτε

Οι βάσεις μπανιέρας στην αγορά έχουν αρκετά παρόμοια χαρακτηριστικά, αλλά κάθε κατασκευαστής προσπαθεί να φέρει κάτι δικό του στο προϊόν. Εδώ είναι οι τύποι βάσεις που προσφέρουμε στη Rayatoys:

  • Μεταλλικές
  • Αναδιπλούμενες
  • Universal stands. Είναι κατάλληλες για μπανιέρες διαφορετικού μήκους
  • Προφίλ. Είναι συμβατές για μπανιέρες συγκεκριμένου μεγέθους ή για ανατομική μπανιέρα
  • Με καλάθι αποσκευών. Μια πρακτική προσθήκη που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να τοποθετήσετε τα διάφορα αξεσουάρ που χρειάζονται για το μπάνιο
  • Με κρεμάστρα για πετσέτες. Εάν το μοντέλο σας δεν διαθέτει βάση δίσκου, μπορείτε να το παραγγείλετε ξεχωριστά.

Γιατί να αγοράσετε από την RayaToys

Το Διαδίκτυο είναι πάντα ευκολότερο και πιο βολικό. Και σε εμάς είναι φθηνότερα. Συγκεντρώσαμε για εσάς σε ένα μέρος εκατοντάδες προϊόντα από κορυφαίους κατασκευαστές. Και επειδή ειδικευόμαστε στο εμπόριο παιδικών ειδών, γνωρίζουμε ότι η ποιότητα προέχει. Συνεργαζόμαστε μόνο με συνεργάτες που έχουν αποδείξει τον εαυτό τους όλα αυτά τα χρόνια.

Στο Rayatoys θα βρείτε τα πάντα για το μωρό: μπάνιο, τάισμα, ντύσιμο, περπάτημα και παιχνίδι. Σε κάθε μία από τις ενότητες μπορείτε να αναζητήσετε προϊόντα σύμφωνα με τα κριτήρια που έχετε επιλέξει όπως τιμή, μάρκα, χρώμα, υλικό κ.λπ. Είναι σημαντικό για εμάς να βρούμε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε σε καλή τιμή.

Εάν εξακολουθείτε να διστάζετε, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα στοχευμένα προϊόντα στα "Αγαπημένα" και να τα συγκρίνετε. Η παραγγελία είναι εύκολη, η παράδοση είναι γρήγορη και οι προσφορές είναι ακαταμάχητες. Χρειάζεστε περισσότερα επιχειρήματα για να περιηγηθείτε στον κατάλογο Raya Toys;