Παζλ και ψηφιδωτά

Φίλτρα
Σελίδα
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 281

Φίλτρα
Σελίδα
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 281

Τα παζλ είναι ένα αγαπημένο παιχνίδι για τα παιδιά και ένα συναρπαστικό χόμπι για τους μεγάλους. Δείτε ποια μοντέλα από την Raya Toys μπορούν να κάνουν τα παιδιά σας χαρούμενα!

Είδη παζλ και ψηφιδωτά

Μωρό

Τα παζλ για τους μικρούς έχουν μεγάλα στοιχεία. Διατίθενται επίσης μοντέλα δαπέδου από αφρώδες υλικό, τα οποία χρησιμεύουν τόσο για τακτοποίηση όσο και ως μονωτικό χαλάκι παιχνιδιού στο οποίο μπορούν να κάθονται και να ξαπλώνουν τα μωρά.

Βρεφικά Παζλ Lisciani Carotina Baby

Бебешки пъзел Lisciani Carotina Baby

Ξεκινά με ένα παζλ δύο μερών και έτσι σταδιακά το παιδί σκέφτεται και δημιουργεί όμορφες εικόνες με όλο και περισσότερα μέρη:

9 προοδευτικά Παζλ για τους μικρότερους Lisciani Φάρμα Carotina baby

Нарастващи пъзела за най-малките Lisciani Ферма Carotina baby

Μπορούν επίσης να είναι μουσικά, καθώς το παιδί λαμβάνει ως ανταμοιβή τον ήχο της εικόνας που έχει συναρμολογήσει:

Παιδικά μουσικά Παζλ και Σχήματα Lisciani Mickey Mouse

Детски пъзел музикален с форми Lisciani Mickey Mouse

 

Είδη παζλ.

1. Παζλ από χαρτόνι.

Αυτά είναι τα πιο κοινά προϊόντα, τα οποία είναι κατασκευασμένα από χοντρό πεπιεσμένο χαρτόνι με γυαλιστερό φινίρισμα. Εάν γράφει στο κουτί ότι το παζλ είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των 3 ετών, μπορείτε να είστε σίγουροι, το παιδί μπορεί να βάλει στο στόμα του τα στοιχεία χωρίς κανένα πρόβλημα για την υγεία του. Για τα μεγαλύτερα παιδιά υπάρχουν δύο όψεων, με δύο εικόνες, στη μία πλευρά το παζλ είναι έγχρωμο και από την άλλη - ασπρόμαυρο για χρωματισμό:

Παιδικά Παζλ Lisciani Cars

Детски пъзел Lisciani

Τα παιδιά αγαπούν τους αγαπημένους τους χαρακτήρες και τα παζλ της Disney είναι πάντα αρεστά, αλλά φυσικά προσαρμοσμένα στην ηλικία του παιδιού:

Ξύλινα Παζλ EDUCA 3D Game of thrones

Дървен пъзел Educa THE LION GUARD

 

2. Ξύλινα παζλ.

Εδώ η έμφαση δεν δίνεται τόσο στον μεγάλο αριθμό στοιχείων, αλλά μάλλον στην ευκολία των παζλ στο τραπέζι και έτσι είναι πολύ πιο εύκολο να τα αποθηκεύσετε:

Παιδικά Παζλ Melissa and Doug

Дървени пъзели от Raya Toys

3. Είδος σύμφωνα με τα στοιχεία.

Ξεκινούν με 2 στοιχεία και φτάνουν πάνω από 3000 στοιχεία!

4.3D παζλ.

Αν θέλετε να νιώσετε την ομορφιά της εικόνας ή της φωτογραφίας, θα οργανώσετε παζλ, αλλά αν η γλυπτική είναι το πάθος σας, θα ερωτευτείτε το 3D αντίστοιχο τους.

5. Είδος παιχνιδιών.

Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι όπως το «Γκρινιάρης» σε συνδυασμό με ένα παζλ είναι μια πολύ βολική επιλογή τόσο για αποθήκευση όσο και ως συνδυασμό.

Ενδιαφέροντα γεγονότα.

Όλοι λύνουμε γρίφους, η μόδα τους δεν θα περάσει, γιατί έτσι ηρεμούμε, δημιουργούμε και τελικά απολαμβάνουμε την ομορφιά τους. Υπάρχουν αρκετοί σημαντικοί βοηθοί για τους θαυμαστές.

Κόλλα, με τη βοήθεια της οποίας το παζλ μετατρέπεται σε μια όμορφη εικόνα στον τοίχο.

Υπόστρωμα. Οι λάτρεις των παζλ 2.000 στοιχείων και άνω ξέρουν ότι δεν φτιάχνεται σε μια μέρα. Τότε υπάρχει το πρόβλημα, πώς να τα αφαιρέσετε από το τραπέζι ή το πάτωμα; Αν είμαστε προετοιμασμένοι και το φτιάξουμε σε ρολό , θα κυλήσουμε εύκολα το παζλ και θα συνεχίσουμε με τη διάταξη όταν έχουμε χρόνο.

Опаковка за пъзели Educa